Астрология-4 тема

• 74 989
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Вчера цял следобед се хилих, защото мойта щерка е винаги на копчето на бойлера, а ако не е там, се провиква от стаята или предупреждава  Joy Joy Joy

# 166
и аз вчера много се смях на това. опрделено го е писал някой, който поназнайва нещо за зодиите Simple Smile
за нас стрелците няма почти нищо, но по-добре нищо, отколкото лошо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 167
На мен ми стана чудно за Везните, чак пък да се бутат с мен на огледалото не съм забелязала  Joy Joy Но разпознах доста приятели  Laughing

# 168
Аз имам тр. Нептун в съвпад с нат.  Нептун и няма да Ви казвам....... Sick каквото и да захвана се е в кИреча, главата ми е кошер, валят предложения за всякакви неща и аз не съм способна да взема адекватно решение.

Слънце  Wink  значи си на 165 години-една пълна обиколка на Нептун

# 169
 Hug  Joy че не съм престаряла значи  Joy

нат. Меркурий имах пред вид  Laughing

днес си гледам постъпленията в сметката и последните 3 плащания са с по 10Е отгоре

оказа се, че съм написала грешна цена  Embarassed просто работата е зле  Laughing

омиSunglasses

# 170
Hug  Joy че не съм престаряла значи  Joy

нат. Меркурий имах пред вид  Laughing

днес си гледам постъпленията в сметката и последните 3 плащания са с по 10Е отгоре

оказа се, че съм написала грешна цена  Embarassed просто работата е зле  Laughing

омиSunglasses

и не са съвпад,ами в опозиция  Peace

# 171
Здравейте сега ви открих и имам едно спешно питане към вас, понеже знам, че разбирате повече от мен.... Mr. Green  С моя приятел мислим август месец да станем семейство и се интересувах коя дата през август ще е най-добре, разбрах,че не трябва да е по време на богородични пости т.е. трябва да е след 15 август, другото което знам, е че не трябва планетите да са ретроградни, мисля че август нямаше такава опастност, моля посъветвайте ме коя дата да избера, като трябва да е неделя в същото време.... newsm78 Благодаря Ви предварително    bouquet

# 172
mimenceee, не трябва да подписвате и по време на луна без курс и на ретро меркурий, доколкото помня.
трябва да се погледнат картите и на двамата. изобщо сложничко ми се вижда това с избора на дата за сватба. дано се справиш сама!

# 173
Точно защото смятам,че не бих се справила сама се обръщам към вас.... Praynig

# 174
Имаш време, обърни се към професионален астролог,  за да синхронизира датата с вашите карти.

# 175
Щом сватбата трябва да е след 15 август и в неделя, до края на месеца остават три възможни дати - 17-ти, 24-ти, 31-ви. Според мен нито една от тях не е благоприятна. На 17-ти - луната е в екзалтация в знак телец, но е намаляваща и в квадрат със слънцето в лъв. На 24-ти - има много хубав съвпад на луна с венера в лъв, но пак е намаляваща, точно преди новолуние. На 31-ви май е най-лошото положение - луната е нарастваща, но в изгнание в знак скорпион и в съвпад със Сатурн и Марс. 

Това, което основно трябва да се гледа е Венера и Меркурий да не са ретроградни, Слънце и Луна символизиращи мъжа и жената да са в хармоничен аспект, луната да е нарастваща, да не е наранена от Марс или Сатурн, и да не е "без курс" /до излизането от знака не сключва аспекти/.

# 176
мименце, Greene ти е дала важни насоки, но съм сигурна, че навремето когато аз избирах дата и се бях обърнала към професионален астролог изрично ми поиска данните и на двамата. нямам идея как точно се гледа. после съм гледала само датите, но явно не е само това.

но както и да избереш датата успех в новия ти живот на госпожа! Simple Smile))

аз забравих да ви се "похваля" вчера марс какво преживяване ми спретна - за 3 дни имам съвпад Плутон - Марс и понеже нали треперя над бременността си се бях ужасила - и двете са ми У5. вчера цял ден едни болки в корема, викам си "край, това беше!", обаче кулминацията беше вечерта - такъв главобол не вих имала! имам пристъпи на мигрена от 15-годишна, но това, което изживях снощи оглави класацията ми за най-силен пристъп на всички времена - от болка не само че повръщах и припаднах, ами и зъбите ми тракаха. пълен ужас! абсолютна марсова история! дано само това да е, че съвпадът ми е до утре сутрин.

# 177
Щом сватбата трябва да е след 15 август и в неделя, до края на месеца остават три възможни дати - 17-ти, 24-ти, 31-ви. Според мен нито една от тях не е благоприятна. На 17-ти - луната е в екзалтация в знак телец, но е намаляваща и в квадрат със слънцето в лъв. На 24-ти - има много хубав съвпад на луна с венера в лъв, но пак е намаляваща, точно преди новолуние. На 31-ви май е най-лошото положение - луната е нарастваща, но в изгнание в знак скорпион и в съвпад със Сатурн и Марс. 

Това, което основно трябва да се гледа е Венера и Меркурий да не са ретроградни, Слънце и Луна символизиращи мъжа и жената да са в хармоничен аспект, луната да е нарастваща, да не е наранена от Марс или Сатурн, и да не е "без курс" /до излизането от знака не сключва аспекти/.
Благодаря за откликването, аз съм зодия Лъв това за в плюс ли е за 24 август? Или да се замислям за юли месец някоя по-благоприятна?

# 178
Двете най-хубави планети, транзитни Юпитер плюс Венера на 24.08. ще са на 9-ти и 15-ти градус в лъв. Има вероятност и да са в близък съвпад със слънцето ти, ако си родена някъде във втората декада на знака /но за това трябват точни данни/. Естествено, че това е положителен знак.

От елективна гледна точка денят не е особено добър заради намаляващата луна и то точно преди новолунието на 25.08. Трудно е да се подбере дата, която  да удовлетвори едновременно всички астрологични критерии, но и плановете на самите младоженци.

# 179
А за кръщене какво ли се гледа?
Аз ще си питам А.Вотей, но все пак?
Филип Филипов в една от прогнозите беше писал, че в 2014 януари и април са неподходящи за кръщенета

Общи условия

Активация на акаунт