Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 369
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Информацията ми е от преди 3-4 години... Едностранно - 4ст, двустранно -5 Peace

# 361
Бюти Hug  bouquetблагодаря!

за ксерокс,по спомени обаче,като се мине тунелчето с/у ПУ на дясно по Л.да Винчи  в една нова кооперация бяха най-ниските цени,но инфото е старо,ако ти е по път провери Peace

# 362
  • Майничка
...Някой знае ли колко стотинки е двустранното копиране в ксероксите покрай ПУ и Техническия  newsm78 Трябва ми да снимам доста учебници и там уж било най-евтино  Whistling...

5 едностранно, 7 двустранно

# 363
Благодаря ви   bouquet

# 364
Момичета, знаете ли къде се намира магазина за наливна парфюмерия Баргело? Във фейсбук страницата пише, че е на главната, ориентирайте ме къде точно Hug
https://www.facebook.com/BargelloPerfumePlovdiv/page_map
Дано не е стара информацията newsm78

# 365
  • Пловдив
elian магазина Паоло Ботичели, който е срещу Теранова се води на ул."Княз Ал. Батенберг" 6, по-скоро си мисля, че е стара информация - там парфюми няма...

# 366
Деси, мерси, само че на картата е даден №16, не 6 newsm78.
Но и така да, наистина ще е стара информацията, щото през ден съм там и не съм виждала Баргело.
На Иван Вазов към гарата, от страната на ДНА има магазинче за наливна парфюмерия, но не съм сигурна дали са Багрело Thinking
Мдам, сега на картата видях, че това е DG&P, а не Баргело.

# 367
Деси, мерси, само че на картата е даден №16, не 6 newsm78.
Но и така да, наистина ще е стара информацията, щото през ден съм там и не съм виждала Баргело.
На Иван Вазов към гарата, от страната на ДНА има магазинче за наливна парфюмерия, но не съм сигурна дали са Багрело Thinking
Мдам, сега на картата видях, че това е DG&P, а не Баргело.

В Халите на втория етаж в дъното съм виждала магазин за наливна парфюмерия,но нямам представа за името.

# 368
  • Пловдив
Благодаря за насоката за чаената къща- намерих цедка за чай, не точно същата , но все пак подобна и  ми върши работа докато намеря нея. Ако някой друг търси и цената  е повече от приемлива - 2 лв.  Party

# 369
Лъвица,   bouquet. Скоро ходих там, на първия етаж, до рефан. Не знаех, че и горе има подобен магазин. Ако някой знае, да каже какъв е  Hug
Говорих с информация на Халите и ми казаха, че отдавна нямат такива клиенти, даже не знаеха коя фирма е била...

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 16:10 от elian

# 370
  • Пловдив
Търся гараж под наем. Широк център.

# 371
  • Пловдив
В Халите на 2-я етаж беше парфюмерия Зодиак, която към днешна дата се намира на Пешеходния мост  Peace

# 372
Ясно. Няма да занимавам публиката повече Mr. Green Явно нямат магазина в Пловдив.

# 373
  • Пловдив
Търся мнение за д-р Дарина Павлова,диетолог Rolling Eyes

# 374
  • Пловдив
На коя бензиностанция предлагат услугата замерване на антифриза ?

Общи условия

Активация на акаунт