Звездни компромати -189 част

• 52 184
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Много им е хубава терасата  на Венеткини, къде е това, някой знае ли.
В затворен комплекс в "Изток". Между другото съседи са й доста заможни хора, някои от тях са ми приятели във Фесйбук, но защо ли не съм видяла нито един от тях да качва снимки от "басеина ми", "барбекюто ми", "тераската ми"? М?  Thinking

# 631
  • I want it all and I want it now.
Най ме впечатли, като се беше снимала с новите си обувки  ShockedСтъпила върху кутия да се види цената. Mr. Green

# 632
  • Tам през Атлантическия океан
Най ме впечатли, като се беше снимала с новите си обувки  ShockedСтъпила върху кутия да се види цената. Mr. Green

Целта е постигната , хората се впечатляват  Laughing

Има много познати си снимат/показват  гозбите , заведенията които ходкат , новите таблети на семейството/децата , новите придобивки Wink

# 633
# 634
Най ме впечатли, като се беше снимала с новите си обувки  ShockedСтъпила върху кутия да се види цената. Mr. Green

Целта е постигната , хората се впечатляват  Laughing

Има много познати си снимат/показват  гозбите , заведенията които ходкат , новите таблети на семейството/децата , новите придобивки Wink
Laughing
Между другото вчера видях едно момиче с такива обувки. Crazy Незнам дали са реплика,но изглеждаха досущ ката Венеткините. Много добре изглеждат на живо Whistling.

# 635
Аз гледам всички познати-кифли във фейса си накупиха такива.  Mr. Green

# 636
Много им е хубава терасата  на Венеткини, къде е това, някой знае ли.
В затворен комплекс в "Изток". Между другото съседи са й доста заможни хора, някои от тях са ми приятели във Фесйбук, но защо ли не съм видяла нито един от тях да качва снимки от "басеина ми", "барбекюто ми", "тераската ми"? М?  Thinking

Да, богата си и Венета и Тишо понеже не са им на нивото, Венета избива комплексите с постоянни претенции  Stop

Това с обувките съм го изтървала. И каква им беше толкова цената?

# 637
  • Варна
Винаги съм си мислила, че Руни Мара е чернокож, твърде къдрав футболист, а то... Mr. Green

# 638

може би се подтиска , защото контактува с богати и известни жени , Крум Савов така се държеше като беше в Нова и той , ( сега не знам , но едва ли е различно ) - понеже е покрай известните футболисти , мисли си - '' те с какво са повече от мен '' , прави се на тежкар , пък после ги оплюе едно хубаво ...

# 639
Това с обувките съм го изтървала. И каква им беше толкова цената?
1400 лв. са и всички кифли, златотърсачки и такава гад се сдобиха с ментетата им.

# 640
Имаше май такава информация, но доста техни общи снимки излязоха оттогава. (за ЛиАн и Еди  иде реч)

Благодаря  Hug

# 641
  • София
Винаги съм си мислила, че Руни Мара е чернокож, твърде къдрав футболист, а то... Mr. Green
И аз дълго време изпитвах объркване при споменаването на това име, но след Странични ефекти се изясних. Футбол не гледам, но това име го бях запомнила, после като видях нея се чудех защо такива асоциации правя, след това търсих футболист Руни Mr. Green до Мара още не съм стигнала

# 642
онзи е Рууд Гулит ,
другият - Уейн Рууни ...

# 643
  • София
няма ли и някой Мара? Заради фамилията се бърках явно.

# 644
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Актриса има още една- Кейт Мара http://www.imdb.com/name/nm0544718/?ref_=nv_sr_2

Общи условия

Активация на акаунт