Твърде много

• 5 156
  • 83
  •   1
Отговори
# 15
стрес и фрустрация. свикнала съм на ред, мрак и симетрия. в Бг животът е много стрес, който се оказва, че не ми понася вече.

чакам меркурий да  излезе от ретроградност Mr. Green Laughing и да влязат нещата в нормалното си русло.

# 16
... бежанци из София ...

======
твърде много въглехидрати също така ...

# 17
Формалното отношение на всички към всичко,клишетата,това че никой не вижда по-далеч от носа си.
Простотията във всякакъв вид и най-вече блаженото неведение, с което хората приемат собствената си ограниченост.
нещо такова,мда Grinning

# 18
  • Galaxy 13197853088
слънчеви дни.

# 19
  • София
Това, че се улавям, че завиждам. Много, ама много мразятова чувство и дори да знам, че е “човешко“ да го изпитвам, много ме уморява.

Ксенофобите.  ooooh!

# 20
спрях да гледам тв отдавна, в повече ми идват фалша и простотията във всяко риалити

вбесяват ме кучешките л...на по тротоарите!

# 21
В повече ми идват репликите. Това е безобразно и наистина потискащо. Просто като видя реклама с китайка, обута в Джузепе Заноти ми идва да изгриза маникюра си. И изобщо репликите са не само при обувките. И не само китайки позират с тях.

# 22
  • Добрич
твърде много агресия в обществото/у всички , към всичко/ и твърде малко човечност и толерантност, уви

# 23
  • София
В повече ми идва вече необразоваността на хората между 15 и 30г.
Не знаят елементарни неща и се гордеят с това...
Лошото е,че един ден именно те ще ни управляват...

И лицемерието между хората ми идва в повече вече.Не могат да се дишат,но въпреки това контактуват,особено ако имат някаква полза от това...

# 24
Чувствителността и това, че ми пука за всичко, независимо дали ме засяга или зависи от мен.

# 25
  • София
Обезчовечаването, бездуховността, безпаричието, отчаянието - всеобщото и последващото от него озверяване; колите, шума, липсата на качествени храни - ядем лайна, с извинение....Вечните вируси....

# 26
Липсата на възпитание и "първите 7 години", които при доста хора са проспани от родителите им

# 27
Лошотията,негативността, меркантилността,падението за тази меркантилност(и не само за нея),пошлостта,глупостта,безхаберието,агресивността...и сигурно още много неща мога да напиша,някои ще се препокрият и с гореизписаните.

# 28
Твърде много ... задници.

# 29
  Мръсотиите по тротоарите и тия, дето ги оставят. Даже не те точно, а собствениците им.

Общи условия

Активация на акаунт