Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 82 437
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
И аз имах голям проблем с петно от коректор върху дънки. Пробвах с какво ли не и най-накрая излезе с много търкане с разттворител за коректор. Продават се понякога комплект. В същото на вид шишенце като коректора, само че пише fluid. Изхабих цяло шишиенце и от търкане ми излязоха мазоли до кръв, но ми бяха чисто нови дънките....

# 496
Блузата с петната от коректор я държах едно денонощие във вода. После пробвах с ацетон, след това с един сапун за петна и последно със Спот на Перилис. Нищо не помогна, избледняха леко,но не се махнаха.
Сега ще търся разтворител за коректор,както ме е посъветвала Sunnynon. Къде да го търся?

# 497
Аз пък наскоро си хвърлих една пола, защото излях цяло шишенце с коректор Sad
Исках да попитам как се справяте или въобще имате ли такъв проблем- когато пералнята свърши -- по стъклото на вратата има топка косми? Дали е задръстена и какво трябва да направя

# 498
  • в огледалото на живота
Исках да попитам как се справяте или въобще имате ли такъв проблем- когато пералнята свърши -- по стъклото на вратата има топка косми? Дали е задръстена и какво трябва да направя
Просто забърсваш и почистваш люка на пералнята.
Задължително и уплатнението между него.

# 499
  • оттам, откъдето започва България
И на моята така се отделят косми от косата ми, тъй като е дълга. Не мисля че ти е задръстена пералнята. По-скоро трябва да изтръскваме дрехите преди да ги перем, за да падат космите от тях и да не се събират на прозорчето на пералнята spoko.

# 500

Това е много хубаво, защото всички косми ти падат от дрехите.
Само ги махаш от люка.

Аз не чистя всяка дреха поотделно, освен това имам и куче, добре че пералнята ми маха космите Crazy

# 501
  • Пловдив
Как си спасявате черни панталони,по които полепват прошинки,конци и т.н. newsm78 Имам лепяща ролка и сутрин го минавам,ама...все пак ако някой знае?

# 502
И при мен космите се събират на стъклото/ косата доста ми пада/

mystic woman , изобщо не купувам такива материи дрехи, много е досадно. Може да прбваш с антистатик.

# 503
Да бе, една дреха няма как да се прецени дали ще лепне или не.
Детето ми има 2 скъпи панталона (уточнявам - страхотна материя, биопамук), които ми става просто лошо като изсъхнат от полепналите власинки, имам и аз подобни - ужас ми е.
Ако някой сподели решение и аз ще съм благодарна.

# 504
Как си спасявате черни панталони,по които полепват прошинки,конци и т.н. newsm78 Имам лепяща ролка и сутрин го минавам,ама...все пак ако някой знае?

Мокря си ръката и ги махам , на мокрото полепват  Wink

# 505
  • в огледалото на живота

Мокря си ръката и ги махам , на мокрото полепват  Wink
Трудно може да полепнат власинки само с мокра ръка,ако материята е плюш,велур,термофибър..... Wink

# 506
Плюша и велура са демоде и не нося. От термофибъра , от който имам доста неща , не полепват много и падат така.

# 507
  • в огледалото на живота
Плюша и велура са демоде и не нося. От термофибъра , от който имам доста неща , не полепват много и падат така.
Кой е казал,че трябва непременно  изделието да е дреха?И ако за теб е демоде,за друг може да не е.... Laughing

Няма да споря за термофибъра.........Личния ми опит друго показва... Tired

# 508
Имам 3 котки , тапицерия на столовете ни е от плюш с прахосмукачката си падат. Твоя опит си е твоя работа, аз така чистя и споделям . Ако имаш по-добър метод го сподели ти , вместо да се кокошкариш с моя . Власинки по дрехите ми не полепват само от космите , а и от власинките по одеалата. Те са ми по-гадни , по прилепчиви , тях по трудно махам .

# 509
  • в огледалото на живота
Хайде малко по спокойно,а  Stop Палиш се и в тази и в друхата тема за праховете.... ooooh!
Конректизирани самата ти направи за дрехи....впоследствие и доуточни,че някои по трудно премахваш!

Пръскам антистатик по такива изделия.След това почиствам с четка с лепнещо покрите  Peace
Ето,споделих.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт