Звездни компромати -189 част

• 52 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Ей, не я оставихте тази Венета.

Писах за Лео ди каприо, човека остаря, вие пак Венета, та Венета......
Тонка твоята любимка, Дутцен, защо толкова ''хубав мъж'' си е избрала Crossing Arms

# 616
  • София
Не знам конкретно кой, просто ти го написа, не си спомням кой го е подал като инфо, че Венетка издържала Тишо.  Peace
Направо ме пиши, че съм си измислила лично аз клюката, ако така ще ти е по-спокойно.  Peace
Пука ми на мен за Венета и семейство.

Тонка твоята любимка, Дутцен, защо толкова ''хубав мъж'' си е избрала Crossing Arms
Щото я е ударила сляпата неделя.  Mr. Green

# 617
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина са прекрасни Heart Eyes

# 618
Не знам конкретно кой, просто ти го написа, не си спомням кой го е подал като инфо, че Венетка издържала Тишо.  Peace
Направо ме пиши, че съм си измислила лично аз клюката, ако така ще ти е по-спокойно.  Peace
oк, както кажеш  Tired

# 619
# 620
Гледай ти,Джакмън с какво е на крачката Simple Smile

# 621
Шарън Стоун  Heart Eyes  пак тя с Джилдо Дзеня

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 14:45 от ТЯ

# 622
Гледай ти,Джакмън с какво е на крачката Simple Smile
Приличат ми на файв фингърс. Много удобни обувки за спорт. Peace

# 623
# 624
# 625
Чак сега разбрах защо не харесвам Дж.Лоурънс - има същото кравешко излъчване като Скарлет Йохансон...

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не харесвам Джен, но не бих я сравнила с Кравка. Едната има свежо и непринудено, ако ли не особено изискано излъчване, другата е просто... Скарлет Tired.

# 627

Светкавичен Дзеня вече е подписал договор с младежа, който ще играе в 50-те нюанса - на снимките отзад Джeйми Дорнан   Peace

Тези двамата не се ли бяха разделили, според Перец?

# 628
Имаше май такава информация, но доста техни общи снимки излязоха оттогава. (за ЛиАн и Еди  иде реч)

# 629
  • Tам през Атлантическия океан
Тишо беше подал молба , да , но я оттегли ,
той си е малко ъъъ... мунчо за мен , мъж на жена си ...цялото му поведение е такова ...
Друго си е мъжете да ви правят улавИ  Laughing

За мен си е съвсем нормален мъж  Peace подкрепя я , не и пречи , това си е тя и преди запознанството е била такава т.е. известна
Венета е медийна личност и е нормално да създава такова впечатление мъжа до нея.
Бачка си мъжа , гледа си семейството , апват си пйват си  Wink  Нормална семейна дбойка без много ексцесии , взрив и динамит  Laughing
Ако е луда и хахава Венета то това е извън сем. гнИзДо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт