Звездни компромати -189 част

• 52 204
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Стана ми любопитно Blush

# 226
На мен пък ми стана много гадно като разбрах, че актьорът от Бягство от затвора Уентуърт Милът е гей. Бях влюбена в него като гледах филма  Grinning

# 227
На мен пък заради Мат Бомър  Mr. Green

# 228
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На Милър от мили му личат наклонностите Crazy

Rankin: pictures from his retrospective
Ема Уотсън

Ева Грийн

Рей Уинстоун и семейство

Том Харди

Скарлет Йохансон

Малкълм Макдауъл

... и корица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 229
 За Милър винаги съм знаела, аз очаквам Кристиано Роналдо и Джордж Клуни да си признаят Mr. Green
 Пускам си днес английски сериал, чието действие се развива в 1912г, и там хомо сюжетна линия. Ама съм тренирана и ги разпознах от самото начало Mr. Green

# 230
# 231
# 232
Ако е само по ръцете, пак добре Whistling Laughing

# 233
# 234
Ахам. Вече ще имам еротична фантазия със секси камериерка Mr. Green.

Красотата на Мишел Пфайфър е вечна Heart Eyes

# 235
  Е, по какво на У. Милър му е личало!?
Страхотно парче, братче, не мога да го прежаля, аз... Crazy
 Дори, както обикновено става в такива случаи-човек отрича и отказва да повярва, та и аз така  Wink

Иначе аз също имам близки приятели гейове ( от тези дето не им личи по нищо, другите са ми неприятни) и да ви кажа, много ми е гот с тях, щото знам, че са "безопасни" и хем са мъже и се комуникира много по-приятно с тях, хем нямам притеснения за грешно изтълкуване на отношенията ни  Sunglasses
А на една скорошна сватба, на която бяхме, имаше много от другите, дето им личи от поне една миля и да ви кажа, точно от тях получих най-много комплименти за облеклото, вида и прическата си  Laughing

# 236

още докато гледах сериала разбрах , просто си му личи , нищо , че не чупи китки ,
има една особена мекота у него , която всъщност го прави толкова привлекателен за жените ,

====
иначе прикрити гейове има много , знам за известни семейни мъже , с по два брака  дори и с по няколко деца ,
има някои , които си поръчват момчета , иначе жените им не пропускат да обясняват какъв стабилен брак и бурен секс имат ...

# 237

още докато гледах сериала разбрах , просто си му личи , нищо , че не чупи китки ,
има една особена мекота у него , която всъщност го прави толкова привлекателен за жените

Тази мекота в излъчването аз я наричам "интелигентно излъчване" и не го свързвам по никакъв начин с хомосексуалността. Падам си точно по такива мъже.
Но спирам с обсъждането специално на Милър, защото ще го сънувам довечера  Whistling

# 238
аз очаквам Кристиано Роналдо и Джордж Клуни да си признаят Mr. Green

+1  Laughing

# 239
Аз пък смятам,че сте в грешка за Роналдо и Клуни.
Вторият изживява някаква лична драма и не желае да се отдаде на жените просто, подобно на Слави Трифонов и куп други личности,дето са си втъпили, че една жена е с тях заради положението или състоянието им.

Общи условия

Активация на акаунт