Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 284
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Скоро някой търсеше майстор за циклене на паркет. Ако все още има нужда мога да препоръчам.

# 166
  • Пловдив
Някой да знае от къде може да се купи небет шекер? По възможност - в Тракия Mr. Green

# 167
  • Пловдив
Някой да знае от къде може да се купи небет шекер? По възможност - в Тракия Mr. Green

От Кауфланд. Намира се при захарта в една картонена кутийка.

# 168
  • Пловдив
Много благодаря   bouquet

# 169
  • Пловдив

От Кауфланд. Намира се при захарта в една картонена кутийка.
И в аптеките има Peace

# 170
# 171
  • Берлин
Искам да купя сервиз за хранене,но качествен и красив. Къде да търся?

# 172
Искам да купя сервиз за хранене,но качествен и красив. Къде да търся?

Качествен, красив ..., но и скъп - в "More Collection" на "Отец Паисий".

# 173
  • Пловдив
За всеки красиво означава различно нещо, за мен например красиво е максимално изчистено без никакви шарении или ориенталски декорацийки , на Люминарк белите сервизчета за хранене са супер и отдолу нямат ръбове  , а са заоблени и не се зацапват. Успех в търсенето. Simple Smile

# 174
Някой да знае къде са се преместили бараките с резервни части за ел. Уреди , които бяха на светофара на бул. Руски от ляво преди моста на Герджика?   bouquet

Май някъде към моста,но и аз ги издирвам.Сподели,моля,ако ги намериш   bouquet

Вече не са бараки, а едно магазинче под нова кооперация.
Преместиха се от другата страна на моста на Герджика, пак по същата страна на улицата, малко преди светофарите на кръстовището ул. Победа - бул. България. Точно до магазинчето за цигари, има отпред хладилни витрини.

Ето мястото, маркирано на картата:

https://www.google.bg/maps?q=42.158137,24.737949&ll=42.15843 … &t=h&z=19

# 175
Обиколките продължават.Ако още нещо се сетите,пишете
До нас има мебелен магазин - даже май е на съфорумка, производители са. (нашият диван е от там още като отвориха, даже и отстъпка ми направиха  Blush) - ако искаш разгледай (нямам идея какво търсиш, ама все пак да си кажа  Mr. Green).
До Лексито се намира, в началото на бул. Марица, малко след моста.

# 176
  • Пловдив
Духи Пухи,името на фирмата или точен адрес на магазина знаеш ли?Не се ориентирам къде им е магазина

# 177
Ako вървиш покрай реката се пада между Лекси и Ла Рива център, почти е залепен за колоните на моста.

# 178
Духи Пухи,името на фирмата или точен адрес на магазина знаеш ли?Не се ориентирам къде им е магазина
Уф не - точно до Лексито е (в Кършиака) - тръгваш по реката в посока Панаира и е на 200м - преди Ривър центъра. Няма как да го пропуснеш.

# 179
И ние си взехме от там дивана и дунапрена не е слегнал,а е ползван поне 2-3 години от едър мъж за спане,отделно децата скачат. Дамаската също не е размъкната. Но не беше евтин - хиляда и нещо.
Иначе като конструкция не е нещо особено,ако не ме лъже паметта имахме счупена лайсна дървена на лежанката още в началото,но след ремонт не е мръднал. Peace

Предлагам съфорумката на лични да ми отправи неустоимо предложение за намаление при следваща покупка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт