Твърде много

• 5 148
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • в рока
Цитат
Чалгата ! Няма ли край това чудо ?!

Нямаааааааааа #2gunfire #2gunfire

# 76
Твърде много псевдо интелигенция. И твърде много лапнишарани да и ръкопляскат...както и чуждопоклонничество.  Rolling Eyes

# 77
Цитат
Чалгата ! Няма ли край това чудо ?!

Нямаааааааааа #2gunfire #2gunfire

purko88  Heart Eyes , какво ще правим ?! ooooh!

# 78
  • в рока
Хепи hug
Не знам,все се надявам да отмине...Все повече млади хора сякаш се ориентираха към друг тип музика,респективно към друг начин на възприемане на света.Дано тенденцията да продължи

# 79
Дано , мила ! Hug

# 80
Агресията между хората, агресията между децата и най-вече агресията от родители към децата им!

# 81
  • София
Писах вече в темата, но от няколко дни твърде много ми идват изскачащите реклами по различните сайтове. Много ме дразнят - отвориш сайт и някаква реклама излиза отгоре и трябва да я гониш с мишката, за да я затвориш... Разбирам, че сайтовете печелят така, но ми се е случвало да затворя сайта, когато ми излезе нещо подобно. Не съм сигурна доколко са ефективни.

# 82
Понякога всичко ми идва в повече!
А после нищо не ми е достатъчно!
Въпрос на настройка и гледна точка!

# 83
Писах вече в темата, но от няколко дни твърде много ми идват изскачащите реклами по различните сайтове. Много ме дразнят - отвориш сайт и някаква реклама излиза отгоре и трябва да я гониш с мишката, за да я затвориш... Разбирам, че сайтовете печелят така, но ми се е случвало да затворя сайта, когато ми излезе нещо подобно. Не съм сигурна доколко са ефективни.

Има решение - adblock .
И никакви реклами не те притесняват ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт