Астрология-4 тема

• 74 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И така не разбрах къде си избирате да ви е Сатурн в картата?

# 91
Аз така съм си свикнала с моя в 9-ти дом, че си го искам там. Ще си уча до гроб  Mr. Green Поне вече това, което ми харесва. Ще са ми на главата проблемните роднини на мъжа ми, които ме изкарват извън нерви на моменти. Хората ще си купуват билети за метрото и автобуса, аз само за самолет....
Но той ми двигателната сила да се развивам. Прави ми един секстил, един квадрат и две опозета, по последните три работя усилено, или по-точно реагирам адекватно на нещата, които ми се случват. А не както преди да се тръшкам и да питам “Що все на мен беееееее“ и да цивря безпомощно. Ам на, трябваше да спра с тези инженерни специалности и да се отдам на всичко, което ме е интересувало от малка  Mr. Green И роднините да ме обявят за “мръднала“ Mr. Green

# 92
  • София
Здравейте Simple Smile
Чета че обсъждате моя любим Сатурн и възврата му Simple Smile Аз бях писала ама ще се повторя, моя е в 8 дом не знам какви ограничения дава а и астролозите на които съм ходила не са ми казвали  Rolling Eyes Докато ви четох ми хрумна че може да забавя смъртта, малко черно чувство за хумор  Party При мене поне от момента в който влезна в 8 дом ми се разказа играта, болници, операции - към то 10 на брой, развод, проблеми на работа, всички "приятели" които съм имала не ми говорят след възврата му  Mr. Green Но да ви кажа в момента в който се възвърна се чувствам много добре, наистина е като освободена  Rolling Eyes надявам се сега като спре да ми квадратира и с АСЦ, да почнат и хубави неща да се случват  Party при мене също Сатурн има напрегнати аспекти, квадрати със Слънце и Луна, съвпад с Плутон, още не съм намерила начин как да работя над проблемите, но май почнах да се хващам кое е тригъра при мене. Аз за това и ходих на астролог, с идеята да ми каже как да отработвам някой от напрегнатите аспекти, нали ви се оплаквах как нищо не ми каза  Embarassed
Ще се радвам ако някой от вас ми съдейства  Flutter
Оня ден четох за Астероидите само да го намеря ще го постна, доста интересни неща за Джуно намерих някой беше питал преди време  Party

# 93
И какво излиза, искате да кажете, че със Сатурн в 5 дом, малката ще има проблем със забременяването?

# 94
Ани, може да става въпрос за трудности със зачеване или износване на плода. Ако има деца е възможно те да се чувстват като бреме, отношенията с тях да не са добри. Трудности в създаването на романтични връзки. Проблеми със  себеизявата и креативността.
Това е най-общо за Сатурн в 5-ти. Ако трябва да избирам къде би вредял най-малко, бих го поставила в 9-ти дом.

# 95
  • София
Едва ли е само това аз не мога да имам деца а моя е в 8 дом та  Rolling Eyes Грийн кажи нещо и за Сатурн в 8-ми дом моля  Embarassed

# 96
Относно децата - изследва се пети дом, планети в пети дом, знак на върха на дома, управител на дома. Безплодни знаци и планети дават трудности, плодовити - обратно. Плодовити планети са Юпитер, Венера и Луна. Безплодни - Сатурн, Марс и Слънце.
Lailah, какво имаш в пети дом, аспекти на планетата, ако имаш такава,  кой знак е на върха, къде е управителят, какви аспекти сключва?
Разбира се, че не е толкова просто за да се направи категоричен извод.

# 97
  • София
Знака на върха ми е Близнаци, но по-голямата част от 5 дом ми е в Рак. Меркурий ми е в 12 дом във Водолей - съвпад с Венера, квадрат с Юпитер, тригон с Марс и секстил с Уран. Чела съм че при близнаци на 5 дом може да имаш и близнаци даже  Rolling Eyes и двете астроложки при който съм ходила са ми казвали че ще имам проблеми със забременяването, но при мене май идва от другаде не от 5 дом не разбирам достатъчно  Rolling Eyes мисля че е от луната ми в 6 дом в рак  Rolling Eyes

# 98

децата са по 5ти дом, но забременяването и бремеността са по 8ми

# 99
Безплодни знаци са близнаци, лъв и дева. Плодовити са рак, скорпион и риби. Гледа се знака на върха на 5 дом. Меркурий не е планета, която се свързва с потомство. В екзалтация е по знак, но пък зле поставен в заточение в 12-ти дом. Водолея пък си е сатурнов знак. Съвпъдът с Венера е добър признак. Това, че Луната е в рак също е добре. Но пък е в 6-дом. Домовете 6, 8, 9 и 12-ти не са удачно място за сигнификаторите на децата. Трябва да се изкследват точните градуси на планетите, в чия обител попадат те, силата им  и т.н.
Категорично ли е доказано  мнението, че не можеш да имаш деца?

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 13:19 от Greene

# 100
  • София
Колко да е категорично с нашите лекари, според тях естествено нема шанс Mr. Green
карта ли да постна или нещо друго  Rolling Eyes мене не че сега забременяването ми голям дерт де първо трябва мъж да си намеря  Crazy

# 101
а прогресивното новолуние с какво го свързвате, едни казват нов период в живота, други казват трудности Thinking newsm78?

# 102
Ани, може да става въпрос за трудности със зачеване или износване на плода. Ако има деца е възможно те да се чувстват като бреме, отношенията с тях да не са добри. Трудности в създаването на романтични връзки. Проблеми със  себеизявата и креативността.
Това е най-общо за Сатурн в 5-ти. Ако трябва да избирам къде би вредял най-малко, бих го поставила в 9-ти дом.
Благодаря ти, Грийн, единственото, което разбрах като възможен проблем е хормонални проблеми по време на бременност и пуберитет. Трудности със зачеването не би трябвало да има, след като първото дете ще го роди на 23-24г.....за износването трябва да питам/ какво се гледа?/. Проблеми със себеизявата и креативноста не би трябвало да има, както и с романтичните връзки, ще се омъжи по любов, млада, готова за обвързване/ имам предвид, че за баткото преди 30г. не е препоръчително, има опасност от развод/разяла и т.н. /, но за нея изрично попитах, ще е готова за брак, както и деца, дори ще и се отдава гледането и възпитанието им, т.е. децата не би трябвало да са и бреме......Сатурн е в тригон с Луна, Нептун, АСЦ, МЦ, Хирон, секстил с Плутон. Управителя на 5 дом/  е Венера и е на трон, и е в секстил с Луна, нептун и АСЦ.........друго не се сещам.....
На 14.12/ в събота/ към 16.10 катастрофирах, цяло чудо е че с малката сме живи и здрави и нищо ни няма, само колата е малко за ремонт. Незатворен капак на шахта, която видях в последният момент, спуках гума, изгубих контрол, отидох в другите ленти на околовръстното/ добре, че никой не ме блъсна/.....полицаите казаха, като ми писаха акта, че трябвало да гледам по-добре...Миналата година пак декември отново имах инцидент с шахта. Тогава бях с друга кола. При препаркиране, предната ми гума попадна в шахта, скрита от снега.......виках пътна помощ........с тези шахти и инциденти, има ли / кое може да ги покаже в картата? Гледам да карам внимателно, да спазвам всички знаци и т............но........
Щях да пиша за избора на подходящ ден за раждане:
Аз съм едно дете, майка ми ме е родила много, много трудно/ седалищно, после е била един месец в болницата/, аз винаги съм изпитвала ужас от раждането/ един от големите ми страхове/, но бях категорична , че искам две деца.

# 103
  • София
Както Ани пита за инциденти и на мене това ми интересно  Rolling Eyes какви аспекти предполагат за повече инциденти в живота, щот аз като гледам себе си се чувствам като абсолютен идиот все някоя тъпотия ми се случва, не супер сериозно но пък достатъчно да съм извън строя  Rolling Eyes
А като сме се заговорили за 5 дом, и във връзка с това което написа Грийн за плодовитите знаци да питам при мъжете същите неща ли важат  Rolling Eyes защото сега погледнах на бившия ми мъж картата с който така и не можахме да имаме деца, та на върха на неговия 5-ти дом е Лъв, слънцето е в четвърти дом пак в лъв.В пети дом има само венера - секстил с марс, квадрат с нептун, тригони с АСЦ и МЦ, и квинтил с Уран. Слънцето има доста аспекти повечето хармонични ако имат значение ще ги изброя  Rolling Eyes Хубаво ще ми стане ако се окаже че не е само в моята карта проблема  Crazy

Последна редакция: пн, 16 дек 2013, 14:42 от Lailah

# 104
ани добре че сте живи здрави с малката това е най важното напълното  те разбирам като човек претърпял произшествие, това с внимаването аз съм толкова внимателна,но веднъж не бях предпазлива и стана белята, така че и на мен ще ми е  интерсено какво трябва да се гледа за нещастията, аз за това и питма, сатурнов възврат ли да гледам , прогресивно новолуние ли, някаква дирекция ми казват едни астролози други пък казват че я нямам не знам на кой да вярвам newsm78 последно не знам имам ли дирекция сатурн към  натален ic или не, която е активна и  към момента  ?Един астро това ми каза по скайп, но май вече няма да разчитам на скайп, но първо да оздравея и ще си отида на четири очи.

Общи условия

Активация на акаунт