Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 82 415
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Ето го препарата с оцета, аз съм много доволна. Но моят си го пресипвам в шише с пулверизатор и пръскам.

# 436
Същия ми предложиха  newsm78 , какво чистиш с него . Много мирише, не по малко от самия оцет .

# 437
Чистя това, за което е предназначен - банята. Батерии, фаянс, душ-кабината, моноблока - всичко в банята. Чисти перфектно мухъл по фугите, но мирише доста, поне не е с хлор.

# 438
Благодаря , ще търся Зебра.

# 439
  • София
Ето го препарата с оцета, аз съм много доволна. Но моят си го пресипвам в шише с пулверизатор и пръскам.

Каква му е цената?

# 440
  • оттам, откъдето започва България
Същия ми предложиха  newsm78 , какво чистиш с него . Много мирише, не по малко от самия оцет .

Аз го ползвах, но не съм доволна не само от миризмата, а и от изчистването.

# 441
Цената не помня, около 2 и нещо за 1 литър и половина.
Държа да подчертая, че аз боря сапунени следи и мухъл по фугите. Нямам идея как се справя с варовик.

# 442
Оцетения 2.55 днес в ДМ го гледах . Ползвам на медикс пяна за баня , пръскам , плакна и това е , и не мирише гадно.

# 443
Оцетения 2.55 днес в ДМ го гледах . Ползвам на медикс пяна за баня , пръскам , плакна и това е , и не мирише гадно.
Ще дадеш ли линк или снимка?

# 444
Ще дадеш ли линк или снимка?

http://www.otzivi.bg/bg/catalog/universalen-dezinfektsirasht-pre … /review18620.html

# 445
Рейзър чисти добре, но е ужасно задушлив.

# 446
Няма начин. Един препарат, за да чисти толкова лесно, трябва да е концентриран.

# 447

Ами аз като знам иначе с какви смески съм чистила и обикновено ползвам нещо с белина този ми мирише приятно дори , но и банята ми е винаги добре проветрена. Преди варовика от метала само с полирапид махах , а той е много течен и доста се хаби и не е евтин , а този е като цена на половина , не мажа,  а пръскам и пада всичко .

Чисти риал уоман , пробвай после коментирай .

# 448
Рейзър излиза от помпичката като пяна и наистина е хубав, но нашата баня е малка, душ-кабината е в дъното и няма директно проветрение Confused.

# 449
Скрит текст:

ей на този препарат за баня шапка му свалям за всичко
в Кауфланд 4.59лв
в Елитис-4,39лв

Общи условия

Активация на акаунт