Лято наближава, ОКТОМРИйче за море се стяга.

• 63 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Нашето тържество вчера се отложи по обясними причини(сигурно всички сте гледали новините за детската ни градина),днес Ники не е на градина и се чудя дали да го пускам там изобщо Confused
Бобинка, снощи гледах репортажа по новините и направо изтръпнах!  ooooh! Е, как ще го сипят това мляко без да видят какво има в тоя съд!?  Naughty Направо не мога да го проумея това,но все пак са казали,че децата са добре. Взели са веднага проба. Реакциите на някои от родителите също бяха меко казано странни.  Crazy При вас всичко ок ли е? Поне не ви ли се обадиха?
Така и не потвърдиха какво е било това ''синьо нещо''?! Thinking

# 571
Добре сме,учителките ме "успокоиха",че тяхната група пила само по 2-3 глътки,колко е вярно незнам.
Веднага са му дали въглен.Добре е детето аз се свързах и с други лекари и те казаха да го наблюдавам.Това се е случило в 9 сутринта,веднага са извикали лекари от токсикологията и са наблюдавали децата през целия ден.Имало е много полиция и проверки за това уж не се обадили.
Когато отидох в градината бях обезумяла,изкарах си го на учителките.
Както и да е,ужаса отмина.Синьото вещество е отрова за мишки,уточнено е вече,но за щастие е било малко разтворило се е в казана с мляко ,а и децата са пили много малко,отново за щастие.
Сега има проверки,но аз искам и наказани.Не мога да разбера как могат да го допуснат и като са видяли ,че цвета е такъв защо са им го дали???
Уж вече го били сипали по чашките,после една леля се усетила,дала на мед сестра да види,заради немърливостта на някои хора незнам какво щеше да стане

# 572
Абе, просто нямам думи, страшна немарливост!  Naughty Задължително трябва да има наказани! Поне в изявление директорката обеща да провери и накаже виновните, та дори и да подаде оставка. Peace Дано състоянието на децата да се запази и да няма последствия  Praynig
Кажи после какво се е доказало ще е интересно да видим дали ще има наказани.  Naughty

# 573
Доброооо утрооооо!

Бързам да ви почерпя,че днес за мен е двоен празник! Имам юбилей и малката принцеса става на 4 месеца! Какво повече може да желае човек, освен много здраве,за да се радва на тези прекрасни моменти!

# 574
MISHANA, честит юбилей! И месечинка на бебка! Да сте здрави, усмихнати и обичани!

Бобинка, ужасна немарливост!  ooooh! Добре, че нищо им няма на децата. Не знам какво да кажа..

Нико ще има тържество в края на месеца, но се притеснявам дали няма да се притесни, ако трябва да каже някое стихче или песен да изпее. В това отношение е много особен - пред публика не иска нищо да каже, само на мен пее и рецитира, при това пак му трябва време да се отпусне Rolling Eyes Това май от мен го е наследил  Whistling Иначе не дава вид на срамежлив Laughing

# 575
  • София
Честито юбилейче, Мишанка! Бъди щастлива!   bouquet И честита месечинка на Жаклинче!
Бобинка, и аз останах като тресната от този репортаж  Shocked Хем млякото синьо, хем го дават на децата  doh Добре че няма пострадали дечица!!!

# 576
Здравейте,

това със синьото мляко наистина е шокиращо. В тази сфера съм и знам на какви условия трябва да отговаря един доставчик за детска градина и какви системи за управление на безопасността на храните (СУБХ) трябва да се поддържат в тях. Също така знам на какъв строг контрол би трябвало да бъдат подложени! Според мен, и градината и доставчикът трябва да се одитират от инспектори на Агенцията по храните, които не са за този район изобщо и нямат пристрастия.  И където се окаже, че е настъпило замърсяването, отговорникът по спазване на СУБХ'а му, за ръчичка с инспекторите на БАБХ осъществили последния контрол в обекта, дружно си късат дипломите публично и никога повече не трябва да им се позволява да работят с храни. А родителите да търсят отговорост до дупка и ако не се намери виновник - да се махнат всички отговорни по веригата. Как така здравето на децата ще зависи от набитото око на една лелка?!
 Изобщо, на страхотен непрофесионализъм се натъквам напоследък, чак ми става страшно!
Иначе, моя син реши, че обича да пее. Пее навсякъде, хората му се радват, а мен ме досрамява на моменти. Вие за костюми се притеснявате, а пък ние сме над тия неща като празници, това-онова  Laughing
Мише, честити поводи за празнуване:)
Чурките - мое лично мнение е, че ако не се обреже детето, по-добре природата да си свърши работата. Иначе дърпане, болки , ненужни инфекции.. бррр... Аз съм хипердоволна, че решихме отведнъж проблема Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 15:49 от bubolechence

# 577
Здравейте, влизам набързо да се похваля с раждането на втория ми син - Явор Simple Smile Роди се на 13 март, 3 кг, 49 см.
http://s13.postimg.org/ssoyye0dz/image.jpg

# 578
Здравейте, влизам набързо да се похваля с раждането на втория ми син - Явор Simple Smile Роди се на 13 март, 3 кг, 49 см.
http://s13.postimg.org/ssoyye0dz/image.jpg
Ехаааааааааааа, бравоооо!!! Рорче да ви е жив и здрав! Много ме зарадва, защото е на моята дата  Flutter Да знаеш ще стане добро човече  Mr. Green  Blush Пожелавам ти да изпиташ отново всички хубави моменти на майчинството, но изпълнени с още повече усмивки и радости!  Hug Hug Hug

# 579
Рор, честито бебенце! Да ви е живо и здраво!  bouquet

# 580
Рорче, честито бебенце, да е много щастлив и здрав Явор!! Бързо възстановяване на теб! Много е прекрасен.  Hug

# 581
Честито бебенце, rorrr! Живо и здраво да е и много радост да носи на цялото семейство!  bouquet
Ееех, че хубавооо  Simple Smile

# 582
Благодаря ви за пожеланията Simple Smile

# 583
Рор, честит да ти е юнакът!!! Голям да расте, батко му да го научи да плува и да язди... а, и кола да кара! Simple Smile Много щастие и хармония в семейството, а ти бързо да се възстановяваш!

Аз тихо и кротко си чета тук (от време на време)...  Whistling Вчера решихме да използваме чудното време и се отбихме до зоокъта, ама днес Николай нещо се разсополеви и разкашля...  Confused Tired Пфууууу... сигурно е от сладоледа...

Иначе при нас нищо ново. Мина ни и на нас тържеството и децата бяха страхотни, а Николайчо много добър актьор.  Flutter Баща му се появи наскоро и като го гледам, моят юнак, голяма радост, голямо щастие "татко му" да е около него. Вчера цял ден са си играли, а мен ме гони..  Thinking Ще я видим тая......

Бобинка, оле мале!!!  Praynig Те, момичетата са го казали, ама и аз отгоре - не трябва да се потулва тази история! Луда работа, просто!!!!!!  Naughty

Хубав и усмихнат ден на вас, а аз отивам да бърша сополи...  ooooh!

# 584
Рорче,честито,да вие жив и здрав  bouquet

Мишанка Hug,Честит юбилей,честито и на малката ти принцеса.

Нашето тържество последно ще е във вторник.Иначе в градината всичко е ок.Директорката подаде оставка,готвачката и мед сестра ги изгониха.
Странното е,че много майки тръгнаха да защитават директорката Thinking
Аз имах към нея симпатии,защото ми беше учителка преди в същата детска градина Mr. Green,но сега,се радвам за това решение.Тя не може да бъде ръководител.
Ние сме добре,малко хремави,но иначе ок.

Общи условия

Активация на акаунт