Звездни компромати -189 част

• 52 142
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
# 361
И пак е много по - добре от грозноватата си сестра.  ooooh!

# 362

Аз пък харесвам Пипа повече. Кейт ми е грубовата, не отричам, че като я нагласят хваща окото, но истерията покрай нея ми е непонятна.

# 363
друго си е близкият план  Flutter

# 364
друго си е близкият план  Flutter

И най-големия красавец може да излезе кофти на снимки, дори сам да не може да се познай....много зависи от светлината, фокуса на снимане и т.н., не толкова от близкия план  Peace

# 365
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък харесвам Пипа повече. Кейт ми е грубовата, не отричам, че като я нагласят хваща окото, но истерията покрай нея ми е непонятна.
И на мен. И двете не ми харесват, но Пипа има чар поне.

# 366
Ето тук има много снимки на Кейт Мидълтън, на повечето изглежда добре, само на тези в близък план се вижда побелялата коса.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2490534/The-Duchess-Ca … e-roots-done.html

# 367
На мен пък Пипа ми е по-груба, дори изглежда по-възрастна от сестра си. За англичанки са добре.

# 368
  • при моите любими
Ако си смени прическата и най-вече пътят на косата да не и е посредата, ще изглежда в пъти по-добре  Peace http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1853362 тази сплескана прическа много я застарява.

# 369
  • София
Много ѝ отива тази прическа и я подмладява.  Heart Eyes

# 370
# 371
# 372
  • In The Middle Of Nowhere
Има някакъв селски чар в Робин Тик  Thinking

На Алисия роклята е жестока, предполагам, че е на някоя марка, чието рекламно лице е. Често е с най-различни тоалети по участия, което ме навежда на мисълта, че може би са й харизвани с рекламна цел. Даже се сещам, че имаше някакви снимки модни, но не се сещам марката в момента.

# 373
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На мен пък Пипа ми е по-груба, дори изглежда по-възрастна от сестра си. За англичанки са добре.

Peace

Не знам дали се коментира, но Ан Хатауей е бременна  Peace

# 374

Общи условия

Активация на акаунт