Астрология-4 тема

• 74 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
За Луната е така. Асцендента е физическото тяло, външен вид и черти от характера.

За външния вид, е нещо като астрологично клише. По-правилно може да се каже, че определя като цяло излъчването.  От гените зависи каква ще ти е външността.

# 586
Да, точно излъчването беше Simple Smile .

# 587
при мен асц май определя и излъчването, и външния вид. аз съм асц рак и едно, че цял живот съм била малко или много дебеличка и второ, че винаги хората ме виждат по-малка, не че съм младолика, ама някак дори по-мади от мен искат да ме покровителстват. смятам, че идва от рака на асц.

# 588
а за асц. стерелец какво е характерно? И как да разбера какви ми е луната - рових за някакви карти преди време, четох, но въобще не се ориентирах.  Embarassed

# 589
Обръщам се към Луна-Слънце и ще съм благодарна, ако ми отговори.
Все още не мога да разреша въпроса около избора на училище за детето си. Просто зациклих.
Роден е на 9 август 2007г. в 2ч. и 46 мин. в Русе.
Много ми се иска да го дам в музикално училище.
Ще сбъркам ли?
Или в езиково училище?
Той определено се интересува от космос, планети, вулкани.
Много е общителен. Иска да се изявява и да му ръкопляскат ( нали е зодия лъв).
Какви заложби има?

# 590
2 и 46 през нощта или през деня ?

# 591
През нощта.

# 592
  • София - Рим и обратно
Моята голяма дъщеря е с Луна във Везни. Направо се шашнах, четейки описанието, все едно някой беше писал специално за нея Shocked.
Обаче ме притеснява дали с течение на времето ще изчисти този болезнен страх от конфронтации и неистовия си стремеж да е приета и одобрена. Знам, че второто е присъщо за възрастта, но бих била адски благодарна ако някой може да направи такова предвиждане. СлънцеЛуна, ако имаш време - ще съм ти задължена Hug Родена е на 8.07.2000 г в 21.45 ч.
Иска ми се да знам как да й помогна да е малко по-борбена. Или няма нужда да се меся в това newsm78.

# 593
Оф, за деца говорите, за прием в училища... И моя син догодина ще кандидатства, първо ще видим какви оценки ще изкара.Но се чудя какво училище ще избираме.Той иска специалност с компютри.дали е на прав път, нямам идея. Да постна една карта, пък ако на някой му се занимава ще съм му благодарна да напише няколко думи.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 10:52 от bubanka

# 594
Обаче ме притеснява дали с течение на времето ще изчисти този болезнен страх от конфронтации и неистовия си стремеж да е приета и одобрена.

Не си написала място на раждане, но приех, че е София.
Има Марс в рак (в падение по знак), а той не е по откритите конфронтации и може да търпи много. Луната във везни също не се чувства удобно в агресивна среда. А и не е особено благоприятно поставена - в осми дом е (в падение по дом) и в квадрат със стелиумът в рак Меркурий/Марс/Слънце/Венера.

Познавам жена също с асц. козирог и Луна във везни, но Марс й е в лъв - няма проблеми да разрешава споровете си с влизане в директен сблъсък, въпреки че като цяло е много дипломатичен човек. След това понякога  съжалява и изживява случилото се по-драматично и болезнено.

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 07:19 от Greene

# 595
  • София - Рим и обратно
Много благодаря, Greene  bouquet Да, София е.
Не знам какво означава неблагоприятно поставена луна, предполагам проблеми в емоционален план? Има ли как да се работи върху това? Козирогът не помага ли да си отстоява позициите?

# 596
кафе с мед, аз съм с луна във везни и определено не съм по конфронтациите. влизам в спорове по стрелеца, но това са спорове за защита на мнение (често непопулярно), но да се карам с хора, да късам връзки с тях, да се конфронтирам със свекърви, това определено не е за мен. винаги гледам нещата да се случвам со кротце, со благо. просто това си е везнишкото.

# 597
  • София - Рим и обратно
То това не е лошо като цяло.
Но ако наистина попадне в агресивна среда, тя изобщо не виждам как ще се защити. От друга страна, асцендент в козирог би трябвало да й помага и да я дърпа напред (което й се случва реално - подбира си познанствата и често изглежда студена и неемоционална, когато се чувства застрашена). Но например отказва твърдо всякакви игри с топка, защото си е внушила, че това не е за нея (трябва да се бори за топката) Laughing и се питам трябва ли да се тревожа за нея.

# 598
кафе с мед, аз не мисля, че козирогът е агресивна зодия, те успяват с постоянство и упоритост, не съм забелязала да са агресивни. моята дъщеря е още малка (на 3,5г.) козирог с асц козирог, с марс в козирог (в 1 дом) и овенска луна, и въпреки това е определено неагресивна, много предпазлива, никога не се хвърля с главата напред, просто е зверски твърдоглава и науми ли си нещо е като танк Laughing

# 599
Най-общо казано проблеми в сферите, които символизира: отношения с майката; раждането и майчинството; семейство; детство; психика.

В случая, освен като сигнификатор на горното, се взима предвид, че управлява 6-ти  и 7-ми дом (съответно здравето и партньорствата) и се намира в 8-ми.
Има следните аспекти:
-   квадрат Меркурий
-   квадрат Марс
-   квадрат Слънце
-   квадрат Венера
-   квадрат сев.възел
-   тригон Уран

Детето е страшно чувствително и свито. Козирогът дава стабилност, упоритост, организираност, ясно поставяне и преследване на цели, но действително дава и  студено излъчване, затвореност, консервативност.

Общи условия

Активация на акаунт