Не знам каквоо точно означава това,късен и проблемен брак или..??/То като се замисля,не че съм късметлийка с тази ми любов ама . големи драми голямо нещо!!Понякога си мисля,че стара мома ще си остана (шегувам се) И благодаря отново
имаш Сатурн стрелец в 7дом ,а в края на 2014 г.- тр.Сатурн също ингресира в Стрелец,предстой да мине в твоя 7 дом +Сатурнов възврат -при този транзит необвързаните хора се обвързват дълготрайно ,търсиш стабилност и сигурност в брак-съжителство,при теб май второто е по вероятно, може да бъде чужденец,или с различно от твоето вероизповедание,още повече,в посока обвързване имаш и подкрепата на тр.,Юпитер,като У7 /брачен партньор/ през лятото ще ингресира в Лъв и ще тригонира К7 + планетите вътре,което подпомага нещата да се случват от само себе си лесно

Юпитер в Лъв ,транзитен ще е на 30 градуса преди нат.Луна ,а това е бене период носещ промени в работа,статус/брак/ или майчинство

:
Аз по принцип по трудно се доверявам на мъжете..много съм мнителна..което е минус за мен до някъде!!Бързо се влюбвам но и бързо се разлюбвам!!..но някак си винаги съм си с 1 наум...нещооо им нямам вяра!
) Благодаря на всички за отговорите!
/
А още по-голяма глупост е да се вържеш.