Звездни компромати -189 част

• 52 184
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Мара няма , те са две сестри актриси , има още една Мара , за футболист не знам...

# 646
  • София
Мара няма , те са две сестри актриси , има още една Мара , за футболист не знам...
Да, другата от сериала я знам. Както и да, просто и аз до преди месеци това име го свързвах с въображаем образ Simple Smile

# 647
  • Варна
Щом не съм единствената, значи е крайно време Руни Мара да смени амплоато  Mr. Green

# 648
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ааа, търсят я и я харесват режисьорите, защо да сменя Joy? Нищо, че аз не разбирам какво и харесват толкова Mr. Green

# 649
  • София
Ааа, търсят я и я харесват режисьорите, защо да сменя Joy? Нищо, че аз не разбирам какво и харесват толкова Mr. Green
Всички така и докато не си го изяснят продължават да търсят Mr. Green

# 650

и аз това се чудих , после  видях , че дядото е влиятелен и има много контакти , от хай-лайфа са ..

# 651
Ох, много ме разсмяхте с този футболист. И аз не съм чувала за някой с фамилия Мара, моята най-близка асоциация също е Рууд Гулит.

Джесика Частейн за Vogue

Хелена Кристенсен снима племенницата си

# 652
  • София
Аз в Странични ефекти я харесах. Не са много красиви или не типичната холивудска красота, но са ми интересни сестрите.
Известен Мара - Мара Отварачката.

# 653
# 654

Много ми е странна фигурата й. Тая талия с корсет от малко дете ли се постига.  Thinking

# 655
Знам ли ,дали от дете,но моята е по рождение Rolling Eyes

# 656
и с толкова широк ханш?

bouquet Аз вярвам, че ти си прекрасна, но тя ми е  Crazy несъразмерна

# 657
  • Варна
Тук ми изглежда напълно нормална.

Скрит текст:

# 658
# 659
Това с обувките съм го изтървала. И каква им беше толкова цената?
1400 лв. са и всички кифли, златотърсачки и такава гад се сдобиха с ментетата им.
В продавалника е пълно с реплики за по 130-140 лв., които са много добри. Венета само за заплатата си не ни е информирала. На Николета я знаем - 15 000, ама като толкова си мерят рейтингите, да си премерят и заплатите.   

Общи условия

Активация на акаунт