Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 249
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Лично аз "Ме'аната при бат Жоре" не я препоръчвам.
Не си ли останала с добри впечатления от там? Мислим за едно събиране скоро да запазваме там, а аз като цяло имам добро мнение. Но съм ходила отдавна

# 556
  • Пловдив
Отношението на персонал-клиент е малко как да кажа дразнещо. Последно ходих юни, когато имаше няколко дни последователни валежи - вътре над врата капеше вода. Аз като цяло много се впрягам на сервитьорите, /и аз съм работила това и знам какво е/, и все пак мисля, че клиентът не им е длъжен. При наличие на толкова кръчми в квартала, там не бих отишла.

# 557
Здравейте ,препоръчайте ми заведение с хубава кухня ,музика да може и да се танцува за семейно събиране .Благодаря!

"На мегдана" . Добра кухня И българска музика, за семейно тържество е супер.
И ХОРЦЕ ЩЕ СИ ТРОПНЕТЕ...

# 558
Здравейте ,препоръчайте ми заведение с хубава кухня ,музика да може и да се танцува за семейно събиране .Благодаря!

В 2 поста по-нагоре авторката сама е посочила, че са звънели във въпросното заведение, но е нямало места, когато са искали.  Wink

# 559
  • Пловдив

В 2 поста по-нагоре авторката сама е посочила, че са звънели във въпросното заведение, но е нямало места, когато са искали.  Wink

Много развалиха кухнята в Мегдана !

# 560
  • Майничка
Къде в Пловдив може се организира караоке за тийнове (имам предвид в заведение, но не в късните нощни часове)?

# 561
  • Пловдив
Здравейте и аз с въпрос
имам една пътечка (килимче) от рошавите, та искам да ми я отрежат и обкантят, но незнам къде?
Ако някой знае ще се радвам да сподели   bouquet

# 562
  • Пловдив
Някой ако е запознат...кола,която трябва са се кара на Белканто за скраб.Та-първо номерата се носят в Кат да се отпише или първо през Белканто и с бележката и номерата в Кат newsm78

# 563
Някой ако е запознат...кола,която трябва са се кара на Белканто за скраб.Та-първо номерата се носят в Кат да се отпише или първо през Белканто и с бележката и номерата в Кат newsm78

Дано не те заблуждавам,но когато на мъжа ми техните махаха старата мисля,че първо през Белканто,после с номерата в КАТ и после с бележката от там в данъчното.

# 564
  • Sunshine state
Здравейте и аз с въпрос
имам една пътечка (килимче) от рошавите, та искам да ми я отрежат и обкантят, но незнам къде?
Ако някой знае ще се радвам да сподели   bouquet
Цитат
В Карпет макс до Метро извършват такава услуга.

# 565
Може ли да ми кажете ресторантите, които знаете, че разнасят по домовете? Без пицарии. Нещо като Даяната (очудих се , че нямат разнос). Или някакви други вкусни неща Simple Smile

# 566
Кръчма ли има предвид? Какъв тип музика ви се слуша? Добри кръчми има много в Тракия - "Ме'аната при бат Жоре", "Каручката", "При Румен"
На центъра "Старосел" не е лошо. На Гладстоун отвориха скоро едно нова заведение "Паралии".

ПП: Хемингуей е страхотен ресторант. Ипомони също. Съотношението цена-качество е напълно спазено. Хубаво е там, но нямам наблюдения дали се танцува. Май не.
Хемингуей е едно наистина прекрасно място,само че съм почти сигурна,че не се танцува там Peace

# 567
  • Пловдив
Къде в Пловдив може се организира караоке за тийнове (имам предвид в заведение, но не в късните нощни часове)?
В Тракия Плаза (срещу Форум-а) има Караоке за деца. Ако не се лъжа е към Тон Бонбон, но е в отделна зала.

# 568
  • Пловдив

Дано не те заблуждавам,но когато на мъжа ми техните махаха старата мисля,че първо през Белканто,после с номерата в КАТ и после с бележката от там в данъчното
И аз така си мисля,ама ще питам и в общата тема.
Мерси!  bouquet

# 569
  • Пловдив
Здравейте и аз с въпрос
Ако някой знае ще се радвам да сподели   bouquet
На Руски до началото на бунарджика .

Общи условия

Активация на акаунт