Хитринки за всякакъв случай - тема 9

• 82 422
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за отговорите на всички!  Hug

В Търново нямаме Кауфланд, но пък има Лидл, където също продават ОМО. Доста му се чудех миналата седмица и не взех, а трябваше. Добре, че е до нас! Peace

Ще пробвам и ще пиша дали съм успяла!

# 616
  • Варна
Аз пък имам друг проблем. Покрай волейболните мачове миналата година си бях купила тениска с цветовете на българското знаме. Нещо такова е тениската като идея, памучна е. Изпрах я на ръка първия път, но и червеното и зеленото пуснаха боя по бялото и откакто я свалих от простора съм я прибрала. Сега я намерих и сечудя дали има начин да я оправя. Хем да фиксирам цветовете да не пускат, хем да изчистя бялото. Идеи?
В магазин за немски препарати продавачката ми похвали препарат, който връщал цвета на боядисани дрехи. Доколко върши работа не знам, но пък може да опиташ.

# 617
Windy това ОМО /Кауфланд-официален внос/ не е като онова в Лидл. Коментирани са в темата за перилни препарати.

# 618
А дали все още го има в техните магазини?

# 619
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите на всички!  Hug

В Търново нямаме Кауфланд, но пък има Лидл, където също продават ОМО. Доста му се чудех миналата седмица и не взех, а трябваше. Добре, че е до нас! Peace

Ще пробвам и ще пиша дали съм успяла!

ОМО-то в Лидл няма нищо общо с това в Кауфланд.

А дали все още го има в техните магазини?

Ако питаш за Кауфланд - да има го, в момента е на промоция за 4.74. Иначе го има постоянно, но е 9 и нещо за 2 кг.

# 620
  • Пловдив
И сега кое ОМО е по -читаво?  newsm78

# 621
  • Стара Загора
И сега кое ОМО е по -читаво?  newsm78

Ей това. От Кауфланд. Simple Smile

# 622
  • София
Момичета, помагайте, моля!

До дивана открих мухъл на естествения паркет. Имаше един кадастрон, които явно се е овлажнил зимата, защото холът ни е с кухненски бокс и когато готвя гледам да проветрявам, но явно не съм успяла. Сега се сетих за кадастрона и когато го видях лошо ми стана - влажен и с наченъци на мухъл, по пода - също. Веднаха изхвърлих хартията, избърсах пода с влажна кърпа, но понеже знам, че мухълът е гъба ме е страх да не се разпространи. С какво да дезинфекцирам мястото?

# 623

Купих го вчера, даже взех два пакета, след като така го похвалихте.
Тези дни ще пробвам да избеля дрешките. Peace

# 624
  • Пловдив

До дивана открих мухъл на естествения паркет. Имаше един кадастрон, които явно се е овлажнил зимата, защото холът ни е с кухненски бокс и когато готвя гледам да проветрявам, но явно не съм успяла. Сега се сетих за кадастрона и когато го видях лошо ми стана - влажен и с наченъци на мухъл, по пода - също. Веднаха изхвърлих хартията, избърсах пода с влажна кърпа, но понеже знам, че мухълът е гъба ме е страх да не се разпространи. С какво да дезинфекцирам мястото?
Белина

# 625

С климатик ли отопляваш стаята ?
С хипохлорид дезинфекцирай .

# 626
  • София
Не, с конвекторен радиатор.
Сега като махнах влажната хартия почти не си личи. С белина и този хипохлорид да не повредя дървото?

# 627
И аз току що успях да си взема OMO от Кауфланд в промоция е даже.
Довечера пускам пералня - ще споделя дали си заслужава.

Относно мухала - аз само с чиста Белина го оправях.

# 628
  • София
Има препарати за плесен и мухъл и са много добри. Всичко пада. само се напръсква мястото и за много кратко време, в рамките на 2-3 минути всичко изчезва и не се налага търкане.

# 629
Не, с конвекторен радиатор.
Сега като махнах влажната хартия почти не си личи. С белина и този хипохлорид да не повредя дървото?

Дърво не бих мазала с тях . Naughty Не разбрах за каква повърхност питаш, няма ли влага няма да има повече мухъл.

Общи условия

Активация на акаунт