Астрология-4 тема

• 74 943
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Не мисля, че е коментирано, аз лично дори не съм я чувала тази госпожа. Но ако с такова съчетание  дамата  подсилва интуицията си, чудесно.

Момичета, само да споделя, че книгите на Мартин Шулман ми допаднаха много, а Космическата карма на Маргьорит Манинг ми показа нещо, което от години търся ...........

# 61
аз бих искала да попита преживелите сатурнов възврат към IC/MC  какво се случи в този перидо от живота ви ?
и още нещо понеже съм нова в материята    Сатурн и Юпитер тригон към У6 Юпитер, секстил към Слънцето У2 и Меркурий У12, какво събитие да очквам  с какво се свързва.
И още нещо някой има ли мейл на Флип Филипов или някакви контакти Rolling Eyes?

# 62
Това е за Филип Филипов копирам ти го от фейса

fvfilipov(Skype)

Електронна поща   
 filipfilipov.astrolog@facebook.com

Facebook
http://facebook.com/filipfilipov.astrolog

# 63
аз бих искала да попита преживелите сатурнов възврат към IC/MC  какво се случи в този перидо от живота ви ?
и още нещо понеже съм нова в материята    Сатурн и Юпитер тригон към У6 Юпитер, секстил към Слънцето У2 и Меркурий У12, какво събитие да очквам  с какво се свързва.

Ти за сатурнов възврат ли питаш или за транзит на Сатурн към IC/MC ? Защото, ако става въпрос за теб, ти нямаш натален Сатурн нито на IC, нито на MC. Твоят беше в 5-ти дом. Ако става въпрос за някой друг,  така откъслечно никой нищо не може да ти каже. Защото тези планети, които си изброила, освен че сключват аспекти с "У" на някой си дом, те са и управители на нещо, също така сигнификатори на други неща, имат натални аспекти с други планети и отделно пък текущо транзитират нейде из картата ти. Едни и същи аспекти в един хороскоп може да има едно проявление, в друг - друго. Конкретно при мен транзит на Сатурн през IC /опозиция на МС/ - проявлението беше напускане на работа и приключване на връзка.

Я, по-добре се обади на Филип Филипов или на някой друг астролог, че незнам къде и какво си чела, но яко си се омотала.

# 64
Greene е права, обърни се към професионалист, астрологията е сложна наука, а за начинаещ, като теб..........само ще се оплетеш още повече и ще си вкараш разни грешни мисли.....Аз при Сатурнов възврат изживях голяма любов, много емоции, голяма драма/ но Сатурн ми е в 7дом/. При преминаване на Сатурн през МЦ, нямам спомени за нещо генерално.

# 65
На  мен Сатурновият  възврат ми донесе кошмарни преживявания на другия край на света, оказах се сама в една държава, с изтичаща виза, анулиран билет за връщане и 100$ в джоба, оставила работещ бизнес във Варна и хукнала да гоня Михаля. Косата ми побеля на 50% само за един ден.Последва мълниеносен развод и общо-взето от тогава ми се отпушиха нещата  Mr. Green Обаче си ме възвърна здраво, още ми държи влага.Саурн ми е в 9 дом.

# 66
Аз пък около преминаването на Сатурн през ИЦ и сатурновия си възврат (Сатурн ми е в 4 дом, на 8 градуса от ИЦ) получих предложение за брак, омъжих се и забременях. Този период ми беше супер щастлив и някак отпушващ. Дотогава все бяха едни любовни мъки. Не знам дали е защото Сатурн ми е в съвпад с Юпитер, но грам нищо трудно нямах около възврата му.

# 67
Проблемите са започнали наистина преди поне 8 години. Тогава Плутон е транзитирал в съвпад с натална Луна в 6дом, която пък управлява асцендента - физическото тяло. Има съвпад на Луна с Нептун в 6-ти, което е предпоставка за отслабено  здравославно състояние и заболявания. Също така и за трудно диагностициране.  Става ли въпрос за някакви зависимости при този човек - алкохол, наркотици, или нещо свързано със стомашни разстройства, анорексия, булимия? В момента е в много важен период, възврат на прогресивна луна, предстои и сатурнов възврат. В рамките на по-малко от година предстои и дирекция на Сатурн към IC/MC. В момента пък Плутон транзитира върху управителя на 10-ти дом Марс – вероятно има проблеми свързани с кариерата, професионалната ти ориентация, както и социалния  статус.
Не виждам скорошно подобрение за съжаление.
Добре е да се обърне към астролог, специално по въпросите за здравето.

