Твърде много

• 5 166
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
Бездуховност, фалш, лицемерие.

# 61

Миналата година един такъв младеж ме изуми с това, че не е чувал за Кавала. Все пак той е третият град в съседна държава.
Не дезинформирай хората! Кавала е третият град, ама друг път.

Добре, кажи кой е третият? Атина, Солун(Тесалоники) и после?
Очевидно не си ходил в Кавала, иначе щеше да знаеш, че е сравнително малък (50-60 000) провинциален град. Големите са Солун (770 000), Патра (170 000), Ираклион (140 000), Лариса (120 000) - данните са от нета.

# 62
Аз пък четох данни, според които Кавала е 160 000, а Солун-1 500 000.

Всяка година сме в Кавала през септември. И сега бяхме.

# 63
Аз пък четох данни, според които Кавала е 160 000, а Солун-1 500 000.

Възможно е, това са данни от 2001. Така или иначе обаче, това не го прави третия по големина град, освен ако другите по някаква причина не са се обезлюдили, вместо населението им да нарасне пропорционално.

# 64
  • Mediterraneo
Твърде много... препускане през живота, бързане.

# 65
  • София

Е и?
Какво искаш да кажеш с това? Ако ги знаеш и по население и площ, най-вероятно е свързано с това, с което се занимаваш.
Има хора - пътуват, знаят ги, чували са ги....
Ти пък, може да не знаеш някои химичи елементи, които са в общата култура на друг...
Не си прав/а в случая.
Няма кАКво да рецитираш някакви градове. Спокойно мога да ти посоча градове, които са по-известни и по-големи от тези, но не си ги цитирал/а.

Кои са те? Кажи ги и аз да ги науча.

Скрит текст:
Ооооо, абе я си се ядосвай за глупости колкото си искаш. Щом за теб е важно и ти идва в повече да се ядосваш на неща, като това как някой не чувал за Кавала... Приоритетите за ниво на знание за едни са едни, за други - други. За мен е без значение дали някой знае кой град поред е Кавала. Няма какво да споря повече за глупости.  Peace

# 66
заобикалящата ме тъпота...  Tired

# 67
твърде много мрънкане!
всеки мрънка и се оплаква от нещо си, а прави точно това, от което се оплаква и за което мрънка най-често и най-много
ако всеки се държи както изисква от другите, мрънкането ще е в десетки пъти по-малко

разбира се, всички знаем колко присъстващите са изключителни и изключени от горното твърдение  Grinning

# 68
Глупавите хора, незащитаващи интересите си. Лесно манипулируемите хора и страхливците.

# 69
...болни хора!  Tired

Простотия,наглост..

# 70
Простотията на всякакво ниво.

# 71
Злоба, безхаберие, ограниченост. Твърде много "чалга-култура".

# 72
  • out of space
кандидат-бежанци в БГ.

# 73
Тоталната липса на човечност. Плашеща Confused
Това е и моят отговор. Много жалко, толкова малък свят, а толкова много мъка.

# 74
Опростачването .
Вечното недоволство от държавата и от другите , но не и от себе си .
Чалгата ! Няма ли край това чудо ?!

Общи условия

Активация на акаунт