Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 459
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Нейде из лудите гори...
Някак не бих се доверила на китайските... Знаеш ли от какво са направени  newsm78
Аз моите чашки ги поръчах от ebay, но са на чешки производител yuuikicup -
Два броя, с пластмасова кутийка за съхранение и изваряване в микровълновата.
Някак ми вдъхна доверие, че са от ЕС, и дойдоха за няма и седмица  Peace

Как са YUUIKI- тата?
В момента попаднах на тази оферта и им се чудя Simple Smile Вече две години съм с Мелуна Софт, но ми се ще да опитам и нещо друго  Whistling

# 556
  • Варна
Аз моите чашки ги поръчах от ebay, но са на чешки производител yuuikicup -
Два броя, с пластмасова кутийка за съхранение и изваряване в микровълновата.
Някак ми вдъхна доверие, че са от ЕС, и дойдоха за няма и седмица  Peace

Как са YUUIKI- тата?
В момента попаднах на тази оферта и им се чудя Simple Smile Вече две години съм с Мелуна Софт, но ми се ще да опитам и нещо друго  Whistling
Моите и двете са Софт - М и L размер. Доста по-меки и някак по-тънка материя от Мелуна класик, но от Мелуна Софт не знам каква ще е разликата. При изваряване леко побеляват, но са еластични и са ми удобни. Резнах им крачетата почти до край, и без това тази пръчица не ми помага особено за вадене.
Предполагам, че няма да има голяма разлика с Мелуна Софт, честно казано, освен в големината Peace

# 557
  • ул. "Мечтание"
За много години, дами!   bouquet Hug

С тази бременност изтеглих отново късата клечка и цикъла ми се възстанови бързо-бързо Simple Smile Mr. Green

Година и нещо преди да забременея използвах чашка Мелуна - полакомих се да взема най-големия размер и ми е малко голяма, махнах и пръстена, който беше отдолу, защото го усещах много неприятно. Сега се оглеждам за втора чашка.
 Мелуната ще си я запазя за през нощта, защото ми идва идеална като размер за по-тежък цикъл, без да се налага да ставам да сменям или изпразвам. Ще си взема втора, която да си използвам през деня.

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 17:11 от Нощни очи

# 558
А има ли някой,който да е изоставил чашката си и да се е върнал пак на тампони? Аз така направих. Доста време се мъчех с чашката и така и не успях да я възприема като по-добра от тампоните! Ами моята не е по-добра! Постоянно ми пропускаше,преливаше,пречеше на уринирането и какво ли още не. Направо последните ми една-две употреби (цикли) тръпнех от ужас,че ще се налага да я ползвам. Пак съм на тампони и дори превръзки. Дори омразните ми превръзки предпочитам пред чашката.

# 559
Нищо никога не може да ме накара да се върна към тампони и превръзки, като си помсиля с какви гадни химии ги тъпчат. По-скоро бих минала на платнени превръзки.
Фиона, според мен просто не си нацелила правилната чашка. Макар че не е евтино удоволствие да изтестваш 3-4 примерно, докато нацелиш правилната. Rolling Eyes
Моята сгъваема Лиликъп дойде, тези дни ще я пробвам Sunglasses

# 560
  • TX
Нищо никога не може да ме накара да се върна към тампони и превръзки, като си помсиля с какви гадни химии ги тъпчат. По-скоро бих минала на платнени превръзки.
Фиона, според мен просто не си нацелила правилната чашка. Макар че не е евтино удоволствие да изтестваш 3-4 примерно, докато нацелиш правилната. Rolling Eyes
Моята сгъваема Лиликъп дойде, тези дни ще я пробвам Sunglasses
    202uu абсолютно споделям мнението, дори сега съм контузена и ми е ограничено движението в коляното, първия ден от цикъла бях с превръзка е не изтърпях и си намерих начин как да си слагам чашката.

# 561
Никога не бих се върнала. Толкова съм свикнала, че всичко ми е много лесно и безпроблемно. Но наистина, някои не уцелват от първия път най-подходящата чашка. И аз самата не бях във възторг от първата ми муункъп, въпреки че не е ясно дали не беше подходяща за мен или аз не бях свикнала да я ползвам още тогава.

# 562
Никога не съм ползвала тампони и не бих, но и чашка не съм ползвала. Основно платнени превръзки ползвам.

# 563
  • ул. "Мечтание"
Точно два пъти (не цикъла, а пъти) съм пробвала тампони.... абсурд някога повече да пробвам!  Rolling Eyes Close Дори с неточен размер чашка е по-добре от тия тампони.  Confused

# 564
Ако не е улучила и пропуска, наистина е много изнервящо и некомфортно. Не знаеш, в кой момент ще се изложиш. Sad Ако имаш все още желание, може да пробваш с друга чашка, с друг начин на слагане и т.н докато намериш твоя вариант. Аз три месеца не успявах да я слагам като хората, но накрая като се усетих, как трябва да стои, ми е супер удобно и не бих се върнала и аз към други средства!

# 565
Здравейте, "идвам" и аз тук, все още не съм си поръчала чашка, но съм се спряла на Lunette като първоначален избор и ще я взема в началото на следващия месец.

# 566
Aaa, супер, най-накрая някой от моя отбор. Кой цвят си избра?  Laughing

# 567
Хаха, жълтата като че ли ми харесва най-много - https://www.luneshop.com/index.php?route=product/product&product_id=58

# 568
Намалили са им цените, аз едно време за 25 лири я взех  Laughing

# 569
Не е от слагането. Чета темата тук от доста време и пробвах какви ли не начини. Предполагам ми е голяма (за мое учудване,защото имам две деца с вагинални раждания) и за това не се разгъва сигурно напълно както трябва,но от къде да съм сигурна? Ами,ако купя друга и тя пак не става и с еокаже пък малка? Някак не ми се дават толкова пари. Моята доста скъпо я взех. Май около 60 швейцарски франка ми излезе с доставката,а колко лв. е един франк незнам,но май е около курса на долара,ако не и по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт