Астрология-4 тема

• 74 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,

мога ли да помоля някой да погледне тази синастрия и да ми каже, има ли някакви индикации за съдбовност, един вид "писано ли им е" на тези хора да са заедно и вижда ли се някакво бъдеще.Аз съм абсолютен лаик, но като гледам, не виждам много хубави неща.

Мерси много.

# 571
Слънце тригон Луна е класическа индикация за съвместимост. Имаме съвпад на Луните и то в един знак, т.е емоционално тези хора трябва да разбират. Марс тригон Луна е един от най-хубавите аспекти, значи, че има привличане. Има и други хубави аспекти - Венера в секстил със Слънце и Венера, Юпитер в съвпад със Слънце и Венера.
Само ми се струва, че комуникацията между тези хора куца, Меркурият на мъжа е в квадратура със Слънцето и Венерата на жената.
Другото притеснително е квадратурата на Марс с Плутон, това е доста експлозивен аспект, който освен страст, носи и манипулации, обсесии, а в някои екстремни ситуации е показател и за физическо насилие.

Плутон на Десцендента на мъжа...тази връзка може би го е трансформирала ? В най-лошият случай жената се опитва да го промени. Нейният Сатурн също така попада в неговият 7-ми дом, това носи усещане за отговорност във връзката, но и блокажи, усещане, че връзката е натоварваща. И накрая Марс също попада в 7-ми дом, докато от една страна, това може да е хубаво в сексуален аспект, от друга, мъжът може да стане по-агресивен, а жената да се опитва да го доминира.

Не на последно място искам да отбележа, че мъжката Луна в случая е на един градус Южният възел на жената. Възможно е той да се чувства задължен, но и емоционално изцеден от връзката. Но като цяло контактите с възела в синастриите трудно могат да бъдат разрушени.

# 572
СлънцеЛуна,

огромни благодарности за дългия отговор. Само да питам за контактите с възела, имаш предвид, че хората трудно ще се разделят или не съм разбрала правилно?

Още веднъж, много благодаря за труда.

# 573
Щом са намесени възлите, особено южния, става въпрос за кармични отношения, сигурно се познавате от предишен живот....и трудно ще се разделите, поне емоционално и мисловно в този
Вчерашното пълнолуние, с този голям кръст беше критичен ден за  малката,  удари  си 4 пъти главата, нали е Овне с Луна и асц. рак, постоянно бях до нея, и все ставаше нещо......днес пак имаше инциденти, но по-леки и по-малко.....добре, че баткото също овен с луна в рак, нямаше подобни изпълнения.....вчера децата се изпокараха докато играят, правеха много бели......определено на мен, ми беше критичен ден

# 574
СлънцеЛуна,

огромни благодарности за дългия отговор. Само да питам за контактите с възела, имаш предвид, че хората трудно ще се разделят или не съм разбрала правилно?

Още веднъж, много благодаря за труда.

Контактите с възела винаги са от значение. Най-силният аспект е съвпада. И обикновено при такъв аспекти, раздялата е трудна. А и както вече писах, Сатурн е в 7-ми дом, това е планетата на дългосрочното обвързване в дома на любовта.
Също така в тази синастрия Марса на мъжа е в съвпад със Слънчево лунният мидпойнт на жената - контакти с мидпойнта носят усещане за съдбовност.

Погледнах и композита, там преобладават хубави аспекти, но има Слънце в квадрат с Уран - връзката може да е нестабилна.

Ще се радвам да споделиш дали някое от тълкуванията ми е точно Simple Smile .

# 575
Моля, кажете ми какво виждате в наталната карта на момче, родено на 21 юни 2014 в София в 0:21:12. Благодаря ви! Определих асцендент Риби, Луна в Овен и Венера в Телец, но може нещо да съм объркала...

# 576
# 577

Благодаря ти. А може ли и малко тълкувания, че не разбирам достатъчно какво означават нещата?

# 578
Това е карта на бебе, не е ли малко рано да се говори каквото и да е ? Какво по-точно ви интересува ?

# 579
Това е карта на бебе, не е ли малко рано да се говори каквото и да е ? Какво по-точно ви интересува ?

Бебчо се роди доста рано - при термин 21 юли. Затова искам да знам как е здравословно. Други въпроси - в какви области ще се развива най-добре, ще бъде ли музикално/спортна натура или др., как ще се разбира с майка със слънце в близнаци и асцендент лъв и баща лъв с асцендент стрелец...

# 580
Въобще не е рано, аз и на двете си деца съм направила прочит при професионалист, когато бяха на няколко месеца......много полезно инфо, лично за мен....
Постнатата карта не я виждам

# 581
  • София - Рим и обратно
Моля ви да ми обясните - Луната в даден знак определя емоционалността (най-общо), нали така?Тогава асцендентът какво точно обрисува? Все чета различни материали, но не ми става ясно.

# 582
Асцендентът показва голяма част от характера, от това как те възприемат околните, как се представяш във външния свят и какви ще са целите ти в живота. А Луната, какъв е вътрешният ти свят, емоционалните и инстинктивните реакции, нужди, навици, подсъзнание.

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 15:53 от Greene

# 583
  • София - Рим и обратно
Благодаря   bouquet
Този сайт май дава много добри определения на различните разположения на планетите и знаците:
http://lubomir.name/bg/html/ieaiaoeoa_ii_ciaoe.html

# 584
За Луната е така. Асцендента е физическото тяло, външен вид и черти от характера.

Бебчо се роди доста рано - при термин 21 юли. Затова искам да знам как е здравословно. Други въпроси - в какви области ще се развива най-добре, ще бъде ли музикално/спортна натура или др., как ще се разбира с майка със слънце в близнаци и асцендент лъв и баща лъв с асцендент стрелец...

Най-общо казано. Здравето е по 6-ти дом. В тази карта, управителя на 6-ти дом, Луната, се намира в 1-ви дом и е доста тежко аспектирана. Прави съвпад с Уран, планетата на неочакваните събития, което предполагам показва ранното раждане. От астрологична гледна точка, здравето е наистина крехко.
За талантите бих казала, че може да се занимава с изкуство, но не задължително изобразително. Юпитер е в 5-ти дом, т.е в силна позиция и управлява 10-ти дом на кариерата. Възможно е в работата си да е креативен или да се занимава с професия по 5-ти дом - изкуство, деца, спорт. Юпитер прави аспект с Венера, която се намира в Телец в 3-ти дом. Това е хубаво разположение особено за комуникация, ще даде добър изказ, интерес към книгите, писателски талант. 
За връзката с майката и бащата трябват техните точни данни за да се направят синастрии, но от тази информация, която ми даваш, майката ще присъства много в ежедневният живот на детето - нейният Асцендент (физическото тяло) е в 6-ти дом (ежедневният живот) на детето. Слънцето на бащата също попада в 6-ти дом на детето, той също ще бъде голяма част от живота му, но трябва да бъдат прегледани и аспектите, които прави Слънцето с планетите на детето, защото ако те са тежки (квадратури и опозиции), бащата може да стигне до там да критикува всеки ход на детето, а то ще е доста чувствително на критика с тези аспекти на Луната. 

Общи условия

Активация на акаунт