Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 600

Пристигна ми 1-тата от алиекспрес и
Може ли линк? Аз съм си сложила в wish листата този сет http://www.aliexpress.com/item/U-PICK-Reusable-Washable-Bamboo-C … T/1506796359.html
Но още не съм се наканила да поръчам. Лесно ли е прането на ръка?

# 601
От Honoryourflow.co.uk . Но може и да имам правописна грешка в името. Много съм доволна.

# 602
# 603
Благодаря. Май ще взема да поръчам за пробата.
Иначе попаднах на нов вид чашка...явно иновациите бързо идват. Доколкото разбирам се отпушва отдолу и течността изтича без да трябва да се вади чашката  Laughing Laughing На картинката се вижда, но на практика не мога да си го онагледя http://www.aliexpress.com/item/Easy-to-use-Straight-Bottom-Open- … 66211691.html?s=p

# 604
Има такава чашка от известно време - https://www.facebook.com/victoriaslove
Само дето поради някаква причина сайта им не работи вече. Но мисля, че ги продават в ибей и амазон, с някакъв специален стерилизатор са даже. Честно казано малко ми е трудно да открия голям смисъл от това нещо. Има чашки с достатъчно голям обем и според мен трябва да имаш проблем с менструацията ако не ти е достатъчен. А точно тази чашка мисля, че не е с голям обем.

# 605
Извинете за въпроса, но не ви ли притеснява да поръчвате подобни продукти от Али експрес?

# 606
  • TX
Извинете за въпроса, но не ви ли притеснява да поръчвате подобни продукти от Али експрес?
Преди да поръчам много мислих и аз, но съм убедена, че съм взела правилно решение, чашката ми е със всички сертификати и е от медицински силикон със знак предназначена за продажба в ЕС  според тях.  И каква е гаранцията, че ако поръчам от където и да било от Европа на десеторно по-висока цена няма да получа точно такава чашка.
Скрит текст:
Имам приятелка работеща в стриктната Германия точно на етикиране на продуктите и ми е споделяла как произведен продукт буквално в същия регион го етикират с произведено в Китай, поради това, че ще бъде изнасян за Щатите, а там стоят различно нещата с квотите за износ

Поръчах чашката за проба, а сега изпадам в паника ако тръгна нанякъде и ме изненада цикъла и чашката не е в мен.

# 607
От известно време ,се опитвам да се сдобия с нефритени яйца! Това ,което намирам е от порядъка на 160лв за трите броя.Намерих и комплект ,за 85лв,но не съм сигурна дали това е нефрит. Та четох по назад в темите,че има и по индийските магазини,но това което намирам аз е само Оникс.
От къде мога да си взема,на сносна цена-естествено?!

# 608
Защо ти е точно нефритено? Аз имам от ахат, вършат една и съща работа, не че съм го ползвала моето (едно е) - много тежко ми идва.
А нефритът е скъп камък, 160 си е прилична цена.

# 609
Труден въпрос,защо точно нефрит?!
Може би,защото на всякъде се пише и говори за нефритени яйца,не за опал,ахат ,оникс или др.
Нефритът има и антибактериално действие ... не знам,не срещнах яйца за вагинален фитнес ,от друг камък.

# 610
Яйцата са напълно еднакви. Просто идват от време, когато само богатите наложници са можели да си ги позволят и са им ги изработвали от нефрит - доста скъп материал. Ако слушаш някой спец по полускъпоценни камъни, можеш да се лекуваш с отвари от аквамарини и тюркоази, толкова лечебни свойства имат Simple Smile
Яйцата просто са с подходящ размер и тежки, целта е да ги задържиш да не излязат. Дали нефрит, ахат, опал или друг камък, няма никакво значение, важното е ги държиш чисти и да можеш да си служиш с тях. Аз, както казах, не успявам да се справя и ми мина желанието за опити.

# 611
Яснооо ... вече мога да дишам спокойно  Grinning Но ме хваща яд,че подминах толкова магазини,а съм се надъхала яко Grinning Благодаря за разяснението  Simple Smile

# 612
Сега потърсих снимки и установих, че вече ги продупчват и ги правят като вагиналните секс-топчета  newsm78 Когато купувах моето, нямаше такива.
Между другото, забравих да кажа, че точно в алито гледах топчета за кегелови упражнения, но не ги намирам точно в този им вид сега. Бяха комплект 2 - единично и двойно. Има и продупчени нефритени яйца (според мен са от някаква изкуствена смола, а не камък), за 6-7 долара.

# 613
  • Варна
Здравейте!
Да си призная .... бях много скептично настроена към "менструалните чашки" след като научих за тях. Прочетох темите тук и се "зарибих". Поръчах си чашка от aliexpress за проба - iCare- и след първия си цикъл с нея мога да кажа, че се чудя как до сега съм живяла без такова "чудо"  Mr. Green Първия ден не смеех да й скъся дръжката и ми беше малко некомфортно /честно казано се притеснявах как точно ще я извадя и поставя после ..  Embarassed/ За 2 дни си "свикнахме" и мисля, че повече не мога без нея Grinning
Единствено към момента забелязох, че след първото стерилизиране, изварих я във вода за 5мин, както пише в упътването, оставих я да изсъхне и се появиха следи от варовитата ни вода, т.е. чашката направо побеля  Sad Измих я пак преди употреба, но все пак - има ли някакъв трик за справяне с варовита вода?

# 614
g-bone, аз изварявам моята чашка с филтърна вода, т. е. пречистена, не директно от чешмата и никога не съм имала проблем с варовитата вода.

Общи условия

Активация на акаунт