Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Голям мъж е Нестор и толкова грижовен Wink
Ние също бяхме в музея.
Спрях го Алекс от градина. Пак хрема и проклетата кашлица.

# 556
  • София
Нали със Жаки сме на една дата
Олелеее, мама си остана с рожден ден в сянка  hahaha Не знаех, че детето си е избрало точно твоя ден  Simple Smile
Скорпи, Алекс милия е ошашавен от това шантаво време! Топло-студено.... Дано се оправи  Praynig Ако искаш, пробвай да го подсилиш с медена вода.

# 557
Аримче, точно от такова мнение имах нужда, благодаря ти!  Hug

Дидка, далече ни е Икеята, благодаря ти и на теб!  Hug

# 558
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички дами - мами! Бъдете очарователни и усмихнати!

Моите сладури ме изненадаха много приятно, въпреки че не сдържаха и ми дадоха подаръка още снощи  hahaha Но все пак и така постигнаха ефекта на изненада!  Joy

Нали със Жаки сме на една дата
Олелеее, мама си остана с рожден ден в сянка  hahaha Не знаех, че детето си е избрало точно твоя ден  Simple Smile
Оооо, да! Много исках да се роди на 13! Сега се подготвяме заедно за партито!

Иначе да се похваля, че тържеството мина страхотно. Децата бяха прекрасни! Казаха си стихчетата без притеснения и за финал даже танцуваха виенски валс

Хайде хубав празник днес с много настроение!

# 559
Честит празник, дами и мами! Бъдете много обичани и винаги ценени от всички вкъщи!

# 560
Честит празник мили майки и дами !

# 561
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала,не съм и чела вие как сте. Ще се опитам да наваксам малко с последната тема.  Embarassed
Ние сме добре,децата растат. Лидия къде ходи на градина къде не,повечето време си е вкъщи. Миналата седмица махнахме третата сливица и сега поне до края на месеца ще е отново вкъщи.

Поздрави на всички! Hug

# 562
  • София
Хей, здравей Нинка! Откога не си минавала... Уффф, милото Лиденце! Голяма гадост е преживяла, ти също  Sad Добре че децата се възстановяват бързичко. Ако знаех че имате този проблем, щях да ти препоръчам да я заведеш на хомеопат - казвам го от личен опит и то след операция на трета сливица.

Нашето тържество още не е минало. Ева ще е жабка и сега трябва да шия жабешки ръкавички и жабешка панделка. Понеже жабчетата ще са шест дечица, аз предложих да шием костюмчетата групово, но учителката не беше съгласна и сега всеки се спасява поединично. Представям си колко нюанса на зеленото ще има на тържеството...  Simple Smile

# 563
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрасти,

Arim ,какво сте замислили за костюма? То на учителката й е много лесно така, ама да му мислите вие родителите ooooh!

Къде се изгубиха всички.... Thinking

# 564
Нищо ново при нас.   umbrella

Нинка
, радвам се, че се обади.  Hug

По-напред сте писали за забелването.  Confused На ?орко не му е забелена кожичката до край и като го къпя и оголя главичката, малко го боли. Не зная какво става и нормално ли е така. Иначе главичката изглежда чиста, няма секрет.

# 565
  • Русе
Привет момичета да се включа и аз докато пак не ме е налегнала работа
При нас въпроса с бубката за сега е в застой ,мисля да изчакам като идваме към София да го прегледа специалист.Иначе сега я почистваме редовно с риванол и мажа с гентамицин или риванолова паста .От няколко дни гледам че се появява смегма / май така се пишеше/ и като четох в нета доколкото разбрах така се получавало като се заголвала окончателно бубката ама незнам дали е вярно.
Иначе малкия е добре дивее и се инати направо няма такъв инат в целия свят сигурна съм .Другата седмица ще имат тържество в градината и той щял да бъде пиленце ,но не са ни карали да шием костюми от нас искат само чифт бели чорапки .
Това за сега от нас

# 566
Нашето тържество вчера се отложи по обясними причини(сигурно всички сте гледали новините за детската ни градина),днес Ники не е на градина и се чудя дали да го пускам там изобщо Confused

# 567
Бобинка, какво е станало?   Shocked

# 568
http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/serviraha-otrovno-mliako- … senovgrad-6007248,
сервирали са отрова за мишки в млякото на децата.На-тъпото е,че никой от градината не ми каза,научих от познати и представете си как стигнах до там.Майка ми и баща ми бяха преди мен пред градината,научили от новините по-рано ,но не посмяли да ми звъннат,Когато видях Ники здрав и прав имам чувството,че товар ми падна от сърцето,много се бях изплашила

# 569
Леле.  #Crazy Нямам думи. Добре, че децата са здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт