ретро мерк в риби, ще направи още по-плавна и блуждаеща мисълта
.както е написала Грийн, зависи ретро мерка в кой знак и дом е.
каквото и да захвана се е в кИреча, главата ми е кошер, валят предложения за всякакви неща и аз не съм способна да взема адекватно решение. Съжителството ми се разкапа тотално, там пък розовата мъгла се разсея.....Та, зарязах всичко и се отдадох на летене в облаците и изучаване на един енергиен метод за лечение. Тъй и тъй ще се кисне на едно място, поне да е приятно. Отделно финансите крах
И какво се оказа, изведнъж нещата си взеха да идват на мястото, пари от тук от там (творчество) взеха да влизат в сметката, нови хоризонти за работа се отвориха и аз буквално летяяяяяя. Може и глупости да пиша, де да знам, но при мен това концентрирано завъртане на аспектите работи, дет се вика медитация върху хороскопа.Да не казвах, че имах и съвокупление на двата Урана..... по НГ 
. Имаш съвпад на соларен с натален асц., изгряващ Юпитер в солара и силно натоварен 5ти дом вкл. и възврат на Слънцето там. Прогресивна Луна на асцендент или десцендент също е индикатор за възможно такова събитие. Толкова буквален солар скоро не бях виждала.
!!! 
Препоръчани теми