Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Района около водната палата кой пощенски клон се води? И къде се намира, там до Била ли?
Като ми идват бележките за колет от чужбина , от къде трябва да ида да си  го взема? Дано да не е от Централна поща...
От скоро съм в Пловдив и за това почти нищо не ми е ясно тук. Живея зад Водната палата.
За по сигурно се обади и ги питай. Мисля че към тях се пада. То при изпращане на пратката е важно кой пощенски код ще се напише. На бележката, която ще ти донесат също пише от къде.
4018    ПЛОВДИВ 18    ул.“Марица” № 154 А    032 / 68 25 24

# 496
Оо супер,  дано да е този. Мерси   bouquet
За това какъв код ще се напише при поръчката не е гаранция. Аз във Варна пишех 9000, а ми идваше в районния клон.

# 497
  • Пловдив
Някой знае ли Търговски център "Илиянци" с какво работно време е?

# 498
  • в резерват
Здравейте, на всички.
Не съм от града ви , а имам поръчка от щерките за едно детско яке от Zara, има ли такъв магазин в някой от моловете ви и ако има в кой?  Ще има кратък престой по една командировка и ще съм благодарна, ако ме упътите   bouquet

# 499
Момичета, от къде да купя хубава изкуствена елха  100-120 см. ? Старата я ползвах 2 години и поставката се счупи.

# 500
  • Пловдив
Здравейте, на всички.
Не съм от града ви , а имам поръчка от щерките за едно детско яке от Zara, има ли такъв магазин в някой от моловете ви

Нямаме Зара

Момичета, от къде да купя хубава изкуствена елха  100-120 см. ? Старата я ползвах 2 години и поставката се счупи.

Кафулнад,Лекси,предполагам и в другите големи магазини.Търговиите на брезовско
Аз взех от Лекси 150 см за 55 лв.Имитира истинска и е много кичеста.Води се жилкова елха.Имаше и естествен бор,но изглежда опоскан.В Лекси цените са много изгодни в сравнение с Кауфланд.Същата елха в Кауфланд беше стотачка

# 501
  • в резерват
Здравейте, на всички.
Не съм от града ви , а имам поръчка от щерките за едно детско яке от Zara, има ли такъв магазин в някой от моловете ви

Нямаме Зара

Mерси много, направо ми спести времето,  Hug

# 502
Елфита, много благодаря, наистина е на добра цена, ще отида до Лекси.

# 503
  • Пловдив
Елфита, много благодаря, наистина е на добра цена, ще отида до Лекси.

Лексито на моста.Предполагам и в другите има,но аз от там я взех

# 504
  • Пловдив
И нашата е жилкова. Наистиа е голям разкош! Висока е над 2 метра.

Аз да попитам някой знае ли къде продават Био Кокосово Масло?

# 505
  • о`майна лунна нощ е
Района около водната палата кой пощенски клон се води? И къде се намира, там до Била ли?
Като ми идват бележките за колет от чужбина , от къде трябва да ида да си  го взема? Дано да не е от Централна поща...
От скоро съм в Пловдив и за това почти нищо не ми е ясно тук. Живея зад Водната палата.
За по сигурно се обади и ги питай. Мисля че към тях се пада. То при изпращане на пратката е важно кой пощенски код ще се напише. На бележката, която ще ти донесат също пише от къде.
4018    ПЛОВДИВ 18    ул.“Марица” № 154 А    032 / 68 25 24

Да, това е клонът. Сградата е нова, а пощата е в основата й, точно до бариерата на Билла от страната на паважа на бул. "Марица". Клонът работи и в събота до обяд. Може да се ползва паркингът на магазина да се спре, ако отсреща на тротоара няма места. Много е удобен за посещение с кола. Другото му предимство е, че специално на колетно гише почти никога не се струпва опашка и се минава бързо. Обикновено най-голямото чакане е покрай раздаването на пенсиите, но тогава се натоварват основно гишетата за тях и за разплащане на сметки, колетно не. Като цяло е спокойно вътре.

# 506
Супер Simple Smile

А случайно няма ли да се отваря някой по-голям мол? Или не се чува такова нещо Grinning

# 507
За здравословните работи питайте мен  Mr. Green
Мира, био кокосово има в Мола, в "Балев" и въобще във всеки магазин за био храни. На ул. "Иван Вазов" също има и е по-евтино от мола. На фирма "Зоя" - 500 гр беше 25 лв., но май има и по-евтини

# 508
  • Пловдив
beauty_, благодая ти! В Мола има разни разфасовки, но все различни марки. Ти имаш ли опит и предпочитания на определена марка?
На Ив. Вазов здравословен магазин ли има или магазин на Зоя?

# 509
Момичета, къде има хубави памучни потници за 3-годишни? Миналото лято купих един немски от Лексито на моста и повече не са зареждали от тях, а са разкошни, цяла година не мръднаха от прането, но купих само 5...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт