Астрология-4 тема

• 74 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Слушах го сега специално, доста хубави неща е казала за Сатурн в 5дом, разбира се,  има значение и конкретният случай, а и на малката Сатурн и прави хубави аспекти, но най-общо: Сатурн е показател на времето, в картата  също дава инфо какви старини ще имаме. Казва, че доста хора определят карти със Сатурн в 5 дом, като наличие на деца след 30г, но това не е така, по-скоро дава голяма разлика между бъдещите  деца, също така, че човек ще се отнася отговорно и сериозно към децата, ще им обръща внимание, имаше и за талантите, но трябва да го чуя пак, и да си запиша, че инфото е доста.

# 76
Щом Сатурн в 5-ти давал такива благини, какво ли я чака дъщеря ми с телешки Венера+Юпитер в 5-ти  Laughing
Всеки, който поне малко е изучавал астрология, би подложил мнението на Вотей в този конкретен случай под съмнение. Особено след като самата тя е избрала часа на раждане, сигурно нищо негативно няма да каже. Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 18:38 от Greene

# 77
ани ще се радвам , ако споделиш за талантите Hug,въпреки че всеки хороскоп си е индивидуален все пак съм по склона да се съглася с вотей, защото аз примерно никога не  съм имала оганичения от страна на родители, даже напротив каквото исках това майка ми правеше, а и наистина от малка знаех с какво искам да се занимавам , дълги години се занимавах с класическа музика и съм била на най големите сцени в  България и чужбина, но после се наложи да запиша филология за всеки случай ,защото хванах период в който изкуството в бг нямаше никави пари дори познвах цигулари, които работеха за 250лв и едвам свързваха двата края, та затова записах за всеки случай и нещо различно за да се подсигуря, но пак учех с голяма любов защото страшно харесвай френската култура и така ,малко не скромно звучи Embarassedобаче доказани имена ми казваха ,че имам рядък талант, та затова сега се чудя дали не сбърках. че спрях да се занимавам с музика newsm78, а и не знам дали защото наближава този сатурнов възврат или не. но напоследъм имам някакъв порив да направя рязък завой и да променя всичко, може ли да ми кажете дали вече съм в този възврат или не и ако не кога ще се случи, предполагам има някакви месеци  newsm78, както и за онази сатурнова дирекция в кои месеци ще се случи  bouquet

# 78
за романтичните връзки съм абсолютно съгласна Wink

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 19:32 от belladonna86

# 79
 а как тълкувате прогресивна луна съвпад с рожденна , случва  се в 6 дом? и почоно прогесивно новолуние 

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 20:30 от belladonna86

# 80
Щом Сатурн в 5-ти давал такива благини, какво ли я чака дъщеря ми с телешки Венера+Юпитер в 5-ти  Laughing
Всеки, който поне малко е изучавал астрология, би подложил мнението на Вотей в този конкретен случай под съмнение. Особено след като самата тя е избрала часа на раждане, сигурно нищо негативно няма да каже. Mr. Green
аааа, това си го пропуснала, часът не успяхме да го спазим, заъсняхме, не ме хвана упойката и почти 40мин. закъсняхме Wink, по часът на Вотей, АСЦ. беше друг Wink
И все пак, тя е избирала между няколко възможни дати, знаете, че избора не е голям. Отделно споделих, че Сатурн е в хармонични аспекти.
Скрит текст:
Имам приятелка ясновидка, и онзи ден реши да ми говори за малката, интересното е, че повечето неща се припокриват с хороскопа от А. Вотей, само по една тема имат разминаване, но са единодушни какви таланти ще има,  какво ще и се отдава и какво не. За баткото приятелката ми каза, че ще стане военен /бил цял генерал/, за момента не показва подобни заложби, НО Вотей е казвала за него, че в много прераждания е бил военен, и в бъдеще, едно от двете неща, които ще учи след средното образование ще  бъде типично мъжко......

# 81
Какво искаш да кажеш? Къде е бил Сатурн според първоначалния определен от нея час? Не ми казвай, че го е "сложила" в 4-ти или 6-ти, защото категорично ще я зачеркна от списъка на "можещите" астролози.

# 82
Какво искаш да кажеш? Къде е бил Сатурн според първоначалния определен от нея час? Не ми казвай, че го е "сложила" в 4-ти или 6-ти, защото категорично ще я зачеркна от списъка на "можещите" астролози.
не съм чертала картата, сега ще погледна, просто исках да ти кажа, че не спазихме нейният час, а закъсняхме с 40 мин.
Грийн, много си строга, не е лесно да се избере подходяща дата за раждане на дете, повечето астролози не се наемат, това си е отговорност. Отделно дните са ограничени, трябва да се вземат под внимание и датите на майка, баща, аз исках и да са в синхрон и с датата на баткото......Вотей е много добър астролог, не знам дали си общувала с нея, но когато чете дадена карта и ти обяснява нещо, астрологията ти се струва направо фасулска работа, толкова добре поднася инфото Laughing
Е, то горкият Сатурн в никой дом не го искат? Mr. Green
Снощи си мислех, след твоят пост, да си направим допитване, ако имахме избор, всеки да си избере в кой слънчев знак иска да му бъдат всяка една от планете, както и съответно кой дом предпочита, да се аргументира защо? Един вид идеалната карта за всеки, ясно е че такава не съществува, просто да стане дискусия

Примерно Луна в еди кой си знак, защото.......
Луна в еди кой си дом, защото.......негативите от тази позиция........

