Астрология-4 тема

• 74 978
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Много ще се учудя, ако някой прави елективна карта за кръщене Laughing
Ако не са добре разположени планетите какво може да стане? Детето да не е добър християнин и да си смени религията на по-късен етап от живота?
Скрит текст:
Ще трябва да изнамеря кръщелното на сестра ми, да видя на коя дата е кръщавана. Сега е будистка  Mr. Green

# 181
 Joy hahaha
Скрит текст:
"Скрит текст :
Ще трябва да изнамеря кръщелното на сестра ми, да видя на коя дата е кръщавана. Сега е будистка  Mr. Green"
Нали ти казвам, четох в прогноза на Филип Филипов, че април и януари 2014 не са позходящи за кръщене........ще питам, стига да се вредя скоро с час при А. Вотей

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 08:23 от aniram***

# 182
Момичета, при зъболечение с какво трябва да се съобразя? В рамките на 2 седмици съм на път да загубя втори зъб  Rolling Eyes и то при положение, че ги поддържам постоянно.Някаква скрита инфекция имам и съм в шок направо Tired

# 183
 Hug

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 19:10 от becky bloomwood

# 184
Момичета, при зъболечение с какво трябва да се съобразя? В рамките на 2 седмици съм на път да загубя втори зъб  Rolling Eyes и то при положение, че ги поддържам постоянно.Някаква скрита инфекция имам и съм в шок направо Tired

Най-общо, когато се налага някакво лечение основното, което се гледа е луната да не е в някой от знаците, които управляват съответния орган. Конкретно за зъби, луната не трябва да е в овен, телец или козирог.

# 185
Така... Имам си натална карта и съм впечатлена от нещата, които прочетох за планетите в домовете - много са вярни за мен.
Имам нужда от помощ - Хирон ми е в 10-ти дом, четох интересни неща по въпроса и сега ми е много любопитно къде ми е Лилит. Как да проверя? В същия дом ми е и луната, но чета, че Лилит се нарича черна луна и предполагам, че не е същото. Може ли повече инфо?
Извинявам се предварително за лаишкия въпрос, но наистина не съм много наясно с нещата  Hug

# 186

на мен ми е отметка в програмата
ти къде си правиш наталната карта?

# 187
# 188
в Extended Chart Selection най-отдолу има Additional objects

в падащото меню маркираш Lilit и пускаш от синия бутон Click here to show....
Лилит излиза като Луна с кръст отдолу

с ctrl можеш да маркираш и повече от едно

Скрит текст:

# 189
Herzen, безкрайно благодаря  Hug
А какво означават числата до планетите?

# 190

градусите и минутите
сравни си ги с табличката, че не съм сигурна за тези числа ли питаш

# 191
Да, това е. А дават ли някаква информация?
Много съм зле май  Embarassed  Но пък ми е много интересно - все едно откривам цял нов свят  bowuu

А правилно ли съм разбрала, че е добре да бягам далеч от хора, в чиито слънчев знак или асцендент е моята Лилит?

# 192

започни от основните неща, Лилит и Хирон ги остави за след като си разбрала как работят планетите, аспектите, транзити, прогресии и т.н.  Peace

на мен Лилит ми е в 7ми дом и няма как да избягам Simple Smile

Скрит текст:
повечето книги за астрология са сканирани, ако си харесаш нещо, първо питай дали не може да ти го изпрати който го има
и книги на руски има

# 193
Нищо не съм разбрала още, наистина  Laughing
Обаче ми се наби в очите тоя Хирон, а оттам и Лилит. Не знам защо така.
И половината ми карта е съвсем празна - всички планети са ми ориентирани в едната половина само. Сестра ми каза, че е чела, че това било, защото съм си била отработила някои уроци в предишни прераждания - така ли е?

И ако може да ми препоръчате някоя книга за съвсем начинаещи  Praynig

# 194

отработените неща са там, където е южният възел - по дом и по знак
също ако имаш планета в 29тия градус - там си научила всичко и в този живот си учител по темите на тази планета

Общи условия

Активация на акаунт