по принцип за тазси дирекция питам
В рамките на по-малко от година предстои и дирекция на Сатурн към IC/MC.
но ще ми е интересно за сатурновия възврат да чуя още впечатления като новак, който все още се учи Simple Smile наистина при някой е доста отпушващ период при други тъкмо обратното , просто ми е интересно както ще ми е любопитно и за юпитер като госпоар на термата да споделите впечатление и Сатурн и Юпитер в тригон към У6 Юпитер , чувала съм ,че прогнозите са оптимистични, но какво точно носят newsm78?
Дано не изглеждам като идиот обаче си се уча сама а си признавам че е доста объркващо Simple Smile , а май ми трябва добър учител

# 68
момичете надявам се на ви досаждам с въпросите си и не ми се сърдете, но просто физическото ми състояние не позволява да посетя астролог, просто съм на легло за известно време иначе като закрепна малко задължително ще отида за това пиша тук с надеждата да намерия отговор макар и любителски за нещата, които ми се случиха и докато кисна в къщи сама се опитвам нещичко да понауча за това какво ме очкава, защото чесно казано такъв шамар ми отнесе съдбата ,че не знам какво още ме чака ooooh!
От супер здрав и весел човек за една нощ нещата се промениха, ще се опитам да обясня.
На 25 септември тази година се натрових с белина по невнимание и направих шок, биха ми урбазон след това още една инжекция, защото не подейства и като се започна страшни алергии(то този момент никога не съм била алергична от нищо, даже сега като пиша всичко това настръхвам)след това ме повали вирус и едвам ме оправиха с 3 аб, след това се обади язвата нея я получих преди 8 години след смъртта на майка ми, но сега беше ад, а  като капак имам и анемия и то доста сериозна, за съжаление не мога да пия желязо, защото ме боли стомаха от нея , а не могат и да ми я бият ,защото има опсност да получа шок и сега я лекувам само  схрана, но е доста сложно, припадах почти всеки ден, та така, ако прибавим и това ,че през месец август почина мой близък най добрия ми приятел всъщност , а след това за малко и не изгоря домът ми , вече съм сигурна ,че може би е от влиянието на звездите, сега не мога да мръдна от нас, защото съм на лекарства, но се надявам да се подобря,за това пиша тук, знаам, че не сте професиналисти, но все пак сте доста по компетентни от мен, а и в нас няма какво да правя и започнах да се занимвам с астро обаче ми е сложно Simple Smile.
Та в един друг форум ми казаха, че скоро Сатурн и Юпитер ще направят  тригон към У6 Юпитер , май някъде през следващите месеци цитирам
октомври 2013 сатурн е застанал на върха на 6-ти, което очертава здравословния проблем
 - октомври 2013 - слънце на иц-> ще имаш сили да се пребориш
 - от март 2014 (приблизително) юпитер става господар на термата, което означава, че положението ще се подобри
 - от май 2014 пак юпитер застава на мц, което потвърждава горното + успехи в обществен план, кариера
Като цяло 28-та година от живота ти (до рождения ти ден 2014), ще бъде променлива, има възходи и падения, но е много вероятно да започнеш да учиш нещо ново.

Сатурн и Юпитер ще направят тригон към У6 Юпитер (който отговаря за здравето), секстил към Слънцето У2 и Меркурий У12, по прогресии и дирекции има предпоставки за здравословни проблеми, но изходът ще е благоприятен за теб.
Много съм благодарна на момичетата там ,че си направиха труда за мен , но ми е интерсено малко повече за гореспоменатите тригони, дирекции.
За това ще съм благодарна на всякаква информация Hug, иначе като заздравея малко веднага съм на професионален астролог, но сега първо трябва да мога да стана без да припадам

# 69
Белладона, астролозите вече работят по Скайп, можеш веднага да си уредиш час. Че ти се е струпало много лошотия за кратко време, няма спор. Но за това не е виновен хороскопът. А и всички по-напрегнати аспекти могат да се впрегнат да работят за теб. Ако очакваш лошо, ще ти се случи такова. Просто обърни гръб на миналото и живей в настоящето. Подложи се на детоксикация чрез някаква терапия. Остани известно време на плодове и вода. От това никой не е умрял.Ти си се наблъскала с хапчета и отрови. Които не лекуват, а само замазват симптомите.

Сатурнов възврат има на всеки 29.5 години.
За толкова прави обиколка около Слънцето.
Сатурн е назначен да следи за нашия духовен растеж. Неговата позиция по време на нашето раждане показва как и къде душата ни е избрала да расте в този живот. И къде може да ни пошляпне, ако не изпълняваме даденото обещание. Всеки от нас има предначертан успех някъде в някаква област. Въпросът е да го намери. Някой хора дори на 40-50 години се лутат, други така и не го намират. Сатурн ни помага да станем по-отговорни и да преодолеем страховете си. В дома на Сатурн ние се чувстваме подтиснати и ограничени, често наказани.

