Звездни компромати -189 част

• 52 125
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Семейство Халваджиян ще са в "Горещо" тази събота. Венета още ни е "приготвила и изненада от една баня".

# 331
  • София
Семейство Халваджиян ще са в "Горещо" тази събота. Венета още ни е "приготвила и изненада от една баня".
Е, поне ще разберем с колко нови чепици се е сдобила Креми през последната година и на колко екзотични пътешествия е била. Ще похвали И невероятно талантливия си и спукващ се от работа син... Много предсказуеми гости кани Венетка, но разбира се, рейтънгът й отново ще е разбиващ конкуренцията - надали някой би дръзнал да се усъмни в обратното!!!

# 332
Абе аз за Карамазов не вярвам.

# 333
  • София
валерко е публикувал същата снимка на стената на николета - Наздраве, Никсън.

снимката очевидно е правена, когато са били заедно с азис, защото николета е със същата блуза и рамката отзад на стената е същата - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1463017_4 … 4_556640630_n.jpg
 Mr. Green
и мене да питате, хич не са се разделяли. евър

# 334
  • София
Как може баш за швестерката да не вярваш.  Mr. Green

# 335
Актрисата Джейми Алекзандър, която играе лейди Сиф в "Тор:Светът на мрака", ще остане в историята като най-голата звезда, минала по червения килим някога.Снимки тук
Я да видим сега коя родна чалгаджийка първа ще открадне роклята и ще си разходи пилето на свобода.
И аз това си помислих току-що,залагам на Андрея или Камелия  Mr. Green

# 336
Е, поне ще разберем с колко нови чепици се е сдобила Креми през последната година и на колко екзотични пътешествия е била. Ще похвали И невероятно талантливия си и спукващ се от работа син... Много предсказуеми гости кани Венетка, но разбира се, рейтънгът й отново ще е разбиващ конкуренцията - надали някой би дръзнал да се усъмни в обратното!!!
Няма такава досадна двойка ooooh!,той ще се похвали колко яко бачка ,Тонка добре си казала за сина и Кремена.Дано не обяснява пак за Маноло Бланик .....купени от Америка общата им ваканция с Левон ,който готвил,невероятни скариди  newsm47

# 337
Актрисата Джейми Алекзандър, която играе лейди Сиф в "Тор:Светът на мрака", ще остане в историята като най-голата звезда, минала по червения килим някога.Снимки тук
Я да видим сега коя родна чалгаджийка първа ще открадне роклята и ще си разходи пилето на свобода.
И аз това си помислих току-що,залагам на Андрея или Камелия  Mr. Green

Те нямат нужда от такава рокля, при тях вече всичко сме виждали  Mr. Green.

# 338
Как може баш за швестерката да не вярваш.  Mr. Green

Те много не вярват, ма той пак си е гей... Laughing
Чудо голямо, и за три дни. Това е вече олд нюз.

# 339
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_689379010

Мел Гибсън купонясва с Кремена Халваджиян

# 340

Питър Фачинели е голям късметлия  Laughing

# 341
  • In The Middle Of Nowhere
http://life.dir.bg/gallery.php?id=15451374&page=2 - Любиша Самарджич, колко е остарял...  Confused
Преди известно време попаднах на един соц филм по сръбска тв с него, такъв кеф ми беше! Той беше доколкото успях да разбера бивш съпруг на някаква жена с детенце и нещо се въртеше сюжета около бившия, настоящия и опитите им да запознаят детето с новата обстановка. Съжалявам, че не го догледах, напомни ми малко на нашенския "Търси се съпруг за мама". Трябва да проверя кой, че много ме впечатли соц обстановката  Joy и Любиша също, защото в този човек има нещо... умилително, не знам защо така ми действа още от Полицаят от Петльово бърдо. Съжалявам з а отклонението  Simple Smile

# 342
  • Бургас
Преди години четох,че синът му е болен от левкимия.Не знам какво се е случило после с момчето обаче... Sad
Не знам даже дали не е била някоя извратеняшка жълтина.

# 343
Щом и аз знам за Карамазов,че е гей..вие чак сега ли?  Crazy
Вергов и Блатечки(мммм,Асенчо) само не мога да преглътна,всички останали са ми безразлични.

Не знам какво им става на тези мъже през последните години,дали,защото вече не се крият? Crossing Arms

# 344
  • I want it all and I want it now.
За Карамазов наистина се знае отдавна. Peace
Обаче за Блатечки не е вярно  Peace Така , че тука можете да бъдете спокойни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт