Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 249
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Има ли детски център, в който пускат деца под 2 г?

# 571

Такива бебешки меки ботушки да сте виждали някъде?

# 572
  • Пловдив
Има ли детски център, в който пускат деца под 2 г?
Мисля в Тон Бонбон на ул. Висла Peace

# 573
  • Пловдив
На Висла имаха бебешка зала,но там обекта им затвори.Може би са я направили в Рива център,но не съм ходила

# 574
# 575
Приятелят ми отслабна, но в последствие кожата на корема увисна грозно, с упражнения не се прибира, обмисляме идеята за хирургична интервенция. Някой да си е правил подобна процедура,да сподели къде,колко струва и тн? Може и на лични, благодаря  Hug

# 576
Здравейте ,препоръчайте ми заведение с хубава кухня ,музика да може и да се танцува за семейно събиране .Благодаря!
Бяхме скоро на служебен банкет в р-т Рубаят (бившия Руски клуб) - много добра кухня, музиката е с пиано, саксофон и 2 певици, които пееха много и различни стилове, чалга имаше чак след полунощ.

# 577
Къде в Пловдив може се организира караоке за тийнове (имам предвид в заведение, но не в късните нощни часове)?

В бившия Берьозка, сега не знам, как се казва

# 578
Приятелят ми отслабна, но в последствие кожата на корема увисна грозно, с упражнения не се прибира, обмисляме идеята за хирургична интервенция. Някой да си е правил подобна процедура,да сподели къде,колко струва и тн? Може и на лични, благодаря  Hug

В Красива мама има тема за естетичните корекции и там могат да ви насочат Peace.

# 579
Може ли да ми кажете ресторантите, които знаете, че разнасят по домовете? Без пицарии. Нещо като Даяната (очудих се , че нямат разнос). Или някакви други вкусни неща Simple Smile

Домокар правят разнос на храна в града от различни ресторанти. Както виждам сред тях са Даяна, Джоана, Южен Полъх, Гладиатори и т.н.
Мисля също, че турският ресторант Антик правят доставки по домовете.  Peace

# 580
На Висла имаха бебешка зала,но там обекта им затвори.Може би са я направили в Рива център,но не съм ходила

Да в Рива центъра има бебешка зала -точно вътре в ресторанта е,а на втория етаж е залата за по-големи деца  Peace Peace

# 581
Момичета,дайте идея в кой от големите магазини да търся детска пластмасова маса,имам спомен,като взимах столчета,че в Баумакс имаше и маси,но сега дали не са прибрани?

# 582

Малко по малко ще се стегне кожата. Колко време е била пълна и от  колко време е отслабнала и с колко . ?

# 583
В Грабо има оферта за детска коледна фотосесия http://grabo.bg/za-deteto-07btu
Есента се снимахме при тях и съм много доволна. Направиха ни много хубави снимки и доста повече отколкото беше по ваучера.

# 584
  • Пловдив
Момичета,да сте виждали някъде да се продават готови от онези стикери,на които има нарисуван паяк и пише нещо от сорта" гараж-не спирай-викам паяк",но големи ,около 20 на 30 см.

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 12:58 от Балли

Общи условия

Активация на акаунт