# 83
Погледнах Сатурн отново си е в 5 дом, но АСц се променя, и Луната от 12 отива в първи, но пак е близо до АСЦ.

# 84
Ани, естествено, че е трудно да се избере дата и час за раждане на дете. Астролозите, които аз познавам, категорично отказват да правят това или го правят, но изключително рядко. На мен са ми отказвали също. Винаги е за предпочитане детето само да избере Пътя, който да следва.

Просто ми е интересно специално за нея, защо се наема да прави това упражнение, без да запознае родителите и с негативните проявления на местоположението на дадена планета в хороскопа. Ти си достатъчно запозната с астрологията, можеш и сама да се разровиш в книги или сайтове и да си направиш изводите. А най-добре да се обърнеш към друг читав астролог, който няма да е предубеден спрямо хороскоп, който е съставил самият той. Аз поне винаги ще изпитвам съмнения за това, ако ми представя всичко толкова захаросано при положение, че Сатурн е планета, която се свързва с ограничения и трудности в сферите на домовете, където попада.

# 85
Грийн относно Пътя, аз си имам теория, но сега нямам много време да пиша, накратко:
душите на децата и родителите преди да се преродят сключват договор на какво трябва взаимно да се научат,  т.е. ако дадена избрана предварително дата за раждане на дете, не е одобрена от душата на детето, винаги може да се случи нещо, случайно/ знем, че няма случайности/, което да я промени....предполагам разбра какво имам предвид. Баткото, примерно също имаше определена дата от нея, но се наложи спешно секцио, и го родих по-рано, но аз също имах думата в избора на дата, не знам дали съм разказвала историята...Отидох на преглед и се оказа, че има проблем и ми казаха, че трябва да рабдам на другият ден, аз категорично отказах/ беше събота, отделно датата не ми допадаше, на исканата от лекарите дата, беше роден мой съученик, който преди година едва го спасиха от мозъчен кравоизлив, нямаше как да родя синът си на същата дата, тук отново за случайностите и съвпаденията...аз исках в неделя, т.е. вдругиден, но лекарите казаха късно е, тогава им предложих същият ден, питах можели, отговориха, че им трябва 2 часа да се подготвят, може и по-малко...ето как и аз участвах в избора на дата на синковеца......

Относно Вотей правила е на мен карта, на сиковеца също, била е винаги много точна в характеристиките и прогнозите си, както и в съветите си.
Лично аз, мисля, че е по-добре астролог да ти избере датата за секцио, отколкото да оставиш това на графика на лекаря. Имам една мама от моята отчетна, съзнателно избра 8 число засекцио, нищо, че и казах, че номерологично е кармично число, и така съзнателно ще натовари детето си.......не виждам защо от глупост или незнание да раждам на кофти дата, ако детето я одобрява, ще си я изчака, ако не-ще се случи нещо.......за малката имаше и друга дата, но лекарите бяха категорични, че няма да я дочака, тя беше с друг слънчев знак.......
Да ти кажа, като си знаех термина, въртях дати с диапазон 20 дни, ами нищо не ми харесваше..........сега трябва да излизам, после ще довърша

# 86
Момичета,

Ако разрешите елементарен за вас въпрос, но аз съм едва в началото на тези науки.
Когато говорим за Нова година, кое имате предвид - калндарната от 01.01.2014 год. или астрологичната - от около 21.03.2014 год.
Извинтете ме ако вече сте го обсъждали Embarassed

?

# 87
deborana, не съм сигурна, че разбирам въпроса ти, но ако имаш предвид новата соларна година тя е от рожден до рожден ден.

с интерес ви следя дискусията за сатурн. откакто транзитен сатурн ми влезе в 5-тия дом ми е абсолютен "любимец". досега не съм сигурна, че съм усещала негативно влиянието му, но от година и нещо, откакто е там, а аз отчаяно искам второ детенце направо ми къса нервите. след спонтанен аборт, гинекологична операция сега имам поредно забавяне - проблеми с хормоните, които отново налагат изчакване по тези въпроси. вече започвам да си мисля, че трябва да послушан антоанета георгиева, която само като видя, че сатурн ми влиза в 5 дом и ми заяви "за бебе мислете след 2016 г.!" тогава много се ядосах, че ми го каза по този начин, ама май ще се окаже права, а аз ще трябва да се примиря  Sad

# 88
При мен се е получило по същия начин. Започнали сме да правим опити за зачеване, когато тр. Сатурн е бил в началото на моя 5 дом. Нищо не се получаваше 4-5 години. Станало е, когато се е придвижил до средата на 6 дом. Peace  

# 89
Грийн, отчая ме! аз от 2 седмици си зяпам новия солар и се самоубеждавам, че може и да стане тази соларна година Laughing
тъпото е, че моят 5 дом е бая големичък и ще има да го почакам да излезе. а хич не ми се чака, защото годините си вървят...а аз искам 3 дечица Sad

Общи условия

Активация на акаунт