Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 297
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Аз препоръчвам китайски ресторант Елеганс, на последния етаж в Маркет център (до Гранда). Доставката е 1.50лв. Храната не е прекалено мазна и овкусена. И май се скъпят от към натриевия глутамат, защото часове след като сме яли никой не се налива с вода  Wink

Миналата седмица го посетих този Елеганс.....ами въобще не съм доволна !

+1 за Герджика ! Чисто,приятно...нормални цени !

# 481
  • Пловдив
Ако някой е виждал бяло плюшено зайче,което е като истинско,да пише.Такова трябва да е

# 482
  • Пловдив
Мъжът ми се подписал в Детската градина, че е уведомен за новата Наредба на кмета.

Знае ли някой какви са новостите, че ние не знаем на какво сме се подписали  Grinning

# 483
Мъжът ми се подписал в Детската градина, че е уведомен за новата Наредба на кмета.

Знае ли някой какви са новостите, че ние не знаем на какво сме се подписали  Grinning
Вече няма да се плаща половин такса,ако детето е отсъствало по домашни причини.С предварително уведомление в свободен текст,няма ограничение за брой дни.Досега се плащаше половин такса ако не занесеш бележка от лекар.

# 484
  • Пловдив
Благодаря  Peace

# 485
Здравейте мами !
Моля ви да помогнете да намеря апрески Денмар за малката ми бебка .
Много ми харесаха ,че са със естествена вълна .
Някой да е виждал някъде
http://prodavalnik.com/20-do-29-apreski-s-estestvena-ovcha-vlna- … kafyavo-i35989357

Същите гледах, но миналата година в Лекси на "Марица"
Може и тази година да има.

# 486
Здравейте мами !
Моля ви да помогнете да намеря апрески Денмар за малката ми бебка .
Много ми харесаха ,че са със естествена вълна .
Някой да е виждал някъде
http://prodavalnik.com/20-do-29-apreski-s-estestvena-ovcha-vlna- … kafyavo-i35989357

Същите гледах, но миналата година в Лекси на "Марица"
Може и тази година да има.
Има няколко модела, ама най точно "овчите" не съм ги виждала Simple Smile

# 487
За китайско - Герджика Peace
Дами,имам въпрос,не знам дали някой ще може да отговори,но все пак да опитам.При самоосигуряващите се лица (за здравни осигуровки става дума) ако до определена дата забравя да ги внеса,трябва да ходя до данъчното и да подам декларация,май номер 7,ако не се лъжа.Та въпросът ми е може ли това да се случи в сградата до НОИ,там съм плащала данък за кола,или трябва да се разхождам до данъчното в кичука?Прекалено големи опашки са,последния път чаках 4 часа и ако знаете къде другаде може да се свърши тази работа,много ще съм ви благодарна Hug

# 488
  • Пловдив
Някой виждал ли е този модел из магазините?

# 489
Дами,имам въпрос,не знам дали някой ще може да отговори,но все пак да опитам.При самоосигуряващите се лица (за здравни осигуровки става дума) ако до определена дата забравя да ги внеса,трябва да ходя до данъчното и да подам декларация,май номер 7,ако не се лъжа.Та въпросът ми е може ли това да се случи в сградата до НОИ,там съм плащала данък за кола,или трябва да се разхождам до данъчното в кичука?Прекалено големи опашки са,последния път чаках 4 часа и ако знаете къде другаде може да се свърши тази работа,много ще съм ви благодарна Hug
Едното е НОИ другото е НАП .. а пък третото е местни данъци и такси Simple Smile
Така че - в Кичука за здравните  Peace

# 490
Едното е НОИ другото е НАП .. а пък третото е местни данъци и такси Simple Smile
Така че - в Кичука за здравните  Peace
Да,за НАП-а говорех...Благодаря ти,явно ще се чака Rolling Eyes

# 491
  • Балчик
Така че - в Кичука за здравните  Peace
Да,за НАП-а говорех...Благодаря ти,явно ще се чака Rolling Eyes
Д 7 може и по пощата да изпратиш с обратна разписка , на плика пиши  за Деловодство , а за адреса може да се информираш в страницата на НАП в нета.  Peace

# 492
спондж боб,благодаря ти много!Спести ми ужасно досадно чакане Hug

# 493
Къде мога да намеря детски ръкавички, от шушляк? За две годишни момиченца.

# 494
Района около водната палата кой пощенски клон се води? И къде се намира, там до Била ли?
Като ми идват бележките за колет от чужбина , от къде трябва да ида да си  го взема? Дано да не е от Централна поща...
От скоро съм в Пловдив и за това почти нищо не ми е ясно тук. Живея зад Водната палата.

Общи условия

Активация на акаунт