Астрология-4 тема

• 75 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Примерно моят не ретро, но пък ми е тронов на Асц в Дева  Laughing

# 151
Не разбрах кое ти управлява Меркурий в картата - асцендента или слънцето? И имаш ретрограден Меркурий в натала ли? В кой знак и дом ти е? Има голяма разлика  в проявлението му - примерно ретро Меркурий в овен и ретро Меркурий в риби са съвсем различни .

Ето това имам в предвид:

КАЧЕСТВА - променливи
ЕЛЕМЕНТ НА ЗНАКА - въздух
УПРАВЛЯВАЩА ПЛАНЕТА - Меркурий
ДЕВИЗ - "Аз мисля"
КЛЮЧОВА ДУМА - разнообразие

Това е характеристика на определена зодия и аз искам да разбера щом Меркурий е толкова лош, лошо ли е това, че е управляваща планета. Дори и асцедента ми е със същата планета Simple Smile newsm78

# 152
Tetida, чела си някакви откъслечни неща и си останала с грешни разбирания.
Стана ясно, че си зодия близнаци, т.е Слънцето ти е в знак близнаци. Знак близнаци се управлява от планетата Меркурий, както и знак дева. Сега не ми става ясно защо според теб Меркурий е "лош"? Защото е ретрограден ли? Това е планетата на комуникацията, рационалния ум, образованието, търговията, кратките пътувания. Според мен все хубави неща.

Не разбрах какво значи това: "Дори и асцедента ми е със същата планета" ? Че и асц. ти е в близнаци или че Меркурий ти попада на асцендента?
Ако при теб е на асцендента, значи е в доста добра позиция. Вероятно "меркуриевите" работи ти се отдават.

Виж този линк, съвсем накратко за характеристиките на планетата: http://astro7.org/mercury.php

# 153

Малееее ужас аз ви казах, че нищо не разбирам.... smile3505
 Laughing
Greene - Много ти благодаря за обяснението. Май трябва да седна да попрочета преди да задавам въпроси  Embarassed

# 154
  • София
А ако Меркурий е ретрограден в натала, във Водолей 12 дом  Rolling Eyes

# 155
Не разбрах кое ти управлява Меркурий в картата - асцендента или слънцето? И имаш ретрограден Меркурий в натала ли? В кой знак и дом ти е? Има голяма разлика  в проявлението му - примерно ретро Меркурий в овен и ретро Меркурий в риби са съвсем различни .

Даам, дори ретро мерк в овен си е хубаво даже, човек не мисли прибързано Wink ретро мерк в риби, ще направи още по-плавна и блуждаеща мисълта Sunglasses.както е написала Грийн, зависи ретро мерка в кой знак и дом е.
Аз съм с ретро мерк в натала, но моят е във Везни.

# 156
мацки, според вас прогресивна луна на дсц може ли да даде раждане?
бременна съм съвсем в началото, умирам от ужас, че в момента имам уран (у8) квадрат марс (у5) и търся надежда в бъдещото раждане Simple Smile))
соларът и той не ми се вижда много обнадеждаващ, но надеждата ме крепи де Simple Smile))

# 157
Елч, чудесна новина, благословена да си.............обаче чуй се само как приказваш..........умирам, ужас....... обратно, радвай се, визуализирай щастлив край, пращай любов и светлина на малкото ембрионче. Погледни си и 12 дом, там е утробата. В утробата ние сме в единение с всичко, океанска цялост, първичен рай, отсъствие на отделност. И ти бомбардираш с негативи, съсредоточваш се в аспекти.... Вземи секстила между Уран и Марс, каквото дава той, работи върху него. Така ще се неутрализира малко квадрата.
Аз имам тр. Нептун в съвпад с нат.  Нептун и няма да Ви казвам....... Sick каквото и да захвана се е в кИреча, главата ми е кошер, валят предложения за всякакви неща и аз не съм способна да взема адекватно решение. Съжителството ми се разкапа тотално, там пък розовата мъгла се разсея.....Та, зарязах всичко и се отдадох на летене в облаците и изучаване на един  енергиен метод за лечение. Тъй и тъй ще се кисне на едно място, поне да е приятно. Отделно финансите крах  Joy И какво се оказа, изведнъж нещата си взеха да идват на мястото, пари от тук от там (творчество) взеха да влизат в сметката, нови хоризонти за работа се отвориха и аз буквално летяяяяяя. Може и глупости да пиша, де да знам, но при мен това концентрирано завъртане на аспектите работи, дет се вика медитация върху хороскопа.Да не казвах, че имах и съвокупление на двата Урана..... по НГ hahaha

Опозиция на Ураните де, как съм го измислила съвпад, сигур съм имала розови мераци  Joy

Последна редакция: ср, 22 яну 2014, 11:48 от zorita

# 158
зорита, голяма си лудка, мила!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
обаче ме кефиш. голям позитивизъм струи от теб. все така да си! Laughing

принципно и аз съм позитивен човек, ама пустият ми спонтанен аборт изглежда ми е разстроил яко балансите. чак сега го осъзнавам. иначе като стана се правех на много куул, ама...

започвам да гледам готините аспекти и да се съсредоточавам върху тях.

а на точицата отсега й говоря. викам й "стой си там, знаеш ли на какви готини родители ще попаднеш - двама стрелци и една земна сестричка бонус" Laughing Laughing Laughing дано хване декиш! Mr. Green

# 159
Елч, според мен соларът ти е като по учебник, ако става въпрос за раждане  Hug . Имаш съвпад на соларен с натален асц., изгряващ Юпитер в солара и силно натоварен 5ти дом вкл.  и възврат на Слънцето там. Прогресивна Луна на асцендент или десцендент също е индикатор за възможно такова събитие. Толкова буквален солар скоро не бях виждала.

При мен си знам, че соларите не работят и ми е много интересно като срещна нещо подобно на това, в твоята карта. Стискам палци за една лека бременност и хубав успешен финал   bouquet !!!

# 160
еее, Greene, много ти благодаря за милите думи! дано всичко е наред!

при мен соларите си действат, но аз все чакам нещо очевадно примерно съвпад на луна с юпитер в пети дом Mr. Green иначе моите соларни 5-ти домове са все акцентирани, защото нали там ме стяга шапката Laughing (ама то при 4 планети в 5 дом в натала няма как да е иначе) сега ме притеснява малко, че луната е в 6 дом, а пък в 5 е гадният сатурн, ама какво да направя, не ми се чака до 2016-та, когато ще излезе от там.

# 161
иначе моите соларни 5-ти домове са все акцентирани, защото нали там ме стяга шапката Laughing (ама то при 4 планети в 5 дом в натала няма как да е иначе)

Соларен пети дом с възврат на Слънцето там ще имаш веднъж на 12 години.Както и всеки друг дом ще бъде активен по този начин веднъж на 12 години.
Предната година си имала възврат на слънцето в девети, с активни осми и девети домове. По-предната активни са били соларни първи/дванайсти домове и т.н. Няма как винаги да ти е активен соларен пети дом.
Иначе с транзитен Юпитер на асцендент съвсем закономерно може да се очаква забременяване и раждане.  И при мен беше така. Имаш и транзитен Плутон върху управител на пети дом, както и активни дирекции.

# 162
о, аз имах предвид, че там винаги има планети и все нещо се случва, но този солар разчитам на слв-то там и на възврата на осите всичко да е наред. а от теб сега научих, че и това с възврата на слънцето е добре. дано неутрализират влиянието на сатурн! Simple Smile

а трябва ли да гледам у7 като сигнификатор на второто дете или при положение, че имам един спонтанен аборт вече трябва да гледам у9? срещнах противоречиви мнения за това.

# 163
Здравейте момичета. Имам дата определена за планово секцио - 24.02.2014 какво мислите. Аз като я погледнах ми се вижда ок долу горе, но моля и за вашите мнения. Предварително ви благодаря. Също мога да избера и близка до тази дата, та ако има някой идея ще се радвам да сподели. Simple Smile

# 164
Ако не сте го чели от фейса, много забавно:

"6:00: Девата се е събудила и преди да се изкъпе, измива цялата баня. След като си е измила зъбите, четката за зъби я прибира в стерилна торбичка и я слага на специално място... далече от четките на останалите и съквартиранти! 6:15: Козирогът става и изключва бойлера, свършила е нощната тарифа на тока. 6:20: Водолеят излиза на сутрешен джогинг. 6:30i: Везната и Лъвът пред огледалото ще се сбият за хидратиращия крем и гелът за коса. 6:40: Телецът закусва Nutella със супена лъжица. 6:45: Стрелецът става и отново включва бойлера! 7:00: Ракът прави сандвичи, Девата изцежда фреш. Близнака все още е в леглото и на телефона си проверява пощата,Facebook, Twitter и Instagram. 7:05: Скорпионът разбива вратата на банята - Везната излиза смъртно обидена с несесера в ръцете. 7:10: Овенът става и пуска хронометъра. 7:11 мин и 45 сек: Овенът е изкъпан, облечен, обут и маха от стълбището. Изключва хронометърът. 7:15: Телецът с лъжицата стърже по буркана. Няма повече Nutella. 7:20: Везната и Лъвът пак се сблъскват пред огледалото, последен шанс да се погледнат и да се възхитят сами на себе си преди да излязат. 7:30: Водолеят се къпе със студена вода. Козирогът пак е изключил бойлера. 7:40: Всички излизат. 7:45: Близнакът се връща, забравил е един от 3те си телефона. 7:50: Близнакът пак се връща, забравил е портмонето си.... 8:00: Рибата се събужда и разбира че са я оставили заключена в апартамента."

Общи условия

Активация на акаунт