Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnZoeRBtZco

статийката е от днес PeaceСерка се изказала,че много я било страх от урочасване,щотУ много добре вървяли снимките,сериалаи т. н.
Ели Hug Биби HugДи Hug

Ох,милата да я плювна,ми ще вървят,то с тия сополи,направо се пързалят даже  smile3534

# 136

rotfImao rotfImao Joy Joy Joy Joy

Верно има подпалили се  Joy Joy Joy, предупреждавам ви да не ги дразните hahaha

Джеси, Берое би ли newsm78

Илде  Hug, мерси, значи Керем са влюбил и Шебнем, чок гюзел Laughing

# 137
  • Още у мъглата ...
http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikayanin-medcezir-korku … tter#.UnZoeRBtZco

статийката е от днес PeaceСерка се изказала,че много я било страх от урочасване,щотУ много добре вървяли снимките,сериалаи т. н.
Ели Hug Биби HugДи Hug

Ох,милата да я плювна,ми ще вървят,то с тия сополи,направо се пързалят даже  smile3534
Ох  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ирка  Hug Heart Eyes

# 138
  • в подножието на планината
Сега, както съм побесняла май ще си го изкарам на Серка като чета какви простотии и идват в простата тиква...то не стига, че ми е антипатично, ами и ги ръси едни да вземеш да го утрепеш направо... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 139
  • Още у мъглата ...
Много красиви мърдащи колажи   bouquet

Май и мен ме заразихте - почвам да трупам тен, да складирам запаси витамин Д за през зимата, така да се каже  Laughing Първи епизод изгледан. И широкополата ми шапка не можа да ме спаси.

Наде, май си станала отговорничка по апчетата  Laughing

Жани, честити ти красиви нови гащури  Heart Eyes

Манче  Hug Леле и ти тен ша хващаш значи  Laughing Joy Joy Joy

# 140

Ели Hug Биби HugДи Hug

ти пЪк не ти ли сЪ свиди  плюнката мЪ джанъм Joy Joy Joy Joy Joy

# 141
Джейн  Laughing Берое ги отнесе с тройка Локо Laughing

# 142
  • Още у мъглата ...
Сега, както съм побесняла май ще си го изкарам на Серка като чета какви простотии и идват в простата тиква...то не стига, че ми е антипатично, ами и ги ръси едни да вземеш да го утрепеш направо... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Илде, аз не съм я чела още, че ша се изнервя яко по нощите  Crossing Arms Crossing Arms
Ама чай да ти помогна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 143
Еййййй ще минем метъра покрай Серка Mr. Green

# 144
Много красиви мърдащи колажи   bouquet

Май и мен ме заразихте - почвам да трупам тен, да складирам запаси витамин Д за през зимата, така да се каже  Laughing Първи епизод изгледан. И широкополата ми шапка не можа да ме спаси.

Наде, май си станала отговорничка по апчетата  Laughing

Жани, честити ти красиви нови гащури  Heart Eyes

Манче  Hug Леле и ти тен ша хващаш значи  Laughing Joy Joy Joy

Габче Hug с теб сме екип за сега  Peace

# 145
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хахаха целуфана не е истински Joy Joy Joy Керем си го мисли само Mr. Green

Олелеее, значи драмата ще е още по-голяма  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Направо ей така трябва да сме  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Аз що не гледам онлайн... Mr. Green
Ама моля ви са,че съм бесна направо,то бива фантазии,сънища ,блянове,та влезе коша,та излезе,та пак влезе,пуууууууууу заболя ме главата се ядосвам  #2gunfire #2gunfire

# 146
ай многУ сЪ разписЪх бугедже Winkади малко да сЪ запра Flutter да идем да унощожим една папироска от жълтата Ева Partyпа пак шЪ сЪ донесЪ Blush Blush Blush
Ренку  Hug   bouquet  Peace

# 147
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ели Hug Биби HugДи Hug

ти пЪк не ти ли сЪ свиди  плюнката мЪ джанъм Joy Joy Joy Joy Joy
Нея мога я изкъпя у плюнки,няма само тя да сополиви Чачко  smile3534 smile3534

# 148
  • У Диспансера ...♥♥♥

Илде, аз не съм я чела още, че ша се изнервя яко по нощите  Crossing Arms Crossing Arms
Ама чай да ти помогна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Чакай,че аз само за уроките прочетох,ся ще я видя,да мога запаля още повече ,тая  камила изгърбена  #2gunfire #2gunfire

# 149
Хахаха целуфана не е истински Joy Joy Joy Керем си го мисли само Mr. Green

Олелеее, значи драмата ще е още по-голяма  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Направо ей така трябва да сме  newsm43 newsm43 newsm43 newsm43
Аз що не гледам онлайн... Mr. Green
Ама моля ви са,че съм бесна направо,то бива фантазии,сънища ,блянове,та влезе коша,та излезе,та пак влезе,пуууууууууу заболя ме главата се ядосвам  #2gunfire #2gunfire

newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 newsm43 Габче чакам тЪ чи шЪ нЪ бъхтят  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт