VIP Brother Bulgaria 2013 - 8

• 108 526
  • 3 938
  •   1
Отговори
# 3 825
А Мис Пиги злобарска със психическите отклонения свиня Ваня Червенкова е лесбийка и си пада по жени като Станка Златева.

# 3 826
А Мис Пиги злобарска със психическите отклонения свиня Ваня Червенкова е лесбийка и си пада по жени като Станка Златева.

Joy Не си пада по жени, по мъже си пада. Ама не и изглеждат достатъчно мъжествени,  защото усеща че тя самата е по-мъжествена от тях. И тя наистина е.  Като срещне истински мъжага ще си падне по него. Примерно Тервел я кефи до известна степен.  А жените е по-скоро склонна да ги покровителства. Като изключим курвенца от типа на Лиана, която очевидно я дразни.

# 3 827
Ирина ,пламен и мира се бяха уплашили ,че Станка ще ги убие с брашно  и то
непакетирано:35: Joy Joy

Какво лошо има две момичета да си говорят да мъже. Жените имат шесто чувство към
определени атрибути на представители от другия пол. Тези ,които не се вслушат във
вътрешния глас после страдат Mr. Green

# 3 828
Що ми се струва че Мис Пиги злъчна злобарска със психическите отклонение свиня Ваня Червенкова  Twisted Evilи селянката със злобния характер и най голямота разочарование в вип брадър 2013 Станка Златева Twisted Evil са лесбийка и си падат една по друга.Със тяхните камъни по техните прости глави.

# 3 829
Ваня Червенкова нали нямаше да носи слънчеви очила до края на престоя в къщата?  Rolling Eyes

# 3 830
Ваня Червенкова нали нямаше да носи слънчеви очила до края на престоя в къщата?  Rolling Eyes
беше свързано с мисия,мина успешно е пак си носи

# 3 831
По-добре да е със слънчеви очила.  Sunglasses Без тях е плашеща.  Mr. Green

# 3 832
Чудя се дали ще излъчат разговора от снощи на групичката? Надявам се, за да може всички зрители да видят истинските им лица.

# 3 833
Чудя се дали ще излъчат разговора от снощи на групичката? Надявам се, за да може всички зрители да видят истинските им лица.

Може ли лек преразказ?!  Praynig Ако евентуално не го излъчат.  Peace

# 3 834

Може ли лек преразказ?!  Praynig Ако евентуално не го излъчат.  Peace

Ако се върнеш назад, има коментари на гледалите наживо. Аз също го гледах, но ще ти цитирам преразказ от фейсбук:
"За всички, които не са гледали снощния разговор ето на кратко съдържанието, ако има неточности, поправете ме: Говореше се със закодирани имена: Петър Дънов, Петър Берон, Сталин и Фюрера, но се разбираше за кои ставa дума. Стана ясно, че според Лияна, те нямат нищо с Мариян и едва ли не излезе, че тя се чувства отегчена и притеснена от вниманието му, но и' е неудобно да го покаже. Фюрера, които според мен е Ирина, но може и да е Мира, имала слабост към момиченца, a Ирина била садомазохостка, защото си падала по камшици.... Петър Берон - Павел Чернев никакъв го нямало в секса и маи' че е асексуален, нещо подобно беше казано и за Мариян. За Пламен беше разказана история, която доказва, че твърдението, което свързва големите носове с размера, не е вярно и тя, като опитна в тая област твърдеше, че размерът му е не повече от 15 cм. Hея обаче тоя размер не я устроива и са и нужни поне още 7 см отгоре. Също и Иоко беше замесена за да се докаже, че въпросният човек хич го няма с жените. Всичко това беше прието с весел cмях, закачки и коментарчета от "семеиството". Само Ваня предупреди няколко пъти Лиияна да внимава да не нарани Петър Дънов - Мариян, защото вече бил нараняван."

# 3 835
Аз го гледах, но ще ти цитирам преразказ от фейсбук:
Скрит текст:
"За всички, които не са гледали снощния разговор ето на кратко съдържанието, ако има неточности, поправете ме: Говореше се със закодирани имена: Петър Дънов, Петър Берон, Сталин и Фюрера, но се разбираше за кои ставa дума. Стана ясно, че според Лияна, те нямат нищо с Мариян и едва ли не излезе, че тя се чувства отегчена и притеснена от вниманието му, но и' е неудобно да го покаже. Фюрера, които според мен е Ирина, но може и да е Мира, имала слабост към момиченца, a Ирина била садомазохостка, защото си падала по камшици.... Петър Берон - Павел Чернев никакъв го нямало в секса и маи' че е асексуален, нещо подобно беше казано и за Мариян. За Пламен беше разказана история, която доказва, че твърдението, което свързва големите носове с размера, не е вярно и тя, като опитна в тая област твърдеше, че размерът му е не повече от 15 cм. Hея обаче тоя размер не я устроива и са и нужни поне още 7 см отгоре. Също и Иоко беше замесена за да се докаже, че въпросният човек хич го няма с жените. Всичко това беше прието с весел cмях, закачки и коментарчета от "семеиството". Само Ваня предупреди няколко пъти Лиияна да внимава да не нарани Петър Дънов - Мариян, защото вече бил нараняван."

Мерси!   bouquet

# 3 836
Що ми се струва че Мис Пиги злъчна злобарска със психическите отклонение свиня Ваня Червенкова  Twisted Evilи селянката със злобния характер и най голямота разочарование в вип брадър 2013 Станка Златева Twisted Evil са лесбийка и си падат една по друга.Със тяхните камъни по техните прости глави.

Абе, gost32, почваш да ставаш прекалено досадно човече. Разбрахме ти мнението, аре вземи вече се скатай.
Ти па понеже си голямата красавица, та Ваня била свиня. Да не збравяме, че в един друг сайт ти има снимката. Да не прекалявам, но си леко по-плащеща. Дебил някъв.
Инямам нужда да ми отговаряш.

# 3 837
Някъде има ли живо в момента ?

И по темата Вип Брадър - аз искам да спечели Станка. Вярвам, че много от вас ще ме оплюят,
но Станка е сред малкото нефалшиви хора. От нея не се очаквал да е Лейди Даяна, не беше.
Много от хората влязоха с един образ, лустросан, млъчаливи и после се издъниха.
Аз не съм имал високи очаквания за Станка и ми хареса. Народен човек.
И препирнята и псувнята и закачката и радостта не са й чужди. А и доста позабвалява къщата !

# 3 838
На мен пък в началото кагато Станка Златева влезе в вип брадър ми беше фаворит  даже един път гласувах за нея за което много съжалявам.Но след като видях истинското лице и селския злобен характер на Станка ме разочарова и ме отврати много.

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 14:43 от gost32

# 3 839
  • София
Някъде има ли живо в момента ?

И по темата Вип Брадър - аз искам да спечели Станка. Вярвам, че много от вас ще ме оплюят,
но Станка е сред малкото нефалшиви хора. От нея не се очаквал да е Лейди Даяна, не беше.
Много от хората влязоха с един образ, лустросан, млъчаливи и после се издъниха.
Аз не съм имал високи очаквания за Станка и ми хареса. Народен човек.
И препирнята и псувнята и закачката и радостта не са й чужди. А и доста позабвалява къщата !
Тя ще спечели от далече ни подготвят. Станка не ща да познавам ама хич. Много ужасен човек, много. Селяндур до мозъка на костите, не селянин, селяндур е.

Общи условия

Активация на акаунт