Алтернативни продукти за дамска хигиена- 5

• 95 450
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм много доволна от тези превръзки: http://www.honouryourflow.co.uk/

# 541
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Момичета ,последно да попитам от къде е най-изгодно да се поръчат LadyCup чашки?Намерих един български сайт,който ги предлага за 50.99-това мисля е добре??

Аз моята си я поръчах от бг сайт (предполагам е същият, който ти споменаваш  Grinning ) и мисля, че това е оптималният вариант цена/време на пристигане.  Thinking

# 542
Аз съм много доволна от тези превръзки: http://www.honouryourflow.co.uk/
Да, сега мисля и от тях да поръчвам Mr. Green

# 543
  • TX
И аз съм решила да си купя чашка ,защото ми се появи едник дерматологичен проблем и превръзките страшно много ми го влошават.Само че не съм много наясно с рамера .Гледах тези в амазон,но имат само С и Л http://www.amazon.de/LadyCup-S%C3%BC%C3%9Fe-Erdbeere-Menstruatio … =Jaguara%2C+s.r.o.  Как точно се избира размера на чашките-според това колко ти е обилен МЦ ли?И имам още едим въпрос-чашките от китайски сайтове дали са качествени като материал от който са направени?

моята е китайска такава пише , че е медицински силикон за ЕС и ми е удобна размер 2 е раждала съм нормално  http://www.aliexpress.com/item/1-pc-iCare-International-Brand-10 … p/2043504051.html беше на два пъти по-висока цена от сега и е перфектна, друга не съм ползвала щото дет се вика съм още на четвърти цикъл, но не бих се върнала към превръзките. Пътувала съм с нея, не ми пречи на танци ходя, на плаж съм била абе за мен това е откритието на 21 век  Laughing

# 544
  • au bout du monde

моята е китайска такава пише , че е медицински силикон за ЕС и ми е удобна размер 2 е раждала съм нормално  http://www.aliexpress.com/item/1-pc-iCare-International-Brand-100-Medical-Grade-Silicone-Menstrual-Cup-Feminine-Hygiene-Product-Lady-Cup/2043504051.html беше на два пъти по-висока цена от сега и е перфектна, друга не съм ползвала щото дет се вика съм още на четвърти цикъл, но не бих се върнала към превръзките. Пътувала съм с нея, не ми пречи на танци ходя, на плаж съм била абе за мен това е откритието на 21 век  Laughing

Твоята от този продавач ли е?

# 545
  • TX

моята е китайска такава пише , че е медицински силикон за ЕС и ми е удобна размер 2 е раждала съм нормално  http://www.aliexpress.com/item/1-pc-iCare-International-Brand-100-Medical-Grade-Silicone-Menstrual-Cup-Feminine-Hygiene-Product-Lady-Cup/2043504051.html беше на два пъти по-висока цена от сега и е перфектна, друга не съм ползвала щото дет се вика съм още на четвърти цикъл, но не бих се върнала към превръзките. Пътувала съм с нея, не ми пречи на танци ходя, на плаж съм била абе за мен това е откритието на 21 век  Laughing

Твоята от този продавач ли е?
незная, на моят продавач нещо не се отваря страницата от чашката излиза като несъществуваща, но е такава същата и дори тази я сложих в количката за приятелка  Peace

# 546
  • Варна
Някак не бих се доверила на китайските... Знаеш ли от какво са направени  newsm78
Аз моите чашки ги поръчах от ebay, но са на чешки производител yuuikicup -
Два броя, с пластмасова кутийка за съхранение и изваряване в микровълновата.
Някак ми вдъхна доверие, че са от ЕС, и дойдоха за няма и седмица  Peace

# 547
  • au bout du monde
Някак не бих се доверила на китайските... Знаеш ли от какво са направени  newsm78
Аз моите чашки ги поръчах от ebay, но са на чешки производител yuuikicup -
Два броя, с пластмасова кутийка за съхранение и изваряване в микровълновата.
Някак ми вдъхна доверие, че са от ЕС, и дойдоха за няма и седмица  Peace

Доволна ли си от нея и ползвала ли си друга чашка?

# 548
  • TX
Pollly не мисля, че трябва да анатемосваме китайските, все пак те са огромна индустрия продаващи и в e-bay също  и най-бързо развиващата се икономика и цял свят си изнася производствата там, както казваше добрия стар космат Алф "всичко се намира някъде в Китай за 60 цента. Търговеца си имаше всички сертификати за продукта на кутията си е има знака , че е за европийския пазар и е произведена от медицински силикон, всеки път си я изварявам преди цикъла и не и повлиява, дкато тук имаше коментари за чашки, че след преваряване губят еластичност и цвят. Идеята на поста ми не е да хваля жълтурковците, всеки сам си решава, просто споделих, че качествен продукт може да е в пъти по евтин.  Peace

# 549
Моята LadyCup пристигна и вече в употреба.Не съм сигурна дали не сбърках с размера-тази ми се струва много голяма Blush Трябва ли да не я усещам?

# 550
  • au bout du monde
Моята LadyCup пристигна и вече в употреба.Не съм сигурна дали не сбърках с размера-тази ми се струва много голяма Blush Трябва ли да не я усещам?

Не трябва да се усеща, аз накрая забравям,че съм я сложила Mr. Green

# 551
  • TX

Не трябва да се усеща, аз накрая забравям,че съм я сложила Mr. Green
в интерес на истината първите два пъти, дали защото мислих за нея като нещо ново, май и аз я усещах в началото на  поставянето.

# 552
Първата ми нощ с моята чашка мина успешно.Размерът,който поръчах е правилния,защото рано сутринта тръгна да прелива.Интересното е ,че е усетих и не се стигна до мацаница.Единствено некомфортно още ми остава ваденето,но с времето ще го схвана Peace
Благодаря ви момичета,мисля че това ще е една от най -разумните ми покупки Hug

# 553
  • Варна
Eeee, супер, честито!
С времето се свиква и знаеш кое-как ти се отразява и придобиваш опит за по-лесна манипулация  Peace

# 554
Аз също изкарах вече един пълен цикъл с чашката. Изключително доволна съм. Нищо общо с преди. Първият път само явно не я бях сложила много добре, та леко ми зацапа. Но после я оправих и вече нямах проблеми. Много съм щастлива, това е една от най-сполучливите ми покупки. Даже поръчах една и за сестра ми, ще я изненадам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт