Астрология-4 тема

• 74 962
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Нямам в 29-тия. Южния възел е True node, нали? Във везни ми е - моята зодия и имам Слънце и Плутон там Simple Smile

# 196

true node е северния възел и това са ти задачите, по които трябва да работиш в този живот - темите на везните и на домът, в който попадат

южният възел е на 180 градуса от северния, значи на същия градус в овен - знака и дома са пеживяната опитност, темите по които се чувстваш комфортно, в мир със себе си Simple Smile

# 197
  • Пловдив
.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 22:19 от armira

# 198

отработените неща са там, където е южният възел - по дом и по знак
също ако имаш планета в 29тия градус - там си научила всичко и в този живот си учител по темите на тази планета
Това за 29 градус, наистина ли?
Аз знам за него, че е критичен.........и сега една тънкост, кой се води 29градус?
Примерно: Слънце на 28гр и няколко минути или 29 градуса и няколко минути.....?
Имам си аз планети в 29 градус и в двата случая, хе хе учител ще ставам

# 199
Точно така е, Ани. Първия и последния градус на знака са критични, т.е. планети на 0гр и няколко минути и планети на 29гр и няколко минути. Такива планети винаги оказват съществено влияние в живота на човек, акцентирани са по един или друг начин, за добро или лошо.
Относно кармичните отработки  май е точно обратното - нещо не си усвоил и трябва да го преповтаряш, да завършиш един цикъл.

Ето малко инфо за отделните планети в критични градуси:

http://urania-bg.com/bg/content/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D … D1%83%D1%81%D0%B8

http://astroto.com/sarticle.php?id=57

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 07:44 от Greene

# 200
то не става ясно какво им е критичното

ей това искам да кажа
Цитат
Логиката е, че колкото е по-напред в знака, толкова е по-зряла една планета и умее овладяно да борави с енергиите му.

имам Венера (близнаци) и Уран(везни) в 29, Уран ми е управител на 6ти
професията ми е уранийска и скромничко ще кажа, че съм много добра там  Laughing

а за Венера това ми звучи  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Цитат
Такава Венера може да даде вродени способности в живописта пеенето и приложните изкуства. За човек с такава Венера е много важна сферата на партньорството. Последните критични градуси на Венера могат да  говорят, както за вроден усет към прекрасното, така и за липсата на естетически вкус. Също и за привързаност към материалните блага или безразличие към парите

# 201
  • Варна
Здравейте къде мога да намеря информация и тълкуване
за транзитен Нептун в квадратура с Нептун ? Рових се из
www.astro.com и се впечатлих от предстоящите ми транзити...

Като цяло общите неща които откривам из интернет са :
Цитат
Този транзит се среща на възраст 40-42 години и съвпада с разочарованието от брачния партньор и от стила на семейните отношения. Този аспект не носи разрушителни тенденции, но индивидуална консултация с астролог няма да Ви навреди. Често води до търсенето на "идеалния" партньор, романтични и сексуални фантазии, понякога и към извращения. Склонност към изневяра и измама. Също така може да станете жертва на такива. Неудачно време за пътувания, особено по море.
В комбинация с ретроградният Меркурий картинката
допълнително ли се усложнява?

# 202
Ех, Greene, лоша си, тъкмо се зарадвах, че имам цели 3 броя в т.н. критични градуси и съм напред с матариала, и ти сега, хоп, обратното Rolling Eyesда уча. Crossing Arms
Имам Мерк и Марс на 29 и нещо във Везни, и Венерка на 0 и нещо в Скорпион. За една идея и Уранчо да е на 29гр/ липсват му няколко минути/........всички са в 10 дом

Синковеца има една Черна луна в 0,08 градуса на Стрелеца в 4 дом. Управителя на 4 Плутон в 5 дом, това какво ли ще означава. Щерката няма планети в критични градуси

Трябва да помисля и разгледам кое важи за моята карта Sunglasses

# 203
Здравейте къде мога да намеря информация и тълкуване
за транзитен Нептун в квадратура с Нептун ? Рових се из
www.astro.com и се впечатлих от предстоящите ми транзити...
Нептун квадрат Нептун е поколенчески аспект. Това е бавна планета, в един знак пребивава около 15 години. Всички хора родени в твоята  и в близки около твоята година, в момента  имат този аспект. Едва ли всички ще се разочароват от брачния си партньор и другите общи приказки написани в този цитат ooooh!. При някои може и така да се случи (ако примерно Нептун е управител на седми дом, или пък в съвпад с управителя на седми дом, или пък се намира в седми дом  примерно). Зависи от индивидуалния хороскоп как ще се прояви аспекта. Та идеята ми е, че като гледаш предстоящите си транзити обърни основно внимание на аспектите към личните планети - Слънце, Луна, Венера, Марс, Меркурий.

Ани, ти как ги усещаш толкова планети в критични градуси? Как са се проявили в живота ти досега? Примерно професия или хоби свързано с аналогиите на някоя от планетите - спорт (Марс), изкуство, финанси (Венера), литература, комуникация (Меркурий)?

# 204
Здравейте много се извинявам,че ви занимавам с моята карта Simple Smile но бихте ли ми помогнали за нейното разтълкуване! Shocked Cry  Опитвам се сама но до никъде не я докарвам..Благодаря предварително и наистина много се извинявам че ви занимавам!!ще се радвам ако все пак някой сподели мнение и ми помогне!!Тази астрология много ме обърква! Shocked Shocked Shocked  http://prikachi.com/images.php?images/936/7043936E.gif

# 205
Здравейте много се извинявам,че ви занимавам с моята карта Simple Smile но бихте ли ми помогнали за нейното разтълкуване! Shocked Cry  Опитвам се сама но до никъде не я докарвам..Благодаря предварително и наистина много се извинявам че ви занимавам!!ще се радвам ако все пак някой сподели мнение и ми помогне!!Тази астрология много ме обърква! Shocked Shocked Shocked  http://prikachi.com/images.php?images/936/7043936E.gif

това е предстоящият ти солар за 2014-2015г   Simple Smile

# 206

това е предстоящият ти солар за 2014-2015г   Simple Smile

Wink да ако е някакъв проблем че го постнах Simple Smile ще го изтрия няма проблем!:) Просто на някой ако му се занимава ще се радвам да сподели мнение!Ако не здраве  да е!Благодаря!Хубав ден на всички!Аз също се опитвам  самичка..но..Бях започнала да уча сама астрология,но после прекъснах започнах работа и не ми оставаше никакво време!Сега пак за съжаление съм безработна и реших отново да се занимавам с това мое  хоби- да се "образовам" малко..много ме вълнуват астрология,езотерика и т.н/..не знам дали това се дължи на рибешката ми зодия хахаха или просто съм си такъв човек вярващ..Според мен на този свят няма нищо случайно,и ако нещо трябва да се случи то се случва!Въпреки, че всеки сам си кове живота,начина по който иска да живее..и.т/н Лек ден момичета! Peace Peace

# 207
Wink да ако е някакъв проблем че го постнах Simple Smile ще го изтрия няма проблем!:) Просто на някой ако му се занимава ще се радвам да сподели мнение!Ако не здраве  да е!Благодаря!Хубав ден на всички!Аз също се опитвам  самичка..но..Бях започнала да уча сама астрология,но после прекъснах започнах работа и не ми оставаше никакво време!Сега пак за съжаление съм безработна и реших отново да се занимавам с това мое  хоби- да се "образовам" малко..много ме вълнуват астрология,езотерика и т.н/..не знам дали това се дължи на рибешката ми зодия хахаха или просто съм си такъв човек вярващ..Според мен на този свят няма нищо случайно,и ако нещо трябва да се случи то се случва!Въпреки, че всеки сам си кове живота,начина по който иска да живее..и.т/н Лек ден момичета! Peace Peace

не няма проблем,защо така си помисли  newsm78
 и в солара ти основен акцент ти е астрологията,тъй като имаш сол.асц.Водолей в 9 нат. и диспозитор на сол.асц.Уран във 2 сол.-11 натален,2-9-11 дом- водолея е свобода да  натрупваш знания по водолей-11,астрология,което ще промени/уран/ твоя мироглед /9/ дом и ще добиеш нови лични способности/2/
изгряващият ретро Меркурий Водолей/1 сол в 10 нат./ потвърждава горенаписаното и това ти занимание ще ти помогне да преосмислиш основни неща свързани с кариера и статус в обществото,което ще доведе до  много позитивни промени през годината ,свързани с  работата /Уран УМС/ ,
др.тълкование на изброените неща е нова работа в чужбина или с чужденци или да имаш желание за свободна практика или стартиране на проект,идея, самостоятелно и така продължаваш....
сподели ти как го виждаш новият ти солар Peace

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 10:33 от omi

# 208
Wink да ако е някакъв проблем че го постнах Simple Smile ще го изтрия няма проблем!:) Просто на някой ако му се занимава ще се радвам да сподели мнение!Ако не здраве  да е!Благодаря!Хубав ден на всички!Аз също се опитвам  самичка..но..Бях започнала да уча сама астрология,но после прекъснах започнах работа и не ми оставаше никакво време!Сега пак за съжаление съм безработна и реших отново да се занимавам с това мое  хоби- да се "образовам" малко..много ме вълнуват астрология,езотерика и т.н/..не знам дали това се дължи на рибешката ми зодия хахаха или просто съм си такъв човек вярващ..Според мен на този свят няма нищо случайно,и ако нещо трябва да се случи то се случва!Въпреки, че всеки сам си кове живота,начина по който иска да живее..и.т/н Лек ден момичета! Peace Peace

не няма проблем,защо така си помисли  newsm78
 и в солара ти основен акцент ти е астрологията,тъй като имаш сол.асц.Водолей в 9 нат. и диспозитор на сол.асц.Уран във 2 сол.-11 натален,2-9-11 дом- водолея е свобода да  натрупваш знания по водолей-11,астрология,което ще промени/уран/ твоя мироглед /9/ дом и ще добиеш нови лични способности/2/
изгряващият ретро Меркурий Водолей/1 сол в 10 нат./ потвърждава горенаписаното и това ти занимание ще ти помогне да преосмислиш основни неща свързани с кариера и статус в обществото,което ще доведе до  много позитивни промени през годината ,свързани с  работата /Уран УМС/ ,
др.тълкование на изброените неща е нова работа в чужбина или с чужденци или да имаш желание за свободна практика или стартиране на проект,идея, самостоятелно и така продължаваш....
сподели ти как го виждаш новият ти солар Peace

Благодаря ти!!!Много съм задължена!Не не няма нищо просто не желая да се натрапвам!В крайна сметка никой не е длъжен Smile Да аз работя в чужбина-сезонно надявам се и тази също!:) Но мечтата ми е да емигрирам честно казано..дано успея!Даа и аз ще се споделя мнение.!!! Когато си разглеждах картата до колкото съм наясно де..забелязах Сатурн в 7 дом.Не мога да си видя аспект мрежата, но наталното слънце прави няколко аспекта с други те планети..7 дом съдържа Марс,Сатурн и Уран който образуват "твърди"аспекти на планетите в МС-,включително и "моето" слънце хихи...Това по мое тълкуване..Не знам каквоо точно означава това,късен и проблемен брак или..??/То като се замисля,не че съм късметлийка с тази ми любов ама . #Crazy #Crazy Тоо големи драми голямо нещо!!Понякога си мисля,че стара мома ще си остана  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green(шегувам се) И благодаря отново

# 209
Имам преки впечатления по отношение на Марс и Сатурн в 7 дом в женска карта в знак лъв, в квадрат със слънцето в телец. Трудно завързваше близки отношение със срещуположния пол, но се ожени макар и късно - след 33-34 години някъде. Сигурно не е неочаквано, че сега здраво е стъпила на врата на мъжа й и го върти на малкия си пръст  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт