Астрология-4 тема

• 74 955
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Сатурн в 7 дом.
Не знам каквоо точно означава това,късен и проблемен брак или..??/То като се замисля,не че съм късметлийка с тази ми любов ама . големи драми голямо нещо!!Понякога си мисля,че стара мома ще си остана  (шегувам се) И благодаря отново

имаш Сатурн стрелец в 7дом ,а в края на 2014 г.- тр.Сатурн също ингресира в Стрелец,предстой да мине в твоя 7 дом +Сатурнов възврат -при този транзит необвързаните хора се обвързват дълготрайно ,търсиш стабилност и сигурност  в брак-съжителство,при теб май второто е по вероятно, може да бъде чужденец,или  с различно от твоето вероизповедание,още повече,в посока обвързване  имаш и подкрепата на тр.,Юпитер,като У7 /брачен партньор/ през лятото ще ингресира в Лъв и ще тригонира К7 + планетите вътре,което подпомага нещата да се случват от само себе си лесно Peace
Юпитер в Лъв ,транзитен ще е на 30 градуса преди нат.Луна ,а това е бене период носещ промени в работа,статус/брак/ или майчинство Peace

# 211
Пуснах  друга тема
Скрит текст:
и в новия сайт Sunglasses:
заповядайте

# 212
Имам преки впечатления по отношение на Марс и Сатурн в 7 дом в женска карта в знак лъв, в квадрат със слънцето в телец. Трудно завързваше близки отношение със срещуположния пол, но се ожени макар и късно - след 33-34 години някъде. Сигурно не е неочаквано, че сега здраво е стъпила на врата на мъжа й и го върти на малкия си пръст  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Браво на нея! Да ти кажа и аз съм така хаха в смисъл на 28 ще ставам ноо за сега нищо по сериозно на хоризонта! В смисъл аз вече търся човек с който да създам семейство не някаква мимолетна връзка!Макар че миналото лято точно такава беше  Mr. Green Hug Аз по принцип по трудно се доверявам на мъжете..много съм мнителна..което е минус за мен до някъде!!Бързо се влюбвам но и бързо се разлюбвам!!..но някак си винаги съм си с 1 наум...нещооо им нямам вяра! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дано и на моята улица изгрее слънце както се казва хи хи!Каквото такова! Всеки с късмета си!А би ми се искало да си имам едно момиченце хахх Simple Smile) Благодаря на всички за отговорите! Peace

# 213

Ани, ти как ги усещаш толкова планети в критични градуси? Как са се проявили в живота ти досега? Примерно професия или хоби свързано с аналогиите на някоя от планетите - спорт (Марс), изкуство, финанси (Венера), литература, комуникация (Меркурий)?
Greene, аз май и друг път съм писала, не работя сигурно от 7г. това си е мой избор, и дори ми харесва....... може би, като поотрасне беба, ще си направя собствен бизнес. За последното съм категорична, много държа аз да съм си шеф, да разполагам с времето си, и да работя за себе си....Учила съм нещо, но никога не съм работила във въпросната област/ Вотей ми е казвала, че това идва от квадрата на Нептун с Юпитер/.
Хобитата ми са свързани с астрология, разни духовни учения, практики, различни колоди карти, прераждания, всичко в тази насока, жилището ни е обзаведено по фън шуй....и т.н. и т.н.

Спорт-така и не стана спортист от мен Mr. Greenкато малка, много давах зор, записвах се на какво ли не, и то сама, на 8г. се записах на спортна гимнастика, 2г. видя се, че няма да стана гимнастичка, отидох на лека атлетика, но все бях втора на разни мини детски състезания, и там се отказах, после на баскетбол, и там не бях върха, колективните спортове не са за мен.....иначе имам дух и хъс, държа да съм в добра спортна форма и сега когато имам  време спортувам

изкуство- като малка много хубаво рисувах, дори имах няколко рисунки на разни изложби, и една международна, но пак така към 10годишна се отказах, не съм хващала четка от години, сигурно ще рисувам по детски......към изкуство друго не съм проявявала интерес, музиката не мога да я оценя.......с две думи изкуството не е моя тема

финанси-една моя несбъдната мечта, да уча и се занимавам с това. В мозъкът си имам компютър/ калкулатор и щом е за пари, трудно можеш да ме излъжеш Sunglassesмного съм прецизна в това отношение

литература- друга моя несъбъдната мечта да пиша, но не мисля, че бих била добра, за да си изкарвам хляба с това.........просто обичам да пиша и много, много обичам да чета книги, обожавам книжарници, алчна съм да притежавам книги......понякога чета по няколко накуп/скоро не ми се е случвало, с тази малката, много е енергична/

комуникация-мисля, че тук нямам проблем, общителен човек съм, винаги намирам за какво да говоря/ без да казвам нищо съществено Joy/

# 214

Ани, ти как ги усещаш толкова планети в критични градуси? Как са се проявили в живота ти досега? Примерно професия или хоби свързано с аналогиите на някоя от планетите - спорт (Марс), изкуство, финанси (Венера), литература, комуникация (Меркурий)?
Greene, аз май и друг път съм писала, не работя сигурно от 7г. това си е мой избор, и дори ми харесва....... може би, като поотрасне беба, ще си направя собствен бизнес. За последното съм категорична, много държа аз да съм си шеф, да разполагам с времето си, и да работя за себе си....Учила съм нещо, но никога не съм работила във въпросната област/ Вотей ми е казвала, че това идва от квадрата на Нептун с Юпитер/.
Хобитата ми са свързани с астрология, разни духовни учения, практики, различни колоди карти, прераждания, всичко в тази насока, жилището ни е обзаведено по фън шуй....и т.н. и т.н.

