Звездни компромати -189 част

• 52 193
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Тишо беше подал молба , да , но я оттегли ,
той си е малко ъъъ... мунчо за мен , мъж на жена си ...цялото му поведение е такова ...

# 601
Тишо е всичко друго, но не и послушен..Wink
Но е свестен и грижовен мъж, който е приел професията на жена си и гледа хумористично на проявите й..а и му помагат за бизнеса..Wink
Според последните клюки Тишо си е продал дяла от ресторанта на съдружника си и Венетка го издържа.  Peace
След като го е ПРОДАЛ, нали се предполага че е взел пари за него, защо тя да го издържа  ooooh!

Не съм им фен на двамата, въобще даже не я гледам Венетка, но тук е очевадно просто как се нагласят някои информации  Peace

# 602
  • София
не обиждайте жената, че само ракия и мастика плющи.
терасата й и кафе е виждала -
 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/379669_44 … 11_94026783_n.jpg  Mr. Green

# 603
  • София
Не съм им фен на двамата, въобще даже не я гледам Венетка, но тук е очевадно просто как се нагласят някои информации  Peace
Аз ли нагласям информацията, че не ми е стана ясно?  Grinning

# 604
Тишо е всичко друго, но не и послушен..Wink
Но е свестен и грижовен мъж, който е приел професията на жена си и гледа хумористично на проявите й..а и му помагат за бизнеса..Wink
Според последните клюки Тишо си е продал дяла от ресторанта на съдружника си и Венетка го издържа.  Peace
След като го е ПРОДАЛ, нали се предполага че е взел пари за него, защо тя да го издържа  ooooh!

Може да е вложил парите е друг бизнес, по - скоро ще бъде глупаво ако не го в направил. Само предполагам. Иначе и аз Венета не я харесвам, за него нямам впечатления.

# 605
не обиждайте жената, че само ракия и мастика плющи.
терасата й и кафе е виждала -
 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/379669_44 … 11_94026783_n.jpg  Mr. Green
Тя да не пише в онази тема в алтернативния подфорум, дето си изпращат ангели една на друга...

# 606
Диана Найденова напуснала Кеворкян Thinking
Мисля, че обсъждахте, че води рубрика при него.

Да и някой беше написал, че ще остане само за 2 предавания  hahaha

# 607
Аз ли нагласям информацията, че не ми е стана ясно?  Grinning
Не знам конкретно кой, просто ти го написа, не си спомням кой го е подал като инфо, че Венетка издържала Тишо.  Peace Просто думата ПРОДАЛ, предполага че не го издържа тя, все пак не го е подарил или да е фалирал.

# 608
# 609
Вижте какво се случва с Венета Райкова!

Някой тук във форума беше казал,че Венета от рано е с ракиите. Ето я и статията.  Laughing

# 610
  • софия
Много им е хубава терасата  на Венеткини, къде е това, някой знае ли.

# 611
  • на кого му пука
Звезди,преди да станат известни.

http://sobadsogood.com/2013/01/25/40-photos-of-celebrities-befor … hit-the-big-time/

# 612
  • София
Много им е хубава терасата  на Венеткини, къде е това, някой знае ли.
Каса Вива, кв.Изток.

# 613

Някой тук във форума беше казал,че Венета от рано е с ракиите. Ето я и статията.  Laughing

Добре, че е форума да си пълнят сайтовете и вестниците.   ooooh! Преписвачи, че  и за това пари взимат.

# 614

"Устатата водеща сериозно притесни близките и феновете си"

А моля, моля, това, че постнах снимките, нито значи, че съм и близка, нито пък фенка, да си имаме уважението  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт