Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
rorrr , леко раждане и здраво бебенце!  Party

MISHANA, би ли споделила коя е лекарката, че на малкия му излизат разни пъпки чат-пат и се чудя къде да го водя, ако се наложи де.. а с какво мажеш?

tani, на Никола изобщо не е забелена пишката, ама грам.. Най-странното е, че когато Сашо беше на 3 месеца го водихме на уролог и той го забели насила(беше леко се възпалило), обяснявайки колко е важно това забелване, а когато заведохме Никола при него, каза, че няма проблем, че е така newsm78

Честита Баба Марта!

# 541
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!

Рорче, желая ти леко раждане и успешно отглеждане на малкото съкровище! Сигурно вече нямате търпение  Heart Eyes
barbaletka ,д-р Албена Ангелова се казва. Работи в 29-то ДКЦ на ул. Георги Измирлиев в ж.к Гоце Делчев. Телефонът й е  0899 419181. Работи със здравна каса и предварително записани часове. Много е добра, признавам. Баткото го бяхме водили и за 1 седмица нямаше и помен от проблема. Сега гледам малката от 2 нанасяния на мазилото всичко изчезна.  Peace Можеш спокойно да си направиш консултация.
Изписа ни Фенистил на капки и изписа едно мазило, което ми го направиха в аптеката като сбор от  много съставки. Мажа по 2 пъти на ден. Тази седмица в сряда сме на контролен да ни види. Каза,че не трябва да се мокрят участъците и си представи какво е малко бебе без къпане...ама ще се изтърпи някакси.

Аз тези дни с малката нали обикалям насам-натам и да споделя,че в НМ има намаление на дамски дънки по 20лв! Mr. Green

Хайде хубав уикенд!

# 542
Честита Баба Марта!  Simple Smile

Барбалетка, Мишана, благодаря! Определено нямам търпение, чакането е изнервящо - това че не знам кога ще се почне, все съм на нисък старт Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 16:56 от rorrr

# 543
Мишана, благодаря! Определено нямам търпение, чакането е изнервящо - това че не знам кога ще се почне, все съм на нисък старт Simple Smile
  Whistling Много ми е познато  hahaha Добре,че във въпросния ден бях на консултация, че както нищо не си усещах щях да започна да раждам у дома. Crazy Докторката искаше да ми викне такси, толкова скорострелно ме изпратиха към болницата, че тя се беше притеснила да не родя по пътя... Mr. Green Ама да ти кажа с много забава и хубаво чувство си спомням за това второ раждане. Надявам се и при теб да е така! Хайде стискаме палци!

# 544
Хехе, дано и аз не усетя раждането  Whistling Болницата ми е на една пресечка от вкъщи, така че все ще се добера навреме, за да родя Simple Smile

За да не оспамвам темата, да споделя що за чудо е мойто октомврийче - абсолютно злояд, аде много малко неща, почти всичко просто отказва да опита, дори не знае какво е на вкус, но вече не го харесва. Иначе добре похапва от каквото обича. Спи сам в своята детска стая, успяхме да го отделим без никакви драми. После имаше един период, в който се пробваше да ме навива да спя при него, но не му мина номера Simple Smile Ходи на градина и много му харесва. Сутрин обикновено не иска да ходи, мрънка докато не излезем. После, като отида да го прибирам, плаче че не иска да си тръгва. Диване Simple Smile С проговарянето още се стараем. Казва много неща, ама по негов си начин и мама му е преводач. Опитвам се да го тренирам, че скоро ще отида да донеса бебето и че бебетата папкат, нанкат и плачат. Когато бебето плачело, щял да му казва "Не т'ка, бебе!" И щял да го вози в количката. Да видим как ще реагира, като се появи Simple Smile

# 545
  • Сливен
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!
да сте много здрави и засмяни  Party
здравейте на всички
скоро не съм се вясвала  Embarassed

# 546
Моля ви, споделете от кое детско клубче сте доволни. В Люлин напр, Света Троица, Илинден. Някое, в което си играят с децата, а не да трябва ние да го занимаваме, да можем да изпием по кафенце и той да е добре.  Praynig

# 547
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!

# 548
MISHANA, мерси за информацията Hug Тя е до нас Simple Smile Нико го бях водила при нея, но неговото беше съвсем безобидно.

