Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 291
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
beauty, кажи тогава  от къде да си взимам истинско прясно мляко и кисело мляко? Може и сиренце домашно Simple Smile няма да откажа и домашен суджук или нещо такова Simple Smile Също и домани яйца и пиле.
Ако има в някое близко село, нямам против и да ходя да си взимам.

# 511
  • Майничка
Момичета, къде има хубави памучни потници за 3-годишни? Миналото лято купих един немски от Лексито на моста и повече не са зареждали от тях, а са разкошни, цяла година не мръднаха от прането, но купих само 5...
  bouquet

На Отец Паисий, м/у музикалния магазин и Арлет май се пада, има един магазин с турски детски дрешки, основно бельо, засега много добре се представя.

# 512
Момичета, от къде да купя хубава изкуствена елха  100-120 см. ? Старата я ползвах 2 години и поставката се счупи.

Миналата година купихме от едни сергии с/у 2 ДКЦ-р-т Стадиона,обичайно там продават и мартеници/като ориентир го казвам/ Peaceцена,убий ме обаче ми се върти 75лв-150см

# 513
  • Пловдив
Къде има фирмени магазини на Флавия, освен в Гранда?

# 514
  • Пловдив
Пред завода  /отпредІ

# 515
  • Пловдив

Да,пред Завода има и си работи магазинът

# 516
  • Пловдив

Да,пред Завода има и си работи магазинът

Работи и в събота, но до обяд.

# 517
Момичета, да ми препоръчате детски очен лекар или поне такъв, който има подход към деца?

# 518
  • Пловдив
Д-Р ДИМИТРИНА ПЕТКОВА
Пловдив, ул. Филип Македонски 26
089 936 0300

дори във форума има тема за нея
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488787.0

# 519
  • Пловдив
Момичета, да ми препоръчате детски очен лекар или поне такъв, който има подход към деца?

Имам негативно мнение за нея.Подход има,но като специалист и желание за работа не е това,което е била.Не е като да сме ходили само веднъж при нея  Tired
На колко години е детето?Профилактичен преглед ли ще правите или ще провеждате лечение?

# 520
Шлаух ( маркуч за подвижен душ) от къде/какъв,който да не се къса на втория месец ?  ooooh!

# 521
  • Пловдив
♥Elfita♥, изобщо не съм съгласна с вас, да не кажа, че д-р Петкова е една от най-добрите в Пловдив.

# 522
  • Пловдив
♥Elfita♥, изобщо не съм съгласна с вас, да не кажа, че д-р Петкова е една от най-добрите в Пловдив.

Уважавам мнението ви.Аз споделям моето.Обиколили сме доста очни в Пловдив и София,и имам база за сравнение

# 523
  • ПЛОВДИВ
Кажете ми евтино такси,
тези от точка до точка има ли ги още(колко е)? Peace

# 524
Миналата седмица пътувах с 6160.Сметката ми беше 5,30,човека ми взе 3лв.

Общи условия

Активация на акаунт