Ние, по-пухкавите, какво ? Да ходим голи и боси ли ? 3

• 97 003
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • у дома
Светле, изглеждат много добре. Как е доставката.

Няма доставка до България-само с превозвач-ако в Русе има превозвач от Англия не излиза скъпо ако се комбинираш с някой...До английски адрес е 4 лири и после в зависимост колко взима превозвача на килограм,но дрехите не тежат много по принцип...Аз поне от 3-4 години обличам и мен и децата от този сайт и съм доволна-комбинирам се с една приятелка и винаги пускам повечко неща .. Обаче ако нямате превозвач и поръчаш до софийски такъв и после ти го и пратят по куриер се оскъпява доста и не си заслужава...Има тема за пазаруване от сайта - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=799735.0;topicrefid=20 ,ако искаш я прегледай. Иначе има и дамски дрехи голям размер-на мен тениските,блузките и роклите са ми все от този сайт и съм доволна.

# 511

А къде се намира този магазин? newsm78
входа е от към Иван Денкоглу/пресечка е на Витошка/
Благодаря.  bouquet
Ще намина и аз оттам..

# 512
Харесах си един клин от всичко по 5 паунда,обаче номер UK24 какво ще рече xxxl или по-голям

# 513
Харесах си един клин от всичко по 5 паунда,обаче номер UK24 какво ще рече xxxl или по-голям

Отговаря на 58 по българската номерация. На мен пък с тези хиксове ми е трудно да се ориентирам....
Особено ако дрехата е китайска,както не си отговарят на размерите, за да събере хиксовете етикетът трябва да е с размер на А4 лист... Rolling Eyes  Laughing

# 514
Леле 58,май съм се надценила.Чакам да пристигне,че да видя какво ще го правя.Много ми хареса   http://www.everything5pounds.com/everyday-cotton-blend-jeggings-p-41310.html

# 515
В коментарите под снимката пише, че е леко уголемен. Никъде не можах да открия таблица с размерите за този сайт...

# 516
Да няма,иначе съм си купувала чанти

# 517
Момичета дано приемате нови в групата.Скоро родих но и по принцип не съм от слабите,като сложим и големия бюст абе красота.Та сега да се помоля на 21 този месец сме на сватба и ми се иска да си купя нещо по така но и идея си нямам къде да търся.Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна.

# 518
  • В полите на Пирин планина
Момичета дано приемате нови в групата.Скоро родих но и по принцип не съм от слабите,като сложим и големия бюст абе красота.Та сега да се помоля на 21 този месец сме на сватба и ми се иска да си купя нещо по така но и идея си нямам къде да търся.Ако някой може да ми помогне ще съм благодарна.

Аз като почитател на Ефреа веднага ти препоръчвам техния сайт  Grinning

Откакто ги открих не съм стъпила в реален магазин, а доста разнообразих гардероба си. Имат номерация до 56-58 номер за някои модели.

# 519
  • някъде по морето

Аз като почитател на Ефреа веднага ти препоръчвам техния сайт  Grinning

Откакто ги открих не съм стъпила в реален магазин, а доста разнообразих гардероба си. Имат номерация до 56-58 номер за някои модели.
И аз препоръчвам Ефреа
и има дрехи до 62 номер Hug

# 520
  • Sofia, Bulgaria
И аз от Ефреа доста си обогатих гардероба. Хубави и качествени са им нещата.

# 521
  • София
Харесах си едно манто там, но ме притеснява дъжината на ръкава, дали може д ами я кажат преди да поръчам?

# 522
  • Sofia, Bulgaria
Да, отговарят на такива въпроси, даже и в чата, който имат.

# 523
Да а ние русенци сме облагодетелствани,че можеш на място да отидеш  newsm03

# 524
Благодаря момичета но с моя бюст там няма нищо подходящо за мен

Общи условия

Активация на акаунт