облаче, в тези райони не знам, но по принцип след 3год би трябвало навсякъде(всяко клубче) да ги пускат без придружител Peace

Честит празник!

# 549
Барбалетка, знам, да, но каките стоят отстрани обикновено и се налага аз да го забавлявам, а не е това идеята все пак.  Mr. Green Искам да си поиграят те с него.

Рорче  Hug

# 550
Честито Освобождение!
Честита Баба Марта Simple Smile
Облаче, знам, че икеа ви е доста далече, но в детския кът забавляват децата 2 часа без пари... ако ви се бие път до тук  Peace
ние биваме, Мая нещо пак започна да плюе храчки и вкарахме инхалатора в действие....

# 551
Честита баба Марта! Да сте здрави, засмени и благословени!
Алекс пак кашля, писна ми вече, какво е това чудо неднам. Съсипа се милият от боледуване.
Забелязяли ли сте като работи инхалатора дали марккучът е топъл там където се свързва с филтъра. Изпуснах го......преди това незнам как е било, сега ми прави впечатление, че при филтъра загрява, а нагоре си е студен. Дано не се е повредил.

# 552
  • София
Рор, какво оспамване на темата, момиче? Ние тук толкова ти се радваме! И да не забравиш да се похвалиш после, не ни пропускай  Hug Хайде безболезнено и бързо раждане и от мен   ylinfant
Облаче, в Люлин клубче Грозното пате - нашето клубче. Каките са две и са много мили и грижовни с децата, има хубави играчки, карнавални костюми, стая за тихи игри - готвене, рисуване, подреждане на пъзелчета и не помня още какво. Не знам колко струва на час, че ние все общи събирания си организираме там, но не е скъпо.
Диданчице, Ева отказа да влезе в клюбчето в Икеа - будала!  hahaha

Хей, мамите с момченца - защо не оставите пишките на грижата на татковците? При мен това беше определено е по-лесно и успешно и не се наложи да ходим на лекар. Може и да е било късмет, де!

# 553
   Благодаря за пожеланията, да ви се връщат  Hug
   И ние ходихме в Икеа тука миналата седмица. Мислех си, че Мишел няма да иска, а тя, чак се разсърди, че я питам дали няма да иска да играе, едвам я изкарах, тука е 40 минути само.
   За играчките едвам се побираме, сега пак се чудя как да ги подреждам, че мъжа ми само мрънка. Имаме един щендер като този http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/7190016.htm Дребните боклучета ги побира перфектно. Много ми харесват икейските, но няма къде да ги сложа. Ще правим ремонт скоро май и ще гледам да измисля място за нещо от там.

# 554
Здравейте,

Ей, добре ,че дойде началото на седмицата малко да си почина ... Whistling
Покрай 3-ти имахме ударна културна програма семейно  hahaha Crazy Нени искаше да си види любимците /гвардейците/ и го заведохме пред президентството за тържествената смяна. Е, нямаше такъв кеф и оттам към военно-историческия  Mr. Green Много хубаво беше! Съответно Нени избухна с нов бисер и ми казва:''Мамо, искам да те нося!'' И аз "Ама къде ще ме носиш, мамо?", А той "Как къде-на ръчички!"  hahaha Joy
Сега се настройваме за утрешното тържество, а аз тайничко обмислям как да си организирам наближаващия РД тази година  Flutter Нали със Жаки сме на една дата

barbaletka, според мен не се колебай за докторката. Ние утре сме на контролен.
rorrr , едно подаръче за 8-ми..може би... Whistling
skorpion4e, хайде оздравявайте вече, стига болести!

Общи условия

Активация на акаунт