Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 83 062
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • в огледалото на живота
Да споделя една хитринка за да не мирише рибата на тиня. Разбърквате 1 купа кисело мляко с една купа вода и с тази смес заливате рибата. Добре е да престои в сместа минимум 2-3 часа. Весел празник.
С прясно мляко го знам аз...
Макар ,че ако рибата си има дъх на тиня,не виждам как млечната среда би го премахнала... Rolling Eyes

# 121
Да споделя една хитринка за да не мирише рибата на тиня. Разбърквате 1 купа кисело мляко с една купа вода и с тази смес заливате рибата. Добре е да престои в сместа минимум 2-3 часа. Весел празник.
С прясно мляко го знам аз...
Макар ,че ако рибата си има дъх на тиня,не виждам как млечната среда би го премахнала... Rolling Eyes

Киселото мляко обира миризми. И затова, като ти мирише хладилника, се слага купичка с кисело мляко. И отворена кофичка с кисело мляко не се държи в хладилника, защото обира всички останали миризми.

# 122
Здравейте момичета  Hug Може и да пише някъде по старите теми,но все още не съм ги изчела всичките.Пералнята ми започна да мирише особено,на мухъл може би.С какъвто и прах и омекотител да пера,последните седмици дрехите миришат не особено приятно.Дали не знаете някакъв препарат или хитринка някаква?

# 123
Направи си профилактика на пералнята със специален препарат за това. Аз купувам този на ДМ, но има и на др марки

# 124
  • In Hell
Изчисти филтъра. Зареди с доза прах за бяло пране и я пусни празна на най-дългата програма на 90 градуса.

# 125
  • На брега на реката
Изчисти филтъра. Зареди с доза прах за бяло пране и я пусни празна на най-дългата програма на 90 градуса.

и не изключвай центрофугата, а я намали на най-ниска степен, ако има такава възможност.

# 126
Здравейте момичета  Hug Може и да пише някъде по старите теми,но все още не съм ги изчела всичките.Пералнята ми започна да мирише особено,на мухъл може би.С какъвто и прах и омекотител да пера,последните седмици дрехите миришат не особено приятно.Дали не знаете някакъв препарат или хитринка някаква?

Аз правя 2 пъти годишно профилактика с този препарат [
Скрит текст:

Има и по-евтин вариант, на ДМ.  Peace

# 127
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
С какъвто и прах и омекотител да пера,последните седмици дрехите миришат не особено приятно.

омекотителят се задържа по маркучите и от него смърди. аз не ползвам никакъв. Naughty
написали са ти - на 90С, с празх за пране, който съдържа избелители, т.е. за бяло пране, не за цветно. те дезинфекцират.
отделно гумата, която оплътнява врата има една гънка, трябва да се изчисти и там.
след всяко пране вратата и чекмеджето за прах се оставят отворени да изсъхнат, за да не се развиват микроорганизми.

# 128
Много ви благодаря   bouquet

# 129
Момичета,помагайте Praynig
Пуснах в пералнята на 40 градуса пуловер от мериносова вълна(100%) и го извадих с размер като за кукла ooooh!
Има ли начин да се поправи стореното? Cry

# 130
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Момичета,помагайте Praynig
Пуснах в пералнята на 40 градуса пуловер от мериносова вълна(100%) и го извадих с размер като за кукла ooooh!
Има ли начин да се поправи стореното? Cry

не.
другия път, чети етикетите на дрехите.

# 131
Пробвай да го накиснеш 24ч във вода с оцет + омекотител, после яко дърпане трябва, и сушене на равна повърхност. Успех! Някъде имаше и по-точни пропорции, нищо не губиш така или иначе.

# 132
Здравейте момичета  Hug Може и да пише някъде по старите теми,но все още не съм ги изчела всичките.Пералнята ми започна да мирише особено,на мухъл може би.С какъвто и прах и омекотител да пера,последните седмици дрехите миришат не особено приятно.Дали не знаете някакъв препарат или хитринка някаква?
Аз го правя като вместо прах за пране слагам белина от най-евтината (май беше 50 ст. литъра)

# 133
Аз го правя като вместо прах за пране слагам белина от най-евтината (май беше 50 ст. литъра)
Ужасно вредно и грешно. Ако си държиш на пералнята, по-добре не го прави никога повече!
Ако не ти се дават пари за препарат, по-добре с прах за пране за бяло Peace

# 134
Благодаря много за съветите.Купих препарат на Сано и сега пуснах пералнята с него.

Общи условия

Активация на акаунт