Астрология-4 тема

• 75 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Много благодаря, Greene!  Hug Grinning
Информацията ще ми е много полезна!!!

# 346
# 347
Риби и стрелец са двата знака управлявани от Юпитер - чудесно си се насочила към  професията. Разбира се че преподаването ще ти харесва. Предполагам, че и Меркурий ти е добре поставен  Simple Smile.  
Абе за Меркурия не съм много сигурна дали е добре поставен, защото е в съвпад с Уран в 5 дом в скорпион. Мислила съм си, че това по-скоро може да даде бърза мисъл или желанието да схвана астрологията.
Другото, което си мислила, че индикира професията ми са 4-те планети в 5 дом, все пак работя с деца, макар и не мои Simple Smile

# 348
Меркурий в съвпад с Уран е доста сходен със Меркурий във водолей, където екзалтира. А Уран пък екзалтира в скорпион. В случая мисля, че много добра комбинация се получава. Дава оригиналност, интелигентност, гъвкавост, бързина и острота в мисленето. Може да имаш реформаторски прогресивни идеи и да си интелектуален лидер Wink. Щом е в пети дом, освен заниманията с деца, може да се свързва и с развлекателната индустрия, хазарта,  изкуството и спорта.

# 349
Greene, много ти благодаря! Ще ме накараш да го заобичам и този съвпад (след Юпитер/Сатурна) Laughing
Аз все го недолюбвах заради аборта, сега пък му се плаша заради опасността от увреждане на бебето (Меркурий ми е У12, а Уран У8), а той имал и положителна страна Simple Smile

Иначе хазарта, изкуството и спорта не ме влекат особено, въпреки че и стрелческото ми слънце и то е в 5 дом. Ама то не може да реализираме всички предпоставки от хороскопа на 100% Mr. Green

# 350
  • София
Честито Възкресение, момичета!   bouquet
Greene, толкова добре обясняваш, може ли да погледнеш и моята карта  Embarassed
Мен по скоро личните отношения ме интересуват отколкото служебното развитие  Embarassed
От написаното до тук имам доста сходни качества с Елч, не случайно една астроложка, с която никак не бях съгласна ми беше казала, че учителството е служебното ми поприще, но аз изпадам в див ужас само при мисълта за това  Mr. Green
Имам и още едно питане, става въпрос относно синастрия. Какво мислите за синастрия, при която няма аспекти на слънцето и луната иначе има доста привличащи аспекти  Rolling Eyes

# 351
Ами на първо четене веднага ми изниква професия свързана с грижа за другите или такава в полза на обществото. Имам карта на една приятелка с подобна конфигурация и работи като детегледачка  в чужбина вече повече от десет години.
Та за работа с някаква социална насоченост, благотворителност, психология и политика като че ли намирам най-много индикации – Луна в рак в 6-ти дом в съвпад със северен възел, Слънце в козирог в 12-ти дом, Нептун в 10-ти, стрелец на МС, съвпада Меркурий/Венера от 12-ти дом в знак водолей в аспект с МС, управител на 10-ти в 8-ми. Професии, свързани със здравеопазване, социални и медицински услуги, фармация биха били допустими в случая. Също добре би ми се вписало и работа с парите на другите – банкер, юрист.

Какво имаш предвид за синастрия без аспекти на Слънце и Луна, а пък с много "привличащи аспекти"? По принцип е добре да има повече аспекти към лични планети, а Слънце и Луна са най-личните.

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 17:25 от Greene

# 352
  • София
Ами работя за обществото в медия, но иначе се занимавам с цифри Simple Smile по-различно е, но заобиколно се връзва Simple Smile винаги съм имала влечене към медицина, биотехнологии, но така и не се ориентирах на време Sad иначе съм инждинер но никога не съм работила по специалността, сега мисля да се хващам да уча още малко и съм се ориентирала анализаторски програми Sad
А за любовта, с тази ретроградна венера в 12 дом и У7 пак там.
Ами положителни аспекти - тригони, секстили и съвпади на Луна, Венера, Марс също има и аспекти към външните планети Simple Smile

# 353
Ами работя за обществото в медия, но иначе се занимавам с цифри Simple Smile

Нептун в 10-ти показва и работа в медия, и по точно телевизия Simple Smile

В любовните ти дела определено ще срещаш трудности. Не само защото имаш У7 в 12-ти, а защото и Венера, която е естествен сигнификатор на партньорствата, също е в 12-ти, в знак водолей, чийто характеристики са индивидуализъм, независимост, бунтарство. А те не се връзват с идилията на спокойния семеен живот. Вече написах за У7 в 12-ти по картата на Royall, затова и няма пак да се спирам подробно. Освен това при теб има и опозиция на Слънце и Луна - двете планети сигнификатори на мъжкото и женското начало, включени в т-каре с два малефика Сатурн и Плутон.

# 354
  • София
И т-квадратите ли ще ми пречат на любовта, не ми стига "прекрасния" ми характер който ми носят Sad
А за синастрията не съм се изразила правилно луната и слънцето по-между си не правят аспекти по отделно си имат с другите планети Simple Smile

# 355
  • София

Управителя на седми дом Юпитер ти е в 12-ти. Не обичаш да говориш особено за партньорските си дела. Понякога може да се наблюдава отчуждение или отдалеченост от човека до теб, да поддържаш връзка от разстояние или с чужденец. Съществуват тайни между двамата, които водят до трудности.
Това ли имаше предвид за У7 в 12 дом - това съм го чела но не смятам че важи за мене. По скоро съм теМерутеста не прикрита. Като цяло съм безцеремонно открита и всичко си казвам, към чужденци афинитет не съм имала Sad та този 12 дом никак не го разбирам. Може би основното по което са си приличили всичките ми връзки е че изневиделица са приключвали, преполагам от водолея Simple Smile
И още един въпрос явно няма да е лесно в любовта ама решение трябва да има как да балансирам нещатата и какво да търся като партньор. Иначе дълги връзки съм имала, все на семейни начала само дето изведнъж хората решават че не могат да ме търпят  Mr. Green

Последна редакция: нд, 20 апр 2014, 19:56 от Lailah

# 356
Ами разбира се, че това не е изчерпателно, но все пак е форум и аз нямам време да се впускам в кой знае колко дълги анализи. Това, което си споменала при теб действително ще е от водолея. Ако се чудиш как се изявяват при теб тези планети  в 12-ти дом можеш да си отговориш на тези въпроси: Имаш ли нужда от време на време да се усамотяваш? Резервирана ли си, когато трябва да изразиш интимните си симпатии към някого? Имаш ли тайни обожатели или пък да си участвала в такива връзки, които поради някаква причина са били скрити за обществото, не си споделяла за тях с близките си? Може да не е точно изневери, но примерно връзка с шеф или колега, или много по-млад/стар партньор, или пък с различна религия/раса? Стигало ли се е до конфузни ситуации, скандал, срам?

По отношение на това какви астрологични характеристики да търсиш в евентуален партньор, комбинациите са многобройни, но все пак ще спомена да търсиш човек със Слънце, Луна или Асц в знаците рак, лъв и водолей. Simple Smile

# 357
  • София
Да ок има някакво проявление на 12 дом, обичам да се осамотявам но сред хора, не обичам да съм сама. Тайни обожатели също съм имала, други проявления не. Не съм резервирана, по-скоро притеснително директна и настъпателна, това от кой аспек може да идва. Бившия ми мъж е лъв. Този със синастрията е рак с асц лъв....

# 358
това от кой аспек може да идва.
От тригона на Венера с Марс и секстила й с Уран Simple Smile.
Бившия ми мъж е лъв. Този със синастрията е рак с асц лъв....

Чудесно. Предложих ти двата знака за да може планетите в тях да ти активират пети и седми дом.

# 359

По отношение на това какви астрологични характеристики да търсиш в евентуален партньор, комбинациите са многобройни, но все пак ще спомена да търсиш човек със Слънце, Луна или Асц в знаците рак, лъв и водолей. Simple Smile

Ехаа, това е много полезна информация Grinning Тъй като с Lailah ми се струва, че ви приличаме в доста отношения, би ми било интересно да науча и аз какъв мъж би било добре да търся. В момента съм във връзка, която обаче е към края си, тъй като отношенията ни станаха отвратителни. Ако ти е любопитно, мога да споделя и неговите планети, аспекти и всичко. Та, към какви мъже е добре да се насоча аз?

Общи условия

Активация на акаунт