Астрология-4 тема

• 75 030
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
зорита, и ти си имаш щерка козирог в къщи значи. Simple Smile с какъв асц е?

# 136
Рак. Party  Понякога просто ми е невъзможна комуникацията и се чудя къде греша. И дали изобщо аз греша  Joy Joy Joy Че на мен не ми присъщо  Joy

Искам да питам, някой нищил ли е сабианските символи.

# 137
  • София
Здравейте момичета  Party
Честита нова година Simple Smile да ни е хубава 2014 Simple Smile
Зорита твоята коза добре се е комбинирала  Mr. Green аз съм коза с луна в рак и е голяма мъка  Rolling Eyes тръгнах аз да си разчитам наталната карта след като не намерих кой, чета и я мисля та сега ще питам. При мене слънцето и луната са в опозиция, слънце в козирог луна в рак на трон, слънцето в 12 дом от това което четох би трябвало луната да е по-силна и водещата в този аспект, това ми е първия въпрос  Rolling Eyes
Другото което искам да установя коя ми е водещата планета от Уран, Сатурн или Плутон, та ако може да ми препоръчате нещо за четене по този въпрос  Rolling Eyes

# 138
уха, зорита, коризог с рак звучи интересна комбинация. моята щерка е козирог с асц козирог с луна в овен. инатът й е забележителен, гледам да се възпитаваме со кротце со благо, но понякога ми е мноооого трудно, само аз си знам колко често броя до 10 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
По-добре се порови из нета, има доста курсове. Поразпитай, избери си и според цените. Някой ще ти каже , че тоз е добър, друг ще ти каже не този, а онзи. Има и достатъчно книги за самоподготовка. Има основа, която можеш сама да поставиш и сетне да надграждаш с курс.
Успех

Ани, с този нов ник  Shocked  Joy Joy Joy

Моята щерка има  стелиум в 6 дом -  съвпад на Мерк с Марс в Стрелец,
                                                            съвпад на Слънце с Нептун и с Уран в Козирог,
                                                                             СЛВ и той там. 

След 2 дена има РД и от известно време просто е ...... ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:
Има логика в него, името на щерката прочетено на обратно Wink

# 140
  • София
Момичета я ми кажете ако не съм от София къде мга да проверя часа на раждане  Rolling Eyes

# 141
В общината, в която ти се съхранява акт за раждане. Във Варна ги насолих порядъчно, след като отидох да си искам часа.  Там просто не желаят  да изпълнят тази процедура, защото не им е вменена със заповед. Тоест не фигурира в списъка с платените услуги. Поне до Октомври м.г. не беше. След порядъчен скандал и преписка с директора на звено Информационно обслужване от моя страна може и нещо да се е променило. Защото се оказва, че доста хора се редят за час на раждане и могат да се изкарат от всеки по 5 лв такса за услугата.

# 142
  • София
Мерси Зорита, сега ще инструктирам майка ми която ми се опъва и не иска да провери  Mr. Green значи 30 години ми е казвала че не знае кога съм родена, сега като я помолих да провери изведнъж се сети за часа  Crazy

# 143
И моята майка ми каза един час, а в общината се оказа друг.  Искат лично присъствие или нотариално заверено пълномощно, обаче. Не знам майка ти в кой град ще ходи.

# 144
  • София
Хммм в Русе, щом искат пълномощ няма да ми се получат нещата явно сега а подава ли се някаква молба и чака ли се  Rolling Eyes
Аз искам да питам според вас коя система за домовете е подходяща и защо Simple Smile

# 145
Здравейте много хубава тема, поздравление. Много искам и аз да се присъединя. Като гледам колко сте напреднали всички....направо се чудя дали да задам въпроса си  Embarassed Simple Smile Но пък няма родени научени така че......  bouquet
 Искам да попитам за ретроградния Меркурий, търся инфо в нета, но не намирам. Интересува ме как влияе той върху нас и ако управляващата ти планета е Меркурий това лошо ли е?
Благодаря предварително!

# 146
здрасти, тетида! добре дошла!
не са всички толкова напреднали, има и лаици като мен Laughing Laughing Laughing

аз за ретро меркурий ползвам този сайт http://www.astro-dita.com/. в случай, че не излезе ще кажа, че е астро дита. мацката винаги много подробно обяснява за ретро меркурий по месеци, както и за пълнолуния/новолуния и т.н.

# 147

ретрограден Меркурий 2014
8 февруари във водолей до 1 март в риби
7 юни до 1 юли – близнаци, рак
4-25 октомври – везни-скорпион

http://www.yoga108.info/ezoterika/retrograden-merkurij

# 148
Много благодаря за инфото, но мислите ли, че е лошо, когато Меркурий ви е управляваща планета? Интерсни ми е как въздейства когато е ретроградна и когато е планетата на твоята зодия.

# 149
Не разбрах кое ти управлява Меркурий в картата - асцендента или слънцето? И имаш ретрограден Меркурий в натала ли? В кой знак и дом ти е? Има голяма разлика  в проявлението му - примерно ретро Меркурий в овен и ретро Меркурий в риби са съвсем различни .

Общи условия

Активация на акаунт