Спорт-така и не стана спортист от мен Mr. Greenкато малка, много давах зор, записвах се на какво ли не, и то сама, на 8г. се записах на спортна гимнастика, 2г. видя се, че няма да стана гимнастичка, отидох на лека атлетика, но все бях втора на разни мини детски състезания, и там се отказах, после на баскетбол, и там не бях върха, колективните спортове не са за мен.....иначе имам дух и хъс, държа да съм в добра спортна форма и сега когато имам  време спортувам

изкуство- като малка много хубаво рисувах, дори имах няколко рисунки на разни изложби, и една международна, но пак така към 10годишна се отказах, не съм хващала четка от години, сигурно ще рисувам по детски......към изкуство друго не съм проявявала интерес, музиката не мога да я оценя.......с две думи изкуството не е моя тема

финанси-една моя несбъдната мечта, да уча и се занимавам с това. В мозъкът си имам компютър/ калкулатор и щом е за пари, трудно можеш да ме излъжеш Sunglassesмного съм прецизна в това отношение

литература- друга моя несъбъдната мечта да пиша, но не мисля, че бих била добра, за да си изкарвам хляба с това.........просто обичам да пиша и много, много обичам да чета книги, обожавам книжарници, алчна съм да притежавам книги......понякога чета по няколко накуп/скоро не ми се е случвало, с тази малката, много е енергична/

комуникация-мисля, че тук нямам проблем, общителен човек съм, винаги намирам за какво да говоря/ без да казвам нищо съществено Joy/

Късмет ти желая!А за спорта-все едно за мен говориш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 215
Ани, значи не е съвсем "без хич" това проявление на планетите в критични градуси при теб Peace. Особено Меркурий.  Hug

# 216
Ани, значи не е съвсем "без хич" това проявление на планетите в критични градуси при теб Peace. Особено Меркурий.  Hug
И сега не мога да разбера отработени ли са планетите в критичните градуси или не са?

# 217
Не съм фен на тия понятия като "отработки" в астрологията.
Но мисля, че все още е рано да се каже. Като станеш 60-70 годишна ще разбереш Laughing.

# 218
някой гледа ли гала днес?
при нея беше Оксана и говореше затова как да манипулираме соларния си хороскоп като отидем да си празнуваме рождения ден другаде. чувала съм за това и от други астролози, някой да го е пробвал? и дали работи?
направи ми впечатление, че оксана малко повърхностно разглеждаше соларния хороскоп - гледаше само асц и плутон (който представяше като голямо страшилище), никакви аспекти, почти никакви други планети.

и спомена за моя (все още неразгадан от мен) съвпад юпитер/сатурн, че бил кралски съвпад, който се давал като награда за свършена работа....каквото и да значи това. само не разбрах дали това важи само за транзити или и за наталната карта.

# 219
И аз го гледах - и ми се видя доста интерсно. Сега остава по един астролог да назначат към тур. агнциите newsm78

# 220
Оксана изглежда мила жена, но освен общи приказки по астрология, не съм я засичала в интервю да каже нещо съществено.
Нейното инфо можете да го прочетете във всяка една книга за астрология/ принципно, не  за конкретния случай/.......не знам защо, я набедиха за астролог. Да, мъжът и беше такъв, но според мен, на нея много не и се отдава/ лично мнение.
Greene, аз пък съм фен на т.н. отработки, и ми е интересно как даден аспект или позиция може да се отработи, или от не много положителен да се превърне в работещ за собственика му........

# 221
Соларен хороскоп се прави с координати на мястото, на  което посрещаш рожденния си ден. Аз така се бях наплашила преди няколко години, защото имах пълен соларен 12ти дом и смятах да заминавам за Англия на гости на приятелка  за РД (планетите от 12ти щяха да се преместят в 1ви), но така и не го направих. В крайна сметка нищо особено не се случи през онази година.

# 222
оксана даваше пример със себе си как за нейн солар астролог й казал "или майка ти ще умре или ти" (представям си, че сигурно е било нещо с луна и плутон/сатурн) и тя заминала и всички били живи и здрави. като цяло има логика, ама де да знам.

грийн, това е защото соларите не ти действат Wink

# 223
Мдааа, нали ви бях казала вече  Mr. Green

Конкретно за Оксана и това, което "астрологът" й е бил казал - сори, но е абсолютна глупост  ooooh! А още по-голяма глупост е да се вържеш.
За да направиш такава прогноза трябва да си не 100, ами 200% сигурен и да си го проверил не само с един соларен хороскоп, ами и с други прогностични техники. И какво като планетите в солара се преместят в "по-хубав" дом? Нали транзитите продължават да действат? Ако ти е писано нещо да се случи, то ще се случи - дори да отидеш на другия край на света.

# 224
  • София
Greene, аз пък съм фен на т.н. отработки, и ми е интересно как даден аспект или позиция може да се отработи, или от не много положителен да се превърне в работещ за собственика му........
И мене това ме интересува  Mr. Green ако може да ме насочите към повече инфо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт