Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 290
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
beauty, кажи тогава  от къде да си взимам истинско прясно мляко и кисело мляко? Може и сиренце домашно Simple Smile няма да откажа и домашен суджук или нещо такова Simple Smile Също и домани яйца и пиле.
Ако има в някое близко село, нямам против и да ходя да си взимам.
Не знам тук да не направя реклама, пиши ми на лично - имаме си кооператив за домашни био плодове и зеленчуци/и други неща де, сирене, яйца, кашкавал/, карат се от различни села от проверени земеделци.
Мила, на Иван Вазов си е здравословен магазин. За марки нямам предпочитания, специално кокосово имам на Зоя, доволна съм. Имам какаово масло на dragodsuperfoods, сурово - страхотно е, мирише на шоколад, мм  Heart Eyes
За таксита - 6160 - Вайалет такси. До 6 лв сметка, взима 3 лв - от точка до точка. Над 6 лв. взима 4 лв  Peace

# 526
Шлаух ( маркуч за подвижен душ) от къде/какъв,който да не се къса на втория месец ?  ooooh!
Търсете гумиран отгоре Simple Smile Нашият е такъв и вече кара 6та година  Crazy А преди ги сменяхме по 2-3 годишно  ooooh!

Какви нови МОЛове ви гонят - то тия дето ги има са празни  Crazy

# 527
  • Пловдив
Момичета,виждали ли сте в Джъмбо дали имат тази кола на Смърфиета с дистанционно и евентуално цена.В Хипото е 33 лв,оглеждам се дали я има по-изгодно някъде.

# 528
  • о`майна лунна нощ е
В качеството ми на дядо Коледа под прикритие трябва да осигуря за дребната детски лаптоп.  ooooh! Знам, че има множество варианти по магазините, но искам да питам тези, които ползват такива вече, от кои марки и модели са доволни и къде да се насоча за купуването на подаръка.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 12:02 от `ТуиГ

# 529
В качеството ми на дядо Коледа под прикиртие трябва да осигуря за дребната детски лаптоп.  ooooh! Знам, че им амножество варианти по магазините, но искам да питам тези, които ползват такива вече, от кои марки, модели са доволни и къде да се насоча за купуването на подаръка.
Ние от имаме този от 2 години и съм доволна, още е здрав. http://bambini-bg.com/product/183/-magicheski-detski-laptop-na-b … lgarski-ezik.html

# 530
Колко е голямо детето? Според мен всички детски лаптопи са прекалено елементарни и бързо омръзват. Малки екрани, лоша резолюция- мъка си е да играеш каквото и да е на тях Peace.
Може би единствено  на деца около 2-3 години може да се задържи вниманието.

# 531
  • о`майна лунна нощ е
Така е, Шайн. Постоянно си обясняваме, че е абсолютно ненужно да имаме такъв при положение, че у дома играят на стационарния компютър /който е много стар, но за филмчета и накои по-слаби игри е идеален/, почти постоянно са на таблета и рият с копита по екрана му, понякога получават превилегията да поиграят на телефона на баща им или да седнат на лаптопа .... Но дребната си иска нещо, което да си е само нейно. Тези атаки ги отбивам вече втора година на всякакви поводи - рождени дни, имени дни, Коледи. Хич не ми се дават пари за поредната играчка.

# 532
Ние имаме на Барт,никакъв интерес,верно е най-детския вариант,но все пак изобщо не го е погледнала,сега взех Интерактивен буквар,дано да има по-голям интерес!

# 533
Кажете ми евтино такси,
тези от точка до точка има ли ги още(колко е)? Peace

6155 и 9199 возят на 0,45 лв/км  Peace

# 534
  • до Пловдив
знаете ли къде в пловдив може да ми ремонтират куфара. Счупи му дръжката. Благодаря ви! Спешно ми е? Tired newsm78

# 535
  • Пловдив
Къде освен в Продавалника и в-к Марица мога да гледам обяви за продажба на апартамент от собственик Rolling Eyes

# 536
Къде освен в Продавалника и в-к Марица мога да гледам обяви за продажба на апартамент от собственик Rolling Eyes
Във всички сайтове за обяви има и обяви от частни лица, въпреки, че преобладават агенциите. Пусни филтър - имоти.бг, имоти.инфо ... и от сорта колкото искаш Simple Smile

# 537
  • Пловдив
знаете ли къде в пловдив може да ми ремонтират куфара. Счупи му дръжката. Благодаря ви! Спешно ми е? Tired newsm78
Срещу Тримонциум, на спирката на бул. "Цар Борис ІІІ" - по спомени най-крайното магазинче в посока към тунела е за ремонт на обувки, чанти и куфари.

# 538
Кои дни ще се отработват и от кога до кога за почивните дни за Коледа и Нова година?

# 539
  • Пловдив
Кои дни ще се отработват и от кога до кога за почивните дни за Коледа и Нова година?
На 14.12 се отработва 31.12, на 21.12 се отработва 23.12, почивни дни от 22.12-26.12, 31.12-01.01.14. Работни дни - 27.12 и 30.12

Общи условия

Активация на акаунт