Пазаруване от Aliexpress.com 13

• 48 382
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Здравейте бях битала за един продавач от който си бях взела телефон, сега от Aliexpress дойде е-маил, на който пише:

Your order 60363708670547 has been frozen due to suspicious seller activity

Dear Firdes Halil,
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.
We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates, within 3 working days. Normally, it takes 15 calendar days to close the case.If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you.

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve.Your understanding and cooperation are highly appreciated.

Sincerely,
AliExpress Trade  Security Department
2013.11.07 18:29

Значи ако продавачът не е бил надежден ще ми върнат парите  Praynig това ли да разбирам от това съобщение и ако друг е имал такъв проблем за колко време връщат парите, дали ще чакам много, че трябва да си взема телефон в най-скоро време.

# 362
Здравейте бях битала за един продавач от който си бях взела телефон, сега от Aliexpress дойде е-маил, на който пише:

Your order 60363708670547 has been frozen due to suspicious seller activity

Dear Firdes Halil,
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.
We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates, within 3 working days. Normally, it takes 15 calendar days to close the case.If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you.

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve.Your understanding and cooperation are highly appreciated.

Sincerely,
AliExpress Trade  Security Department
2013.11.07 18:29

Значи ако продавачът не е бил надежден ще ми върнат парите  Praynig това ли да разбирам от това съобщение и ако друг е имал такъв проблем за колко време връщат парите, дали ще чакам много, че трябва да си взема телефон в най-скоро време.

Да, това значи, до 15 дни ще приключи кейса, а след това за колко време ще ти върнат парите не се знае, обикновено или веднага или до седмица.

на мен от един диспут от 06,11. за панталон, който не отговаря на мерките поисках половината сума да ми се върне и на 07,11 продавача ми е върнал парите, предполагам днес ще се отразят по сметката ми или най-късно понеделник.

# 363
merrlyn благодаря ти много за бързия отговор, но дано да ми върнат парите по рано, че да си купя телефон от друг продавач, този път ще питам във форума дали продавачът е надежден разбира се за акъл да ми е, че 75$ не са малко  Confused

# 364
merrlyn благодаря ти много за бързия отговор, но дано да ми върнат парите по рано, че да си купя телефон от друг продавач, този път ще питам във форума дали продавачът е надежден разбира се за акъл да ми е, че 75$ не са малко  Confused

Гледай за продавач с повече оценки, поне няколко стотин и висок рейтинг-над 98% да речем.
В темата има коментирани смартфони, вече поръчвани. Ако пратката ти отиде на митница не забравяй да направиш клип с ясен тракинг и детайли да няма изненади Rolling Eyes
Доставката с Хонг Конгски пощи е доста по-бърза-поне при мен това се доказа във времето  Peace

# 365
  • София
На мен ми изглеждат като домашни

# 366
# 367
# 368
А дали мога да доверя, че ще ми прати 2 различни размера в лота, както се разбрахме на ЛС?  newsm78 Първоначално ми отказа, после като разбра, че имам 2 деца, се съгласи да изпрати 2 различни размера

# 369
  • София
А дали мога да доверя, че ще ми прати 2 различни размера в лота, както се разбрахме на ЛС?  newsm78 Първоначално ми отказа, после като разбра, че имам 2 деца, се съгласи да изпрати 2 различни размера
Това вече никой не може да ти каже,но си запази кореспонденцията и евентуално може да повдигнеш диспут след това.След като ти е обещал не виждам защо да не го направи!   bouquet

# 370
# 371
Аз да питам за това http://www.aliexpress.com/item/Winter-New-2013-for-Women-s-Wool- … r/1168960550.html за отзиви.Благодаря ви!!!

# 372
Днес полу4их друг калъф за телефона доволна съм
Скрит текст:

# 373
Получих това http://www.aliexpress.com/item/Ol-leopard-print-long-sleeve-shir … rt/890464193.html
Не е зле, но нищо особено, за тези пари съм виждала и по-добри. Поръчах бяла и прозира, доста е тъничка. Иначе съм улучила номера. Тук нося ХС или С, поръчах М и ми е добре. Ръкавите са къси, а съм 165 см., ако бях само малко по-висока и щяха да ми късеят. В същото време идват широки. Гадното е, че е с гащи , а не прашка, което не знам как съм пропуснала, а аз гащи не нося, та ще я давам за корекция. Плата е леко хлъзгав, но не съм сигурна, че е памук. Като цяло съм доволна, същата като на снимките си е ризката, честно казано очаквах доста по- гадна дреха. Още не съм решила ще я нося ли, или ще я продам, но вероятно ще я нося.

# 374
Получих страшно бързо тези кецки /бежови/ / http://www.aliexpress.com/snapshot/279579225.html и тези ботушки/тъмно кафеви/ http://www.aliexpress.com/snapshot/279579226.html
Много съм доволна и двете неща са супер, само ботушите малко намирисват, но не е никакъв проблем!  Grinning Като номер си поръчах 39, но отговарят на 38 !  Simple Smile
Хубав ден момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт