Отговори
# 120
На бай Фатих сериалът му Фатих спират да го излъчвата поради слаб рейтинг. Последния епизод, ще е пети. Значи него го финиширва, #2gunfire но ПЕ не можа. Crossing Arms #Cussing out

то тв'а му е за урок Blushнали знаеш :''Парен каша духа",че и неговата работа Blushсигурна съм че си е дал сметка вече за ПЕ Winkсега за да не повтори  грешката си шести ПОСЛЕДЕН епизод на Фатих  Rolling Eyes иначи още  де'т го видя шЪ го пушкЪм  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 121
Наде за мен е дигнат Rolling Eyes

Габи проблем йок Mr. Green

# 122
  • Още у мъглата ...
На бай Фатих сериалът му Фатих спират да го излъчвата поради слаб рейтинг. Последния епизод, ще е пети. Значи него го финиширва, #2gunfire но ПЕ не можа. Crossing Arms #Cussing out

Лелеееее, колко дълъг сериал - цели 5 епизода  Mr. Green Joy Joy Joy
Нека му е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мен не ми е за ПЕ, хич даже, а за АФК, хайде пак  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 123

Оооо, Зизунче леля, глей, глей. Laughing
Айде малко апчи за нощес, че днес съвсем Ви оставих на пост и молитва. Joy

# 124
  • Още у мъглата ...

Мерси, Ренка  Hug Mr. Green
И според мен е дигнат само перчемът, то се вижда около ушаците обраслостта  Mr. Green Peace

# 125
Жалко, Rolling Eyes така ми се искаше вече да е окастрен в главата. Rolling Eyes
На мен пък ми е за ПЕ, АФК си имаше край и не остана без завършек, друг е въпроса, че не ми хареса.
Наслънчасахме се, стига ни толкова....и там едни сънища, едни чудеса. ooooh!

# 126

Оооо, Зизунче леля, глей, глей. Laughing
Айде малко апчи за нощес, че днес съвсем Ви оставих на пост и молитва. Joy

вай бе от бързане да го глътнем('апчиту) заседна ми на гърлото бееееееее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 127
# 128

И според мен е дигнат само перчемът, то се вижда около ушаците обраслостта  Mr. Green Peace

тъкмо щях да кажа,че бая се е накъдрил бакенбарда Flutter

# 129
  • в подножието на планината
Оф, бе, нищо не разбрах от края на Слънцата... ooooh! Каква беше тая целувка? newsm78

# 130
Много красиви мърдащи колажи   bouquet

Май и мен ме заразихте - почвам да трупам тен, да складирам запаси витамин Д за през зимата, така да се каже  Laughing Първи епизод изгледан. И широкополата ми шапка не можа да ме спаси.

Наде, май си станала отговорничка по апчетата  Laughing

Жани, честити ти красиви нови гащури  Heart Eyes

# 131
Оф, бе, нищо не разбрах от края на Слънцата... ooooh! Каква беше тая целувка? newsm78
Керем си я представяше Mr. Green

# 132
  • Още у мъглата ...

тъкмо щях да кажа,че бая се е накъдрил бакенбарда Flutter
Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 133
  • Още у мъглата ...
Керем си я представяше Mr. Green

Ренка, ей го на почна се  Mr. Green Joy Joy Joy Ся ша има - що, как, кога  Joy Joy Joy

# 134
слънчасалите къзларчета взеха да си идват една по една   tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe  tiptoe
Мани HugИлде Hug

Общи условия

Активация на акаунт