Отговори
# 375
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507
Ей ме на на хоризонтя...наспаФ сЪ... Crazy

Лелчето ми... spoko hug
Събличай малчо, аналгин и не го завивай много да я свали. Peace Дано я свали бърже... Hug

Абе, кво се обсъжда тукя бе... #Crazy #Crazy #Crazy Стайлинги, майлинги...дрес кодове, модове...станах шашардък...

Жани Hug Илде Hug

# 376
# 377
  • В света на мечтите... ❤
Жани  Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Много е хубава Хазалка, наистина   Grinning Heart Eyes
Аз също имам лекинки забележки, по-скоро това, без което е могло да мине, макар че това не ми променя отличното впечатление от сесията и нея  Heart Eyes Heart Eyes Леле как се извих в тази си мисъл  Mr. Green
Та, можеше да минат без черно-белия вариант на серията с червило, защото цветния вариант ми е ок, понеже червилото не е лютеничково-червено, а по-скоро коралово-червено, но вече в черно-белия вариант лекинко удря в очите Peace
Точно тези къси панталонки със сакенцето не са много удачни, но не че не й отиват къси панталонки, но в спортен вариант - дънкови с маратонки или кецове  Peace
Сигурно биха й отивали също и къси панталонки от нормален плат, а не като комбинезонки (както са в сесията) Peace
Но иначе като цяло ми е супер сладка, хубава, фина, стилна  Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайди, изказах се май по всички въпроси - отличничка съм, ко ша ме черпите  Mr. Green Joy Joy Joy

Дани  Hug Heart Eyes

Габи Hug  Heart Eyes ,за прилежно изпълненото изказване по всички теми получаваш награда-прасковки,буйрун   chef

Скрит текст:

# 378
  • в подножието на планината

Като писахте за рейтинг, та се сетих, че аз вкъщи имам едно апаратче, което е сложено демек за тази цел и като включа телевизора ми се появяват имената на всички, които живеем и трябва винаги да отбелязваме кой гледа в момента, а когато нещо ми хареса или не, трябва да отбелязвам и в тази връзка се замислих, че сигурно по тоя начин отчитат рейтингите или пък си имат някакъв техен... newsm78

Брех, Илде  Hug, ама това апаратче кой ти го е сложил, кабелният оператор ли newsm78
А пък как обичам някой да ми казва къде да натискам и какво да правя, та ша ме накара да натискам и кой гледа сега  Laughing, ама това е друга тема  Mr. Green Joy Joy Joy

Не е кабелния оператор. Peace. И аз не обичам да ми казват какво да правя, но щом ми плащат сметката не ми пречи да натисна едно копче... Laughing

Наде, Hug

Скрит текст:
Дано да му минава бързо на детенцето ти... Praynig

# 379
# 380
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 381
Наде,бързо оздравяване на детенцето  Hug Hug Hug
Линчето също май беше споменала,че се е борила с температура и при теб бързо да минават нещата  Hug Hug Hug

# 382
Охххх, Ивче, не ми се навлиза в дълбокото. За теб е едно, за мен е друго а и сто пъти съм чела различни изказвания за този репортаж и не само. Честно казано, нито ми е до Серка, нито до който и да е.
Показност, случайно показване, неслучайно такова, #Crazy ми всеки да си прави изводите за себе си, а и е ясно, че всеки вижда със собствените си очи според това, какво иска да види.
Мисълта ми беше съвсем друга, ама кой както иска да ме разбира. В момента не ми се обяснява до безкрай едно и също и да го дъвча цял ден, като локум, защото  ми стана отегчително.
То не бяха ХазаТай, то не бяха Серки, посерки и тем подобни, не ми се разискват подобни безсмислици, а в момента ни най-малко.
ФЕмир са си форевър за мен, но всичко друго в настоящето си е плява за мен, а какво било в миналото, ами било е, край, точка.
Зизунче леля, hug мерси. Шашнах се с гърлото му и забравих, че имам течен аналгин. Веднага, ще му дам.
Жани, Hug Дани, Hug Звездичке,  Hug дано Praynig не стигне до антибиотик, друго не искам.

# 383
  • Още у мъглата ...
Хайде, с усещането за добра свършена форумска работа си зачезвам от студийцето   Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

До довечера по някое време, мястото е известно, часът не съвсем  Laughing

Наденце, пожелавам ти бързо да се справиш с високата температура, ще се справиш  Hug Heart Eyes

# 384
Наде,дано бързо се оправи малкия.  Hug

Зиз,Сис Hug

# 385
Зизуно квай тая катрица  Mr. Green

# 386
Систърче, Hug

# 387
# 388
  • някъде из Врачанско
Здравейте ,момичета- newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525- За Ренка и всички ви, за новата тема, за коментарите и анализите
 Hug Зизу-страшна си ,готин анализ, разбиваш всичкото писател и пиар по света
 Профи-Честит рожден ден, здраве, щастие, усмивки, радости, всички мечти да осъществиш, да ни радваш с мнения, клипове, снимки и т.н. bdbaloni baloni
Скрит текст:
до скоро, ще тръгвам от тръстиката, дано сколасам дома пак да се чуем с вас, хубава вечер  love001

# 389
A  добър вечер   bouquet Hug Peace

И аз не вярвам за това със Серка , въпреки че всеки е свободен да е с когото си иска .

Общи условия

Активация на акаунт