Ако имаме Сатурн в 5 дом, урокът на душата ни е лично обособяване. Себеизявата. Това означава, че всички трудности и ограничения  ще срещаме в тази област  ( творчество, деца). Вероятност  за трудни детски години, нерарешение за изява на  талант или хоби, или  ограничени развлечения. От това следва формиране на комплекс за малоценност и желание за бягство от тази среда. Също може и да става дума за  непостигнатите амбиций на родителите, на проектиране техните очаквания.
Сатурн в 5 дом налага да се излезе от дупката и да се себеизявим, да открием таланта си или областа в която можем да блеснем.

# 70
  • София
аз бих искала да попита преживелите сатурнов възврат към IC/MC  какво се случи в този перидо от живота ви ?
и още нещо понеже съм нова в материята    Сатурн и Юпитер тригон към У6 Юпитер, секстил към Слънцето У2 и Меркурий У12, какво събитие да очквам  с какво се свързва.
За аспекта на Сатурн са ти отговорили, значи също и отговорности в къщи, с родителите най-вероятно.
Вторите аспекти -където е замесен юпитер, увеличение на доходите от трудова дейност, парите обаче ще бъдат дадени без документ или тайно от някого

# 71
Момичета,

Ако разрешите елементарен за вас въпрос, но аз съм едва в началото на тези науки.
Когато говорим за Нова година, кое имате предвид - калндарната от 01.01.2014 год. или астрологичната - от около 21.03.2014 год.
Извинтете ме ако вече сте го обсъждали Embarassed

# 72
Белладона, астролозите вече работят по Скайп, можеш веднага да си уредиш час. Че ти се е струпало много лошотия за кратко време, няма спор. Но за това не е виновен хороскопът. А и всички по-напрегнати аспекти могат да се впрегнат да работят за теб. Ако очакваш лошо, ще ти се случи такова. Просто обърни гръб на миналото и живей в настоящето. Подложи се на детоксикация чрез някаква терапия. Остани известно време на плодове и вода. От това никой не е умрял.Ти си се наблъскала с хапчета и отрови. Които не лекуват, а само замазват симптомите.

Сатурнов възврат има на всеки 29.5 години.
За толкова прави обиколка около Слънцето.
Сатурн е назначен да следи за нашия духовен растеж. Неговата позиция по време на нашето раждане показва как и къде душата ни е избрала да расте в този живот. И къде може да ни пошляпне, ако не изпълняваме даденото обещание. Всеки от нас има предначертан успех някъде в някаква област. Въпросът е да го намери. Някой хора дори на 40-50 години се лутат, други така и не го намират. Сатурн ни помага да станем по-отговорни и да преодолеем страховете си. В дома на Сатурн ние се чувстваме подтиснати и ограничени, често наказани.

Ако имаме Сатурн в 5 дом, урокът на душата ни е лично обособяване. Себеизявата. Това означава, че всички трудности и ограничения  ще срещаме в тази област  ( творчество, деца). Вероятност  за трудни детски години, нерарешение за изява на  талант или хоби, или  ограничени развлечения. От това следва формиране на комплекс за малоценност и желание за бягство от тази среда. Също може и да става дума за  непостигнатите амбиций на родителите, на проектиране техните очаквания.
Сатурн в 5 дом налага да се излезе от дупката и да се себеизявим, да открием таланта си или областа в която можем да блеснем.

Щерката има Сатурн в 5 дом, А. Вотей ми прави прочит на картата и, нищо от горенаписаното няма, напротив. Трябва да прослушам записа отново, за да съм по-конкретна, но помня, че ми каза, че Сатурн в 5 дом и дава добри старини, обградена от децата и семейството си. До колкото разбрах, малката сама ще знае какво иска,  ще си изяви отрано талантите, дори няма да ме пита харесва ли ми или не, ще се записва да ходи на кръжоците/спортовете, които тя е избрала Mr. GreenХубави неща каза за Сатурн в 5 дом.
Понеже синковеца има така драматизираният Сатурн в 1 дом, нали тук се коментираше, че е най-лошата му позиция, изрично я попитах, отвърна ми, че няма такова нещо. Хората със  Сатурн в 1 дом си налагат сами ограничения, това е проблема на Сатурн в 1 дом.

# 73
Имам няколко познати със Сатурн в 5-ти - грам талант в нищо не проявяват, не само че като хоби не ги влече, ами и така като зрители/слушатели не проявяват интерес към изкуството. По-скоро бих казала, че са хора на науката, математиката, информатиката.
Там където е Сатурн затруднява и забавя нещата на дома. Там човек трябва да влага най-много енергия за да преодолее комплексите и страховете си. Затова и напредъкът в тези области е бавен.
По 5-ти дом, освен изброеното от zorita, са и романтичните връзки.

# 74
Колкото хора със Сатурн в 5-ти дом, толкова и различни проявления ще има. Разбира се, че не може, а и е несериозно да се напъхват всички в едни и същи Сатурнови рамки. А и щом го е казала Вотей, значи е така.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт