Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 301
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
...Не знам тук да не направя реклама, пиши ми на лично - имаме си кооператив за домашни био плодове и зеленчуци/и други неща де, сирене, яйца, кашкавал/, карат се от различни села от проверени земеделци...
То малко ли реклама правим постоянно,пиши за кооператива тука.
Мляко от производител карат от Долна Махала ,пакетирано,непастьоризирано,охладено. 1,10 лв./л
На Д. НИколаев е вторник от 16,45 ч.

# 541
  • о`майна лунна нощ е
Кои дни ще се отработват и от кога до кога за почивните дни за Коледа и Нова година?
На 14.12 се отработва 31.12, на 21.12 се отработва 23.12, почивни дни от 22.12-26.12, 31.12-01.01.14. Работни дни - 27.12 и 30.12

Тия ще ни побъркат тази година. За първи път полагам кански усилия да запомня кога ще трябва да се работи и кога сме си вкъщи. Като добавим и разместването ученическата ваканция и отучването, тюрлю гювечът стана пълен.
Ще си нашаря календара накрая, защото една глава очевидно не ми стига.

# 542
  • Пловдив
По последна информация на 14.12. се отработва 23.12, за да може ваканцията на учениците да започне на 21.12, когато ще се отработва всъщност 31.12

# 543
  • Пловдив
По последна информация на 14.12. се отработва 23.12, за да може ваканцията на учениците да започне на 21.12, когато ще се отработва всъщност 31.12
на 21-ви,следващата събота.И на мен тая година ми е адски криво и непонятно това разместване и отработване  ooooh! и това,че ще трябва да се работи 2 седмици по 6 дни,а после почиваш 5 и баш в петък на работа Crazy

Ама то много почивка не е на хубаво  Whistling

# 544
  • Пловдив
Мистик уомън, не мога да схвана смисъла на поста ти. Тази седмица спуснаха официално това разместване - аз разбрах, че е заради ваканцията на учениците. За мен е много неприятно също, защото аз пък на 13.12. съм в отпуска, а сега ще почивам един ден, за да работя после в събота.

# 545
  • Пловдив
Ами...аз не съм разбрала за разместване newsm78

# 546
  • Пловдив
Не мога да открия статията сега, но по официална информация от МС - на 14.12. се отработва 23.12, а на 21.12 се отработва 31.12. По този начин учениците излизат във ваканция от 21.12, защото в образователната система 31.12 си е неучебен ден и няма как да ги викаме в училище.

Ето я статията
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/kolednata-vakanciia-shte … 5-ianuari-5999484

# 547
  • Пловдив
Ами значи е същото...нали ти питаше в поста си кога ще се отработва 31 и аз ти писах,че ще е на 21 Wink Това за нас работещите значи,че ще работим две поредни съботи.

# 548
  • Пловдив
Някой друг питаше, получи се нещо преплитане на информация, ама няма значение вече

# 549
Някоя от вас питаше за детски лаптоп, ако ви устройва варианта има детски образователни таблет. Видях в Хиполенд за 16.99 на български и анг. език, с игри, цифри, азбука, правопис, правоговор.. Ако не държи да е лаптоп дъщеричката, може да я изненадате с таблет изглежда ми добър вариант. В сайта не намирам този, който го има в новата брошура, но има подобен за 25 лева. http://www.hippoland.net/detski-tablet-na-b-lgarski-i-anglijski-ezik

# 550
Момичета, здравейте Simple Smile
Спешно ми трябва съвет или мнение относно пребоядисване на ботуши от набук.
Намерих 2 места, където обущар може да ми го направи, но ми искат между 30 и 40лв.
Намерих професионална боя Тараго, за 3.90, с която мога да си ги боядисам аз.
Тъй като разликата е потресаваща - някой пробвал ли е един от двата варианта и можете ли да ме посъветвате какво да избера?
Мерси предварително!

Така, да се редактирам и да споделя какво направих, мисля, че и на други ще е полезно: реших да купя боя, отидох до Мол Галерия - там има магазин на http://www.footcomfort.bg/ , и се предлагат продукти на Тараго. Взех си боя, тъмно кафяво (има тъмно кафяво и черно), за набук и велур, цената е 3.90. Вътре има 1 шишенце с течност + четка за боядисване, която изглежда доста нескопосана и голяма, но се работи перфектно с нея и се покриват дори най-деликатните крайчета на повърхността. Вкъщи си почистих ботушите, и започнах да хлепам, за около 10 минути боядисах и двата ботуша - уточнявам, че боядисах само долната част на ботушите (т.е. без чорапа нагоре), и количеството ми стигна и остана може би за още един ботуш. Едно минаване беше достатъчно, на места повторих. Попива веднага, стои като мокричко. Сега трябва да престоят 12 часа. Изглеждат дори по-хубави от оригиналния цвят. Така че - ако някой има подобни зорове, да знае, че може спокойно да си спести 40лв. за обущар, и за 4 да си ги направи сам.
успех Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 14:03 от Café del Mar

# 551
Здравейте ,препоръчайте ми заведение с хубава кухня ,музика да може и да се танцува за семейно събиране .Благодаря!

# 552
Здравейте ,препоръчайте ми заведение с хубава кухня ,музика да може и да се танцува за семейно събиране .Благодаря!
Кръчма ли има предвид? Какъв тип музика ви се слуша? Добри кръчми има много в Тракия - "Ме'аната при бат Жоре", "Каручката", "При Румен"
На центъра "Старосел" не е лошо. На Гладстоун отвориха скоро едно нова заведение "Паралии".

ПП: Хемингуей е страхотен ресторант. Ипомони също. Съотношението цена-качество е напълно спазено. Хубаво е там, но нямам наблюдения дали се танцува. Май не.

# 553
Ами да не е чалга или поне не само бяхме харесали На мегдана, но няма места за датата която сме избрали

# 554
  • Пловдив
Във всички кръчми из Пловдив със жива музика е предимно чалга и някое друго хоро. Със жива музика е и "Фемили" /до Ленинград/ оркестъра там е много добър /може би един от най-добрите в Пловдив.
"При Златко" също не е лошо - кухнята е страхотна, но е малко тесничко.
"Арбанаси" също не е лошо /мисля, че е с Dj.

Лично аз "Ме'аната при бат Жоре" не я препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт