Астрология-4 тема

• 75 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Със слънце, луна или асцендент  в стрелец, дева, везни или телец.

# 361
Със слънце, луна или асцендент  в стрелец, дева, везни или телец.

Благодаря! А има ли сайт за синастрия онлайн, с разяснения и обяснения, където мога да си гледам каквото ме интересува, за да не ти досаждам Simple Smile Търсила съм, но досега не съм открила поне с обяснения.

# 362
В astro.com има нещо подобно в няколко варианта - можеш да пробваш всички видове в раздели Relationship и Love: http://www.astro.com/horoscopes
Избира се Relationship Horoscope, Partner Horoscope, AstroClick® Partner и т.н. като се въвеждат данните на двамата човека.
Не съм ги разглеждала как са като тълкуване и не знам доколко биха свършили работа, но някаква представа може да се добие. Макар и да са автоматично генерирани текстове все пак са съставяни от двама от най-добрите световни астролози - Лиз Грийн и Робърт Хенд.

# 363
  • София
Значи имало и несвита Венера в 12 дом   Mr. Green
Аз съм гледала релейшъншип хороскопите в астро има подробна компоситна карта.

# 364
Юху, отивам да чета  smile3529

А то нали има разлика между композитна карта и синастрия?  newsm78

# 365
Естествено, че са различни. В астро-то тълкуване на композит ли правят? Наистина не съм обърнала внимание.
Има различни видове партньорски хороскопи - синастрия, композит, комбин. В синастрията се налагат два хороскопа един върху друг и се тълкуват аспектите, които сключват планетите. Композита се построява като се намерят средните точки между планетите и ъглите от два хороскопа и се съставя трети. Комбина също е трети имагинерен хороскоп основан на намирането на средното време между датите, часовете на два хороскопа.

# 366
Привет,

Някой разбира ли от хорарна астрология?  Rolling Eyes

Направих опит да задам въпрос и да разчета картата, но съм пълна скръб. Моля, ако някой разбира да помогне.

Използвах онлайн програма, метод Плацидус. Написах въпроса в полето за име, час сложих часа на задаване на въпроса и датата съответно, пол - оставих мъж (или е трябвало да оставя жена?  newsm78 понеже съм такава  Joy ) и град, в който се намирам сега. Правилно ли съм направила?
 Въпроса е "Ще се омъжа ли за...(въпроса е зададен с име и фамилия на човека, но тук съм ги спестила  Party )

Нещо ми подсказва, че отговора ще е отрицателен, заради опозициите и квадратурите, ама не съм израснала дотам, че да разбирам толкова  Joy затова оставам компетентните да кажат. Качвам направо картата.

# 367
Асцендентът попада в последните три градуса на знака. Късно е да се повлияе на събитията, отговорът вече ти е ясен, въпросът не е актуален! Пробваш ли ни нещо ??? Naughty

# 368
Асцендентът попада в последните три градуса на знака. Късно е да се повлияе на събитията, отговорът вече ти е ясен, въпросът не е актуален! Пробваш ли ни нещо ??? Naughty

newsm78 Не разбирам какво означава това, че асц. е в последните три градуса на знака?? И за повлияването на събитията. А за другото, дали ви пробвам -  Joy абсолютно не - много съм куца в тези неща. Реших да чета за хорарна астрология и да пробвам да си отговоря на въпрос едва днес. Така, че и сама мможеш да прецениш, че грам нищо не разбирам. Реших, че въпроса е с отговор "не" защото четох, че квадратурите и опозиите са нещо като лоши аспекти. Все пак моля за отговор. Аз нямам такъв, имам само предположения Simple Smile

# 369
Има правила в хорарната астрология,  според които  се съди дали картата може да се тълкува или не, т.е. дали е радикална. Твоята не е радикална, защото асц попада в последните три градуса на знака. Написах ти вече това какво означава.

# 370
Т.е. не мога да получа отговор на този въпрос или просто отговора е не? Хмм, с въпросния човек се "водим разделени", макар, че все още съжителстваме заедно. Но като цяло аз бях взела решение за раздяла, за която ест. се колебая и затова реших да задам въпрос. Това ли е евентуалната причина? Просто се чудя дали все пак няма някаква последна надежда за нас.

# 371
Ето виждаш ли, че задаваш прекалено късно въпроса - вече сте разделени, а ти питаш дали ще се жените  ooooh! - вече ти написах, че
Късно е да се повлияе на събитията, отговорът вече ти е ясен, въпросът не е актуален!
Това означава, когато асц. попада в последните 3 градуса на знака.

# 372
Добре, извинявам се , както казах все още се уча  Laughing не мога да знам всичко за 2 дена четене, което не е извинение за припряността ми ест. Ама, понеже и преди сме били разделени, ама се събрахме след няколко месеца и затова реших, че може и сега да е такъв случая. Искам да подчертая, че такъв въпрос съм задавала на една астроложка, до която се допитват много хора и тогава отговорът й беше положителен - т.е. каза ми, "да, за него ще се омъжиш". Това е причината, поради която питах - да не би пак да се съберем , този път за последно. Иначе не виждам логика, тя да ми отговаря положително, а после нещата да поемат различен ход.
Все пак ти благодаря за отзивчивостта   bouquet

# 373
Дори и да се пренебрегне това основно правило за радикалност, отговорът на този въпрос щеше да е не. Няма мажорни аспекти между Марс и Луна (които представляват теб) и Венера (която представлява другия човек).

# 374
 Здравей Greene,

Качвам наталната си карта

и много моля за съвет отностно ученето и работата.
Дълги години мислех че съм родена в 23:25. Но се оказа че било с 13 минути по-рано...
Така кариерата ми идва в Скорпион. Въпросът ми е, как да просперирам с енергията на Скорпиона?!
И в ученето същото. Как да я използвам?! Та аз съм се наслушала на приказки че трябва да помагам на другите и че ще бъде грешно ако искам да съм водеща фигура в бизнеса и работата.  А сега изведнъж Скорпион, който е всичко друго но не и служещ  Sad  Четох, но продължавам да не разбирам Sad А иначе съм махнала един час от рожденният си час заради лятното време...

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 14:26 от Ванилина

Общи условия

Активация на акаунт