Къде в Пловдив? - 46 тема

• 66 302
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!
Аз намерих каквото ми трябва на първа страничка, но няма да ви изпускам - запис.  Hug

# 466
  • Пловдив
Здравейте мами !
Моля ви да помогнете да намеря апрески Денмар за малката ми бебка .
Много ми харесаха ,че са със естествена вълна .
Някой да е виждал някъде
http://prodavalnik.com/20-do-29-apreski-s-estestvena-ovcha-vlna- … kafyavo-i35989357

# 467
  • plovdiv
Момичета къде казахте,че се намира сладкарница"Нико" в Тракия?Нещо не се ориентирах.

# 468
След кооперацията до Де Ниро и Даяната!Гола поляна и отпред е сладкарницата!

# 469
  • plovdiv
Много ти благодаря.

# 470
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми китайски ресторант в Пловдив, ако доставят до домът - най-добре. Много големи предразсъдъци имам към тези ресторанти, а така ми се похапва китайско  Embarassed

# 471
Много се зарадвах, когато разбрах, че откриват сладкарница тук, но за съжаление асортиментът не е като в Асеновград.  В онази сладкарница предлагат всевъзможни вкусотии, а в пловдивската е доста по-незаредено. Или поне беше миналата седмица, когото я посетихме за дегустация.

# 472
Второто
Здравейте, препоръчайте ми китайски ресторант в Пловдив, ако доставят до домът - най-добре. Много големи предразсъдъци имам към тези ресторанти, а така ми се похапва китайско  Embarassed

Герджика е с добри отзиви  Peace

# 473
  • Пловдив
Второто

Как се казва самия ресторант? Благодаря!

# 474
Второто

Как се казва самия ресторант? Благодаря!

"Герджика" Simple Smile

# 475
Linkata, китайски ресторант "Герджика" има хубава кухня. Ходили сме там, и за вкъщи сме поръчвали, доволни сме.

# 476
  • Пловдив
Още 1 глас за Герджика  Peace
Последно доставката им беше 1,50. Или сме взимали, или с доставка. На място не сме консумирали.

# 477
За китайски ресторанти поръчвали сме от Азията в Тракия и ХонгКонг. Азията са много бавни, въпреки, че сме в Тракия чакахме повече от 1час за поръчка.... В ХонгКонг има много вкусни неща, но от там ядем едно и също и не 3-4 неща и за другите нямам впечатление.

# 478
Герджика ни е в "задния двор" и си го ползваме поне веднъж месечно Simple Smile Доволни винаги!

# 479
  • Пловдив
Аз препоръчвам китайски ресторант Елеганс, на последния етаж в Маркет център (до Гранда). Доставката е 1.50лв. Храната не е прекалено мазна и овкусена. И май се скъпят от към натриевия глутамат, защото часове след като сме яли никой не се налива с вода  Wink

Общи условия

Активация на акаунт